800 de rotiri gratuite Vlad Cazino

Rate this post
cristinaR - februarie 26, 2021

Prinde gustul adevăratei distracții cu un bonus de bun venit de la vampirul Vlad! 800 de rotiri gratuite Vlad Cazino la jocul Burning Hot este oferta generosului personaj pentru jucătorii care încă nu au avut ocazia să-și facă un cont pe platforma vladcazino.ro.

Accesează oferta 800 rotiri gratuite Vlad Cazino!

800 rotiri gratuite Vlad Cazino: ce presupune oferta?

Oferta Vlad Cazino este, de fapt, un bonus de bun venit cu rotiri gratuite la înregistrare, pentru jucătorii noi.  După ce își creează cont în platformă, aceștia vor primi rotiri gratuite la casino, în trei tranșe, în funcție de ce sumă își doresc să joace.

Rotirile gratuite sunt valabile exclusiv la slotul EGT Burning Hot, în browser, pe mobil, și poți începe să le joci după ce faci o primă depunere astfel:

  • Pentru o primă depunere cuprinsă între 75 RON (inclusiv) și 124 RON (inclusiv), cazinoul Vlad Cazino îți va oferi 200 rotiri gratuite în valoare de 0.2 RON fiecare.
  • Dacă prima depunere este curpinsă între 125 RON (inclusiv) și 199 RON (inclusiv),  generosul vampir Vlad îți va oferi 400 rotiri gratuite, cu aceeași valoare de 0,2 RON fiecare.
  • În cazul în care îți dorești să începi în forță cu prima depunere, suma de la care ar trebui să pornești este de 200 de RON, pentru 800 de rotiri gratuite. Valoarea acestora va fi neschimbată: 0,2 RON fiecare.

Nu mai sta pe gânduri și descoperă oferta! Aceasta este valabilă până la 30 aprilie 2021.

Cum accesezi bonusul Vlad Cazino

Cea mai cea ofertă de până la 800 Rotiri Vlad Cazino te va introduce în lumea jocurilor ca la aparate cu distracție cât cuprinde, cu unul dintre cele mai populare jocuri, Burning Hot online. Ce ai de făcut mai întâi este să îți creezi un cont de utilizator pe platforma vladcazino.ro, dând click pe oferta prezentată mai sus, în acest articol.

Pentru cont va fi necesar să te înregistrezi, introducând datele tale personale în formularul din pagina site-ului vladcazino.ro, cum ar fi nume, prenume, adresa ta de email, numărul de telefon, data nașterii și CNP-ul.  

Important de știut când îți deschizi contul la Vlad Cazino

După ce ai completat toate aceste câmpuri, va trebui să faci o primă depunere până la orele 23.59 ale zilei în curs. Spre exemplu, dacă ai deschis contul astăzi, la ora 20.00, ar trebui să virezi banii în termen de 3 ore și 59 de minute, altfel, nu vei putea beneficia de rotiri gratuite azi. Dacă banii tăi au intrat a doua zi, nu mai ești eligibil pentru oferta de pana la 800 de rotiri Vlad Cazino. Ce mai trebuie să știi este că bonusul rotiri gratuite va intra în balanța de jucător imediat după ce ai virat suma pe care intenționezi să o joci, în funcție de nivelul ales.

Rulajul pentru oferta de 800 rotiri gratis Vlad Cazino

Înainte de a accesa bonusul cu 800 rotiri gratuite Vlad Cazino este important să știi că nu poți retrage câștigurile, decât după ce suma ce derivă din jocul la Burning Hot online este rulată de trei ori. Acest lucru înseamnă ca, dacă o rotire gratuită valorează 0,20 RON, suma minimă care trebuie jucată este de 3X0,20 RON, adică 0,6 RON. Abia după aceea vei putea solicita retragerea câștigului aferent.

Rulajul se va face, conform termenilor si conditiilor vladcazino.ro, în maximum 30 de zile de la accesarea bonusului.

Bonusul rotiri gratuite de la Vlad Cazino exclude jocurile cu progresie mecanică, așa cum sunt:  Super Monopoly Money, Castle Builder, Tower Quest, iar participanților care vor încerca să joace la astfel de sloturi li se vor retrage câștigurile, riscând, totodată și închiderea contului.

Pot primi oferta dacă plătesc cu portofelul electronic?

Dacă te-ai gândit să faci depunerea prin intermediul unui portofel electronic, trebuie să știi că ”vampirul Vlad” nu acceptă tranzacțiile prin Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard, pentru această promoție privind bonusul rotiri gratuite la înregistrare.

Ce trebuie să știi despre Burning Hot

Acum că ai aflat toate condițiile de participare pentru unul dintre cele mai avantajoase bonusuri Vlad Cazino, aș vrea să-ți spun câteva cuvinte și despre jocul Burning Hot, pe care vei putea să începi să-l joci imediat după ce ai ales câți bani să mizezi.

Produs de compania EGT, care a pus inovația în jocurile ca la aparate, Burning Hot este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de păcănele. Valoarea unei rotiri la Burning Hot online este de 0,20 RON, fiecare.

Cum câștigi cu bonusul 800 rotiri Burning Hot

Pe cele cinci linii ale jocului îți pot apărea fructe sau clopote, ori simboluri precum șeptari, ce îți pot aduce în balanța de jucător chiar și 3000 de diamante, ”moneda” în care îți vei socoti câștigurile în cadrul jocului Burning Hot ca la aparate. Pe ecran ți-ar putea apărea și trifoiul, care  înlocuiește orice semn pe liniile 2,3 și 4. De asemenea, vei mai întâlni alte două simboluri, denumite Scatter, semnul dolarului și o stea, care vor fi ca niște bonusuri, deci, rost de câștiguri suplimentare.

Intră și tu în magia jocurilor online și accesează una dintre cele mai avantajoase oferte cu 800 rotiri Burning Hot de la Vlad Cazino. Descoperă lumea interesantă care îți este pusă la picioare de generosul vampir.

Descoperă și câteva modalități interesante legate de cum să faci bani pe internet!

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022