okazii vânzări și anunțuri

Cum să faci bani din Okazii vânzări

5/5 - (4 votes)
FBmirelaF - noiembrie 6, 2021

Lansat în 2000, site-ul Okazii.ro a devenit cel mai mare marketplace din țară, având un portofoliu de peste 6 milioane de produse. Inițial a fost singura platformă de licitații online din România și în prezent, se numără printre cele mai accesate platforme de anunțuri la nivel național, întrecându-se pentru primul loc cu site-ul de anunțuri OLX și fiind urmată de competitorul anunțuri la jumate. Poți plasa pe Okazii anunțuri cu titlu gratuit sau plătit odată cu depășirea unui anumit prag, în cazul persoanelor juridice, sau accesarea unui pachet de promovare. Prin intermediul marketplace-ului poți face Okazii vânzări sau poți posta un anunț gratuit , care să îți genereze profit. Dacă alegi crearea unui magazin propriu, vei beneficia de comisioane mici pe care le poți oferi clienților, oferind astfel prețuri cu adevărat concurențiale.

Despre platforma Okazii vânzări

Secțiunea de Okazii vânzări îți oferă o șansă în a-ți mări veniturile într-un mod simplu. Pentru început, postează pe Okazii anunț gratuit pentru a testa site-ul și a descoperi potențialul său. Platforma conține în prezent peste 900 de magazine, 1.500 de vânzători și peste 6 milioane de produse. Întreg portofoliul de produse este împărțit în Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Laptop, computere, gadget-uri, Electrocasnice, TV, Electronice și foto, Universul copiilor, Librărie, obiecte de artă. Grădină, Okazii imobiliare, Sport, Piese și accesorii auto și moto. Un element care se evidențiază este rubrica dedicată ofertelor de afaceri sau a vânzării online a afacerilor.

Site-ul are o structură simplă care îți permite să identifici ușor obiectele pe care dorești să le achiziționezi. Okazii vânzări îți oferă oportunități de dezvoltare care constau în posibilitatea de comercializare a produselor ocazional sau permanent (persoană juridică), crearea unui magazin propriu (beneficiezi de discount la serviciile de transport și poți lua parte la campaniile de vânzare masivă, așa cum este Black Friday), costuri mici de promovare pentru Okazii anunțuri și oportunități de asociere în lumea afacerilor.

Programul de afiliere Okazii.ro diferențiază semnificativ site-ul pe piață. Programul se adresează tuturor site-urilor și blogurilor românești care desfășoară campanii de marketing. Lansat în anul 2013, programul de afiliere a strâns un număr considerabil de afiliați, numărul de bloguri și de site-uri partenere afiliate depășind numărul de 1.600. Platforma Okazii.ro își demonstrează utilitatea prin diversitatea produselor promovate (peste 6 milioane de produse), a numărului de magazine individuale înființate (peste 900 de magazine), a numărului consistent de vânzători (peste 1.500 de vânzători), a multiplelor modalități de vânzare (instant, licitație, anunț și Mokazie).

Deschide un cont pentru a face pe Okazii vânzări

Pentru a posta pe Okazii anunț gratuit ai nevoie în primul rând de un cont online pe această platformă. . Prin crearea unui cont pe site, vei avea acces la toate beneficiile oferite utilizatorilor: poți pune la vânzare produsele tale, poți vizualiza anunțurile altor comercianți de pe site, poți crea liste de favorite, poți vedea calificările comercianților care te interesează, primești tu însuți//însăți calificative pentru tranzacțiile efectuate, poți plasa oferte și efectua vânzări utilizând toate cele patru tipuri de Okazii vânzări (Okazii vânzări de tip instant, anunț, licitație sau Mokazie).

Pentru crearea contului vei avea nevoie obligatoriu de o adresa de email și de un număr de telefon valid. Va trebui să parcurgi două etape în crearea contului: furnizarea datelor personale și validarea adresei de email pe care ai furnizat-o. Datele personale vor conține un nume de utilizator, o parolă și o adresă de email. În a doua etapă, vei valida adresa de email prin accesarea link-ului primit. Ulterior, la prima vânzare, va trebui să validezi numărul de telefon prin introducerea codului primit prin SMS.

Cum adaugi pe Okazii anunț gratuit

Pentru a posta un Okazii anunț gratuit sau plătit, trebuie să urmezi aceeași pași în crearea anunțului. Așadar, înainte de a posta Okazii anunțuri, după accesarea opțiunii Vinde, trebuie să completezi următoarele rubrici: titlu și categorie, fotografii, detalii și stare produs, descriere, preț și modalități de vânzare, localitate, timp de expediere, email și număr de telefon.

După furnizarea acestor detalii, vei avea de ales între publicarea gratuită a anunțului și promovarea plătită a anunțului.
Plata promovării se face diferențiat pe site, ținându-se cont de criterii precum vechimea utilizatorului pe site, activitatea sa, calificativele primite de la cumpărători. Această diferențiere face posibilă împărțirea vânzătorilor în două categorii principale: profesioniști și ocazionali.

Anunțuri plătite pentru mai multe Okazii vânzări

Pentru opțiunea de promovare plătești în funcție de elementele dorite – poți opta pentru clasificare specială în liste, extraexpunere pe Okazii.ro, expunerea galeriei foto în liste, evidențierea titlului, evidențierea în listă prin chenar, schimbarea culorii de fond, chenar și fundal în listă. Prețurile diferă și sunt percepute în ron, fără TVA (va fi achitat la alimentarea contului).

După listarea unui produs pentru vânzare, anunțul este analizat în vederea stabilirii tarifelor (primele 100 de anunțuri sunt gratuite). În prezent, site-ul lansează o modalitate nouă de promovare – Smart Promo (serviciu de promovare cu plata la click). În cadrul său ai la dispoziție 3 pachete care includ 1.000 de click-uri, 2.000 de click-uri sau 3.000 de click-uri. Poți alege acest pachet din contul tău, prin accesarea secțiunii Smart Promo.

Care este valabilitatea unui anunț?

Toate anunțurile, gratuite sau plătite, au o perioadă de valabilitate de 30 de zile. După sau la expirarea acestui termen, anunțul trebuie să fie actualizat sau modificat pentru a fi repostat.

Cele mai căutate Okazii anunțuri de utilizatori

În urma analizei căutărilor utilizatorilor pe site-ul Okazii.ro, cele mai căutate anunțuri de Okazii vânzări sunt: anunțurile de vânzare a mașinilor second-hand, anunțurile de vânzare a telefoanelor, Okazii cai de vânzare, biciclete, Okazii imobiliare. Deși situația pandemică a modificat într-o oarecare măsură comportamentul cumpărătorilor (au fost înregistrate vânzări record de dezinfectante și mănuși chirurgicale), utilizatorii sunt în continuare preocupați de achiziții simple și utile.

Okazii cai de vânzare este una dintre cele mai populare căutări. Dacă introduci sintagma cai de vânzare în butonul de căutare a site-ului, ți se vor deschide multiple anunțuri de vânzare a cailor de rasă (armăsar semigreu românesc, pur sânge arab) sau obișnuiți, din diferite colțuri ale țării.

Okazii imobiliare este un alt punct de interes al utilizatorilor. Având în vedere creșterea dorinței de petrecere a timpului liber în natură sau dobândirii independenței prin achiziționarea propriei locuințe, cererile de pe piața imobiliară sunt în creștere. Cele mai populare anunțuri din cadrul rubricii Okazii imobiliare sunt cele de vânzare a terenurilor intravilane și a apartamentelor din zonele centrale ale orașelor.

Telefoanele și mașinile sunt o preocupare constantă a utilizatorilor. Deși sunt lansate pe piață destule oferte pentru vehiculele noi, utilizatorii preferă tot achiziția autoturismelor second-hand, în procesul de achiziție ținând cont de kilometraj, uzură și vechime. Iar telefoanele nu se vor demoda niciodată. Indiferent de utilitatea telefoanelor pe care deja le deținem, este imposibil să nu fii tentat de trenduri și de noile apariții, mai ales că telefonul a devenit un obiect aproape indispensabil.

Vânzarea bicicletelor a înregistrat o creștere impresionantă de când a izbucnit pandemia. Apăsați de izolare și de restricțiile impuse, utilizatorii caută să petreacă cât mai mult timp în natură și să adopte un stil de viață mai sănătos, practicând mai mult sport. Aici, bicicletele vin impetuos în manifestarea dorinței de a face sport în natură.

Concluzii

Contrar concurenței actuale de pe piața anunțurilor, site-ul Okazii.ro se clasează încă în primele locuri în topul celor mai accesate site-uri de anunțuri, după anunțuri OLX, dar înaintea site-ului lajumate.ro. Ca în cazul altor site-uri de anunțuri, Okazii.ro are diverse avantaje atunci când se pune problema comercializării produselor. Însă, se distinge de celelalte prin câteva elemente.

Marketplace Okazii.ro este o adevărată piață de desfacere a produselor pentru comercianții ocazionali, dar și pentru cei profesioniști. Dacă vei activa ca profesionist, adică sub forma unei entități juridice, vei plăti comision din vânzarea produselor, doar dacă vinzi. În cazul în care nu vinzi nimic, implicit nu vei plăti nimic. Oportunitatea de a-ți crea propriul magazin aduce după sine mici avantaje, precum accesul la diverse platforme de comerț, discount la transport și discount pentru produsele vândute.

Indiferent de evoluția concurenței, Okazii.ro este un site care va activa în continuare pe piață, așa că nu ezita să faci bani din anunțuri gratuite sau promovate pe această platformă online!

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022