rotiri gratuite Maxbet

Învârte MaxSpin – 5 rotiri gratuite Maxbet fără depunere

Ești membru VIP Maxbet? Te provocăm să învârți Roata MaxSpin și să descoperi cum este să revendici cea mai tare ofertă din această perioadă: 5 rotiri gratuite Maxbet fără depunere. Vezi în ce constă promoția cazinoului și cum să accesezi bonusul fără depunere Maxbet.

Accesează oferta 5 rotiri gratuite Maxbet fără depunere dând click pe link.

Captura cu jocul MaxSpin de la Maxbet

În ce constă bonusul fără depunere 5 rotiri gratuite de la Maxbet

Promoția MaxSpin este una dintre cele mai noi promoții de la celebrul cazino. Acum, platforma online de jocuri de cazino pune la bătaie 5 rotiri gratuite fără depunere de care tu să profiți zilnic.  Jucând cele 5 rotiri gratuite fără depunere în fiecare zi, în funcție de punctajul acumulat, ți se va acorda o recompense specială. Premiul cel mare este de 20.000 de ron, bani cash, pe care îi poți obține la jocuri de slot, tot fără depunere.

Cum revendici 5 rotiri gratuite Maxbet fără depunere

În primul rând, acest bonus fără depunere se adresează jucătorilor care au deja cont la Maxbet. Iar dacă ai cont VIP, răsfățul este și mai mare, pentru că poți obține o recompense uriașă.

Așadar, în primul rând, ca să revendici cele 5 rotiri gratuite Maxbet fără depunere trebuie să fii deja înregistrat. Următorii pași sunt, după cum urmează:

  1. Accesează linkul de mai sus, pentru a intra pe platforma celor de la Maxbet.
  2. Accesează secțiunea MaxSpins din meniu, iar când pe ecran îți apare jocul apasă pe  butonul ”Rotește”.
  3. Dacă ai linii câștigătoare în timpul rotirilor, vei primi și puncte. În funcție de acestea, pe ecran îți va apărea și premiul câștigat.

Iată tabelul cu premii Maxbet:

  • 0-100 de puncte – ești necâștigător.
  • 100-199 de puncte -primești 5 rotiri gratuite fără depunere Maxbet la jocul Burning Hot.
  • 200-299 de puncte –  primești 10 rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot.
  • 300-399 de puncte –  primești 10 ron bonus la Cazino.
  • 400-499 de puncte – primești 100 ron bonus la Cazino.
  • 600 de puncte – primești 20.000 RON Jackpot Bani Cash. Cum spuneam, un cont VIP îți crește cuantumul recompense, la 600 de puncte. Spre exemplu, pentru contul VIP Platinum, câștigul este de 50.000 de ron.

Condiții de rulaj pentru 5 rotiri gratuite Maxbet fără depunere

Pentru suma uriașă pe care o poți câștiga la scorul de 600 de puncte Maxbet nu impune condiții de rulaj. Așadar, dacă ai luat Jackpotul cel mare, de 50.000 de ron, îi vei putea încasa pe loc.

În schimb, pentru cele 5 rotiri gratuite fără depunere Maxbet sau pentru cele 10 runde gratis la Burning Hot, ai o cerință de rulaj de 40 de ori.

Mai trebuie să știi că dacă ai câștigat vreuna din recompensele de mai sus, ai la dispoziție 7 zile pentru a le folosi și tot atâtea pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Intră în promoția MaxSpin, ia-ți cele 5 rotiri gratuite Maxbet fără depunere, și poți pleca acasă cu 50.000 de ron.

Vezi ce alte avantaje ai si ce oferte mai poti prinde daca joci la Maxbet casino.

Articole relevante