100% până la 1000 de ron+300 de rotiri gratis bonus fără rulaj, de la Winmasters

De câte ori ai prins un bonus la cazinourile online te-ai gândit, cu siguranță, și la condițiile de joc, iar rulajul este primul care ți-a dat bătăi de cap. Ei bine, am descoperit pentru tine un bonus fără rulaj de 300 de rotiri gratuite, de la Winmasters – ”garnitura” perfectă pentru bonusul de bun venit Winmasters, de 100% până la 1000 de ron.

Accesează aici bonusul fără rulaj de la Winmasters.

Tanara bruneta cu degetul intins, avand in fundal jetoane si roata de noroc

În ce constă bonus fără rulaj de la Winmasters?

Așa cum spuneam mai sus, bonusul fără rulaj de la Winmasters este un bonus de bun venit care ți se va acorda instant, la crearea unui cont pe binescunoscuta platformă de joc. Ca orice bonus de bun venit, va trebui să începi cu o depunere, pentru a primi bonusul de 100%. Astfel, dacă tu depui suma minima de 50 de ron, primești dublu, pentru a miza la jocurile de cazino online. Suma maxima pe care o poți primi pentru joc este de 1000 de ron. După ce ai effectuat o depunere, primești instant și 300 de rotiri gratuite pentru slotul Starbust. La acest din urmă bonus, Winmasters nu percepe condiții de rulaj.

Suma bonus de 100% poate fi folosită doar la jocurile de cazino.

Cum revendici bonusul de bun venit Winmasters

Pașii pentru a revendica bonusul de bun venit de la Winmasters sunt foarte simpli:

  1. Dai click pe linkul de mai sus și intri în pagina de bonus Winmasters.
  2. Îți deschizi un cont la Winmasters, completând toate câmpurile necesare: nume, prenume, adresă de mail, număr de telefon.
  3. Faci o primă depunere în portofelul de cazino.
  4. După ce ai depus suma, introdu codul bonuscazino.
  5. Te autentifici din nou după prima depunere.
  6. Se deschide o ofertă pentru rotiri gratuite la slotul Starbust si apeși butonul ”Accept”.

Cum se acordă acest bonus fără rulaj de la Winmasters?

Trebuie să știi însă că rotirile gratuite  vor fi acordate treptat, în funcție de suma depusă, astfel:

  • Vei primi 150 de rotiri gratuite pentru depuneri între 100 RON și 499 RON
  • Vei primi 300 de rotiri gratuite pentru depuneri de minim 500 RON

Așa cum spuneam mai sus, pentru a fi eligibil pentru această etapă a rundelor gratuite fără rulaj, trebuie, mai întâi să efectuezi o depunere minimă. Suma este de 50 de ron și va trebui transferată în portofelul de cazino în cel puțin 14 zile de la crearea contului.

Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.

Condiții de rulaj pentru bonusul de bun venit Winmasters

Există o diferență în termini de rulaj între bonusul de bun venit de 100% și bonusul cu rotiri gratuite Winmasters.

Suma bonus pe care o primești la primul depozit va trebui rulată de 35 de ori. Astfel, dacă depui 50 de ron, primești pentru joc 100 de ron și va trebui să rulezi această sumă de 35 de ori. Cu alte cuvinte, vei investi 100X35=3500 ron, înainte să faci o retragere. După ce vei miza acești bani, suma din balanță va fi transformată în bani reali. Atenție! Dacă efectuezi o retragere înainte de a îndeplini condițiile de rulaj, ți se vor anula fondurile din balanța bonus.

În cazul rotirilor gratuite, așa cum spuneam, acest bonus este fără rulaj, deci nu va trebui să indepliniți nicio astfel de condiție la momentul revendicării acestui bonus.

Dacă te-am convins cu bonusul de bun venit de 100%, de la Winmasters, și vrei să iei și bonusul fără rulaj ce constă în 300 de rotiri gratis, atunci grăbește-te să intri în joc și să câștigi!

Citește și recenzia cazinoului online Winmasters și vezi avantajele uriașe pe care le ai dacă joci pe această platformă.

Articole relevante