cum faci la jumate anunturi gratuite

Cum să faci bani din anunțuri la jumate

5/5 - (5 votes)
FBmirelaF - noiembrie 7, 2021

Indiferent dacă vrei să îți vinzi mașina, casa sau doar o piesă de mobilier, lajumate.ro este locul potrivit pentru tine. Aici, vei avea oportunitatea de a valorifica lucrurile care îți sunt de prisosință și chiar vei fi mulțumit/ă de alegerea făcută. Prin anunțuri la jumate poți vinde orice. În afară de această oportunitate, poți găsi pe site-ul la jumate anunțuri relevante pentru interesele tale, având la dispoziție ocazii bune de a studia piața de vânzări la jumate.

Platforma de vânzare – cumpărare lajumate.ro

Lajumate.ro a fost creat de Intact Media Group în anul 2015, scopul său principal fiind comercializarea diferitelor produse și obiecte în stare nouă sau utilizată, lucru realizat prin postarea de la jumate anunțuri gratuite sau plătite. La această rețea de comercializare au acces toți utilizatorii serviciilor de internet din țara noastră. Site-ul pune la dispoziție un serviciu nou pentru utilizatorii site-urilor de anunțuri, anume lajumate anunțuri video (este primul site care a oferit acest serviciu la noi în țară). Cu ajutorul acestui serviciu, utilizatorii site-ului lajumate.ro își pot vizualiza propriile anunțuri la jumate, la televizor. Ulterior lansării platformei principale de anunțuri la jumate, compania a dezvoltat în paralel încă 4 site-uri pentru 4 nișe mari – HomeZZ.ro (pentru piața imobiliară), CarZZ.ro (pentru industria auto), JobZZ.ro (pentru piața locurilor de muncă) și EatZZ.ro (servicii de livrare a mâncării).

Prin intermediul site-ului ai la dispoziție oportunități de vânzări la jumate a diferitelor obiecte noi și second hand (precum mașini de vânzare la jumate, rulote lajumate sau vânzări diverse lajumate ro), de achiziții sau de efectuare a anumitor donații (se pot face schimburi de bunuri între utilizatori – de exemplu poți schimba telefonul pe un alt gadget).

Site-ul este prietenos și simplu, oferind utilizatorului o structură clară a categoriilor disponibile. Această structură cuprinde următoarele categorii: Auto-Moto-Nautic, Imobiliare, Electronice-Electrocasnice, Casă-Gradină, Modă-Frumusețe, Mămici și pitici, Afaceri-Servicii, Locuri de muncă, Animale-Agro-Industrie, Sport-Hobby-Timpul tău liber, Pro și Contra.

Cum creezi un cont pentru a posta pe la jumate anunțuri gratuite

Pentru a te putea bucura de beneficii, mai ales de lajumate ro anunțuri gratuite, este necesar să îți creezi un cont pe site. Crearea contului este un proces simplu și trebuie să furnizezi date despre tine. Primul pas constă în accesarea butonului de Creare cont, disponibil în bara de meniu. Se va deschide o fereastră pop-up în care vei alege una dintre cele două variante, adică vei alege utilizarea contului personal Facebook sau crearea unui cont nou. Dacă alegi crearea unui cont, completează cu adresa de email, numele tău și creează o parolă. După apăsarea butonului de creare a contului, vei primi un email care va conține un buton de activare. Apasă acest buton și poți deja să postezi la jumate anunțuri.

După crearea contului, vei putea să adaugi la jumate anunțuri gratuite, să promovezi orice anunț, să depui o sumă de bani pe care o vei utiliza în promovarea anunțurilor de vânzări diverse lajumate ro, să citești mesajele primite, să trimiți mesaje, să salvezi anunțuri și să creezi o listă a căutărilor favorite, să îți personalizezi contul creat prin adăugarea unei fotografii și a unei imagini de copertă.

Adăugarea unui anunț de vânzări la jumate

Poți începe să postezi lajumate anunțuri prin accesarea opțiunii Adaugă anunț, din colțul drept al părții superioare a paginii. Se va deschide un formular în care vei adăuga informații despre produsul pe care vrei să îl comercializezi și poze ale acestuia (clare și reprezentative). Selectează categoria în care vrei să fie publicat și apasă butonul de publicare.

Publicarea de lajumate ro anunțuri gratuite este un proces care necesită puțin timp, iar caracterul gratuit este o caracteristică căutată de utilizatori. Lajumate.ro nu este doar un site de anunțuri de comercializare a produselor și/sau serviciilor. Pe lângă postarea anunțurilor de vânzări diverse lajumate ro, îți poți promova afacerea, poți identifica noi potențiali clienți și chiar forma parteneriate cu alte persoane juridice.

Pachete de promovare pentru anunțuri la jumate

Deși utilizatorii preferă să posteze pe lajumate ro anunțuri gratuite, o vânzare rapidă necesită promovare în rândul vizitatorilor site-ului. Pentru a crește vizibilitatea anunțului tău, ai la dispoziție trei pachete de promovare. Poți opta pentru pachetul de promovare Premium pentru o perioadă de 7, 15 sau 30 de zile. Acest pachet oferă: reînnoiri periodice și frecvente ale anunțului tău, urcarea în top listă a anunțului la fiecare 5 zile sau 7 zile, evidențierea anunțului, adăugarea unei etichete speciale, prioritate în moderare (anunțul va fi aprobat mult mai rapid și va fi afișat în fruntea listei din categoria aleasă).

Pachetul de promovare prima pagină poate fi ales pentru 7, 15 și 30 de zile și include următoarele oportunități: evidențierea anunțului pe prima pagină, aprobarea rapidă a anunțului tău și afișarea anunțului în primele 18 poziții de pe site din categoria sa.

Reînnoirea instant este cel de-al treilea pachet de promovare pentru lajumate anunțuri. Pachetul asigură: reînnoirea instantă a anunțului, creșterea în top a anunțului publicat și creșterea vizibilității prin metodele de publicitate (site-uri partenere, posturi TV).

Serviciile de promovare a unor anunțuri la jumate pot fi plătite prin 3 modalități: cu creditul din contul de pe lajumate.ro, cu card bancar și prin SMS. În primul caz, trebuie să alimentezi contul tău cu resurse financiare suficiente pentru a achiziționa pachetul de promovare dorit. Prin card bancar poți plăti oricare dintre pachete, fără a avea o limită – trebuie doar să introduci datele cardului și să validezi plata. Plata pachetelor de promovare prin SMS este limitată la suma de maxim 24 de euro, indiferent de operatorul de telefonie (excepție făcând Digi și Telekom, care impun o limită maximă de 10 euro). Operatorul de telefonie mobilă Digi impune o limită minimă de 3 euro. În plata prin SMS vei fi redirecționat către o pagină securizată de plăți (MobilPay.ro).

Top cele mai căutate anunțuri la jumate

Ca oricare alt site de anunțuri, precum cel al OLX vânzări, lajumate.ro are un top al preferințelor utilizatorilor săi. În acest top sunt incluse căutări de tipul mașini de vânzare la jumate, de vânzare dube ieftine la jumate, rulote lajumate, biciclete electrice sau telefoane. Află în continuare mai multe detalii despre cele mai căutate anunțuri la jumate!

Mașini de vânzare la jumate

La jumate autoturisme este o rubrică accesată de mulți utilizatori ai site-ului, indiferent că vrei să achiziționezi o mașină nouă (de exemplu, Skoda Octavia lajumate ro) sau vrei să vinzi o mașină (postează anunțul în rubrica second hand). În rubrica la jumate vânzări auto vei găsi multe modele de mașini noi, dar și lajumate ro auto second hand, având la dispoziție o paletă mare de opțiuni. Poți alege una dintre mărcile auto comercializate pe site (Audi, Skoda Octavia lajumate ro, Mercedes, Volkswagen), din toate județele țării și poți alege în funcție de kilometraj, model, culoare, dotări. Ai nevoie doar de timp, deoarece ofertele sunt extrem de multe. Îți va fi de folos căsuța de căutare pusă la dispoziție de site, în care poți aplica diverse filtre, în funcție de preferințele tale și de aspectele căutate.

În categoria de mașini de vânzare la jumate poți posta un anunț de vânzare a unei mașini noi sau second hand, așa cum este Skoda Octavia lajumate ro. Această marcă de mașină se află în topul căutărilor populare de pe site, alături de mărci precum Jeep, Audi a4, BMW X3, Dacia Duster, Hyundai i30, Golf 3 și Mercedes Benz. Adițional acestor căutări, schimburile la jumate auto par să câștige din ce în ce mai mult teren.

La jumate rulote de vânzare

În categoria la jumate vânzări auto, o altă căutare de top este cea de la jumate rulote, în special lajumate ro rulotă fast food. Pe site găsești diferite modele de la jumate rulote, din ani diferiți și cu prețuri cuprinse între 1.000 de euro și 64.000 de euro, dar și anunțuri de închiriere la jumate rulote, de vânzare a pieselor de schimb pentru rulote lajumate.
Utilizatorii caută destul de des pe lajumate ro rulotă fast food. Cu prețuri începând de la aproximativ 3.500 de euro până la 13.500 de euro, în secțiunea dedicată lajumate vânzări auto, ai de ales între multe modele de rulote, cu dimensiuni variate și din ani diferiți, pregătite pentru comerț (utilate complet sau parțial). Fast food va rămâne mereu o ramură populară a alimentației, motiv pentru care în căutările din rubrica mașini de vânzare lajumate se regăsesc aceste rulote.

Dube de vânzare

În rubrica lajumate ro auto second hand, utilizatorii caută dacă există de vânzare dube ieftine la jumate. Și aici prețurile variază în funcție de vechimea autoturismului, marcă și dotări. Așadar, poți găsi de vânzare dube ieftine la jumate începând de la prețul de 8.550 de euro, până la 16.000 de euro. Poți comercializa sau cumpăra din categoria la jumate autoturisme și piese de schimb pentru dube, accesorii și chiar poți închiria. Poți alege între mărci cunoscute precum Fiat, Mercedes, Volkswagen sau Renault și poți opta pentru dube echipate pentru transportul de marfă generală sau frigorifică.

În rubrica dedicată pentru mașini de vânzare lajumate poți comercializa mașini de vânzare la jumate, postând anunțuri de vânzare, de cumpărare sau de închiriere auto lajumate. Un alt trend în căutări sunt bicicletele electrice și telefoanele. Bicicletele electrice sunt la mare căutare, pe site putând găsi nu doar bicicletele în sine (ai la dispoziție și un model de tricicletă), ci și acumulatori, accesorii și servicii de reparație. Prețurile variază între 2.500 ron și 990 de euro.

Telefoane mobile de vânzare

Telefoanele sunt instrumente indispensabile și sunt la mare căutare. Pe site ai ocazia să vinzi, să cumperi sau să schimbi un telefon. Pe site găsești numeroase modele de la producători precum Samsung, iPhone și poți chiar achiziționa numere VIP contra unor sume de bani consistente. În topul căutărilor sunt telefoanele iPhone 6s, 4 și 5s.

Sfaturi pentru anunțuri la jumate mai eficiente

Comercializarea unui obiect pe site, fie că este vorba de la jumate autoturisme, obiecte diverse sau de piese de schimb auto lajumate, modul în care structurezi anunțul și completitudinea sa sunt decisive pentru eficiența anunțului, deci și pentru volumul de vânzări online. De aceea, atunci când faci de exemplu un anunț de vânzare vor conta foarte mult pozele pe care le pui și detaliile pe care le prezinți cumpărătorului.

Pentru a furniza poze clare, indiferent că le vei face cu telefonul sau cu un aparat de fotografiat, este indicat să te asiguri că ai o lumină bună și naturală (este indicat să faci pozele pe timp de zi), lentila este curată (nu are amprente sau praf pe ea), fundalul să fie potrivit (în cazul obiectelor de dimensiuni mici se recomandă utilizarea unui fundal neutru, de preferabil de culoare albă). În cazul obiectelor care lucesc, nu utiliza blițul aparatului sau telefonului.

În momentul creării anunțului, asigură-te că îl încadrezi în categoria potrivită. De exemplu, dacă postezi un anunț de vânzare auto lajumate și îl încadrezi în categoria Afaceri – Servicii în loc de cea destinată vânzării autoturismelor, cu siguranță nu va fi vizualizat pe deplin, ajungând astfel să pierzi clienți și implicit bani.

Creează un titlu simplu care să atragă atenția. Nu utiliza multe cuvinte și fi cât mai explicit/ă. Ține cont de faptul că titlul este printre primele lucruri care atrage atenția într-un anunț. Încearcă să formulezi anunțul astfel încât și tu să fii tentat/ă să intri și să îl citești.

Indiferent de obiectul pe care îl vinzi, fii cât mai explicit în descriere. Formulează o descriere ușor de citit dar și detaliată în același timp, mai ales când vine vorba despre vânzările de mașini sau electronice / electrocasnice. Utilizatorii pot fi reticenți la vederea anunțului și să nu îl mai citească pe tot, dacă vor constata că este incomplet și că nu le furnizează informațiile necesare. De exemplu, dacă pui la vânzare un autoturism, precizează în descriere aspecte precum: marcă, tip, kilometri reali, eventuale defecte, dotările pe care la are, tapițeria, starea cauciucurilor, dacă sunt sau nu cauciucuri de rezervă, lucrările efectuate la autoturism, piesele schimbate, uleiul utilizat la motor, valabilitatea asigurării și a inspecției ITP.

Adoptă o tonalitate optimistă în descriere – pune accent pe beneficiile produsului și pe utilitatea sa. Dacă ești deschis/ă și față de schimbul cu un alt obiect, precizează clar acest lucru. Înainte de a posta anunțul, pentru a oferi un preț competitiv clienților tăi, cercetează piața și cunoaște ofertele concurenței (uită-te și pe anunțurile Okazii, de exemplu, pentru a îți face o idee).

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022