700 de ron și 100 de rotiri gratuite

Rate this post
cristinaR - martie 9, 2021

Dacă nu ai mai jucat până acum la cazino, noua ofertă de la Sportingbet, care te întâmpină cu 700 de ron și 100 de rotiri gratuite, este cel mai bun început. Intră în lumea distracției și a câștigurilor cu cea mai fresh promoție de bun venit de la celebrul cazino.

Accesează oferta aici!

În ce constă bonusul Sportingbet?

Cei de la Sportingbet au o ofertă de nerefuzat pentru clienții noi: bonus de 100% la prima depunere, până la suma de 700 de ron. Astfel, dacă ai depus 100 de ron, casa îți mai oferă un bonus de 100 de ron, iar tu vei putea paria dublu.  În plus, jucătorii dispun și de 100 de rotiri gratuite la jocul  Starburst, atât desktop, cât și mobil.

Cum primești 700 de ron și 100 de rotiri gratuite de la Sportingbet?

Așa cum spuneam mai sus, bonusul oferit de Sportingbet este valabil doar pentru începători. Astfel, pentru a putea beneficia de bonusul 700 de ron și 100 de rotiri gratuite de la Sportingbet trebuie să respecți următorii pași:

  1. Dă click pe linkul de ofertă din acest articol.
  2. Dă click pe butonul “Înscrie-te acum!”.
  3. Introdu o adresă de email validă și o parolă.
  4. Adaugă date personale ca: nume, prenume, data nașterii și codul numeric personal.
  5. Efectuează o primă depunere.
  6. Începe jocul!

Poți începe să joci doar cu o sumă de 40 de ron – valoarea minimă a depunerii, în aceeași zi în care te-ai și înregistrat, pentru a intra în cercul potențialilor câștigători. Ce trebuie să știi este că depunerile făcute  folosind portofelele electronice Skrill și Neteller nu vor fi acceptate.

Odată parcurși acești pași, zarurile sunt aruncate și se dă start distracției, bonusul fiind activat pentru toate celelalte jocuri de cazinou din promoție.

Condițiile de rulaj pentru 700 de ron și 100 de rotiri gratuite

Cu cât joci mai mult, cu atât șansele de câștig pot fi mai mari, de aceea, suma primită ca bonus trebuie să fie jucată de 35 de ori, pentru ca tu să poți retrage câștigurile. Aceleași condiții de rulaj le au și rotirile gratuite. Așadar, dacă joci bonusul de 100% pornind de la o depunere de 100 de ron, atunci suma rulată va fi de 200 de ron. În urma rulajului, ar trebui astfel să joci 7000 de ron.

Ai la dispoziție 7 zile să joci bonusul, din momentul în care ai acceptat oferta Sportingbet, iar rotirile gratuite pentru jocul Starburst sunt valabile 30 de zile.

Promoția Sportingbet se aplică doar pariurilor pe bani reali și este disponibilă doar o singură dată per client.

Bonusul de 700 de ron și 100 de rotiri gratuite de la Sportingbet este biletul tău către câștiguri uriașe, așa că nu rata o astfel de primire din partea celebrului cazino. Fă depunerea, joacă bonusul și distrează-te!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022