1 milion rotiri gratis Casa Pariurilor

Cea mai tare ofertă: 1 milion rotiri gratis Casa Pariurilor!

Casa Pariurilor îți propune o ofertă de nerefuzat: 1 milion rotiri gratis la prima depunere. Nu rata promoția de la Casa Pariurilor, pentru ca tu să ai parte de distracție de milioane!

Acceseză oferta de la Casa Pariurilor aici!

Cum intri în joc pentru 1 milion rotiri gratis Casa Pariurilor?

Pentru a pune mâna pe bonusul de la Casa Pariurilor tot ce trebuie să faci este să intri pe linkul de mai sus, să accesezi contul tău de jucător și apoi să apeși butonul ”Mă înscriu”, din ofertă. Nu uita însă să accepți și condițiile GDPR  și comunicările de marketing de la Casa Pariurilor, pentru a putea primi premiul. Bonusul Casa Pariurilor se va activa după ce vei face o primă depunere de 100 de ron. Trebuie să știi că, dacă faci depuneri mai mici, acestea nu se vor cumula, deci cel mai bine pentru tine este să joci în forță încă de la început, ca un adevărat campion.

Bonusurile în rotiri gratuite vor fi acordate jucătorilor exclusiv pentru sloturile, iar acestea pot fi utilizate doar la slotul selectat:

  • Bee Frenzy Gem,
  • Book of Kings,
  • Buffalo Blitz,
  • Burst Satsumo’s Revenge,
  • Dragon Champions,
  • Egyptian Emeralds,
  • Stallion Strike,
  • Tiger Claw,
  • White King 2

Cum retragi câștigurile din bonusul 1 milion de rotiri gratis Casa Pariurilor?

Așa cum probabil știi, majoritatea cazinourilor și caselor de pariuri au condiții de rulaj pentru retragerea câștigurilor. Pentru bonusul oferit de Casa Pariurilor suma obținută din rotiri trebuie rulată de 30 de ori, la jocurile enumerate mai sus.

Atenție, însă! Dacă nu accepți bonusul în aceeași zi în care ai făcut depunerea, acesta va expira. De asemenea, și condițiile de rulaj vor trebuie efectuate până la ora 23.59 a aceleiași zile.

Câte bonusuri pot primi în promoția de la Casa Pariurilor?

Zilnic, un jucător poate primi un singur bonus, respectiv 50 de rotiri gratis, însă asta nu-l împiedică să joace mai multe zile la rând, pentru a-și spori șansele de câștig. O rotire gratuită este în cuantum de 0,4 ron, însă, rulajul minim pentru această promoție este de 100 de ron.

Perioada în care se desfășoară este 05.03.2021, ora 14:00 – 28.03.2021, ora 23:59. Nu te culca însă pe o ureche, pentru că rotirile gratis Casa Pariurilor se ”dau” ca pâinea caldă. Evidența acestora o vei putea observa în pagina de termeni și condiții a promoției, unde organizatorii actulizează în timp real numărul rotirilor rămase în joc. Asttfel, dacă milionul de rotiri gratuite a fost revendicat într-o perioadă mai scurtă, campania se va încheia. Așadar, nu pierde nu acest tren!

Nu rata bonusul 1 milion de rotiri gratis Casa Pariurilor și intră în cursa de milioane pentru distracție și câștiguri pe măsură!

Articole relevante