Jocul anterior
«
Jocul urmator
»

Drive Multiplier Mayhem

Joacă pe bani
Joaca gratis
cum să faci bani în timpul liber Drive Multiplier Mayhem

Dacă acest joc nu merge timp de 5 sec, apăsați AICI

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Cum să faci bani în timpul liber este astăzi mai incitant decât oricând, dacă ești fanul motoarelor turate la maxim și al curselor nebunești pe șosea. Inspirat din seria de jocuri pe calculator Neeed For Speed, care a dat naștere la rândul său seriei cinematografice de succes Fast and Furious, jocul slot Drive Multiplier Mayhem te va conduce în cursa vieții tale, în vreme ce rolele se vor învârti amețitor, aducându-ți premii ce pot ajunge până la 750.000 de monede. Jocul celor de la Net Ent o are în prim-plan pe frumoasa Jette, o tânără sexy cu părul vopsit în roz, care nu are altă plăcere decât să își probeze costumele mulate din piele și să apese butonul Nitro atunci când se întrece pe șosea cu concurenții săi direcți, Twitch, Hamaki sau Bruiser.

Din punct de vedere grafic, jocul este extrem de bine construit și abundă de detalii oferite de decorul generos, reprezentat de metropolele americane luminate pe timp de noapte. Practic, la fiecare turare a motorului de către Jette, poți să testezi cum să faci bani în timpul liber cu ajutorul celor 5 role și 15 linii de plată principale, căutând simbolurile Scatter Race Starter sau pe cele Wild Multiplier.

Oportunități multiple de câștig

Din acest punct de vedere, de fiecare dată când vei juca Drive Multiplier Mayhem va fi o oportunitate de cum să faci bani în timpul liber, întrucât aproape toate simbolurile Wild îți vor multiplica banii din cont. Simbolurile Wild apar sub forma unor vitezometre, în vreme ce un număr luminos afișat digital îți va arăta pe ecran cât de mult ai câștigat. Iar pentru ca modul cum să faci bani în timpul liber să nu constituie o surpriză pentru tine, fiecare simbol wild îți va aduce premii multiplicate, factorul de multiplicare fiind corespunzător rolei pe care acesta va fi afișat. Vestea bună este că fiecare simbol Wild multiplică, la rândul său, simbolurile pe care le mai găsește pe liniile de plată. Astfel, dacă nimerești un astfel de simbol wild, iar pe lângă el mai ai pe ecran alte 4, atunci vei trece linia de sosire cu un premiu multiplicat de peste 100 de ori.

Intră pe facibanionline.ro de fiecare dată când vrei să fii la curent cu cele mai noi jocuri!