Admiral bonus fără depunere 20 Rotiri Gratuite + 100 RON

Cum câștigi la Admiral bonus fără depunere: 20 Rotiri + 100 RON

5/5 - (3 votes)
Mirela - februarie 15, 2022

Dacă încă nu ești jucător pe Admiral acum este șansa ta de a deveni. Ai posibilitatea de a avea parte de Admiral bonus fără depunere care îți oferă 20 de rotiri gratuite și 100 RON bonus. Vezi cum profiți și tu de ofertă!

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

20 Rotiri Gratuite + 100 RON Gratis

Joacă gratis cu 20 Free Spins și 100 RON Gratis la înregistrare!
Joaca Acum

Cum revendici la Admiral bonus fără depunere

În articolul de astăzi îți vom prezenta tot ce ai nevoie să cunoști atunci când decizi să devii un jucător la Admiral și să beneficiezi de un bonus fără depunere în valoare de 20 rotiri gratuite și 100 RON bonus. Pentru a te putea bucura de Admiral bonus fără depunere tot ce ai de făcut este să duci la bun sfârșit pașii următori:

1

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să creezi un cont de jucător, accesând oferta de la începutul acestui articol. Tot ce ai de făcut este să completezi formularul de înregistrare cu datele solicitate.

2

Al doilea pas este reprezentat de confirmarea adresei de e-mail cu care te-ai înregistrat. Odată ce adresa de mail a fost confirmată, primești cele 20 de rotiri gratuite.

3

Ultimul pas este reprezentat de verificarea contului de jucător care o să-ți aducă cei 100 RON oferiți de bonus Admiral fără depunere.

După cum vezi, totul este foarte rapid și ușor. Accesezi link-ul de la începutul acestui articol și completezi formularul de înregistrare unde ți se vor solicita informații personale (nume, prenume,nume utilizator,adresa de mail și parola) ale contului tău care urmează a fi creat.

Vezi cum revendici și un bonus Admiral la prima depunere!

După ce ai dus la bun sfârșit crearea contului de jucător și confirmarea adresei de mail primești cele 20 de rotiri gratuite. Cele 20 de rotiri gratuite o să-ți apară printr-un mesaj de tip pop-up și sunt disponibile la următoarele jocuri: Book of RaT deluxe, Lucky Ladys Charm deluxe și Plenty of Fruit 40.

De Reținut!
Pentru a putea beneficia și de cei 100 RON să efectuezi verificarea contului de jucător. Aici, o să fie prezentă o secțiune unde trebuie să încarci o poză cu un act de identitate(buletin) plus o secțiune unde trebuie să încarci o copie a unei facturi de utilități (curent, gaze, telefonie) care să nu fie mai veche de 3 luni pentru a ți se putea valida adresa pe care ai introdus-o în formularul de înregistrare.

După ce ai dus la bun sfârșit acești pași o să primești un mail de la Admiral care să te anunțe că cererea ta de verificare a contului este în curs de procesare. Iar în câteva ore o să primești și cei 100 RON din Admiral bonus fără depunere.

Pentru acest bonus sunt eligibili doar jucătorii care și-au făcut un cont nou de jucător. Oferta poate fi accesată doar o singură dată de fiecare jucător în parte.
Nu poți folosi banii din bonus fără depunere Admiral la pariuri sportive, jackpot-uri progresive, jocuri live și câteva jocuri de tip slot. Dar te poți distra și câștiga la celelate jocuri eligibile.

De Reținut!
Atât rotirile gratuite, cât și banii bonus pot să-ți aducă câștiguri și distracție la jocurile următoare: Book of Ra deluxe, Lucky Ladys Charm deluxe și Plenty of Fruit 40.

Condiții de rulaj pentru Admiral bonus fără depunere

Pentru a te putea bucura din plin de bonus Admiral fără depunere trebuie să duci la bun sfârșit condițiile de rulaj ale bonusului. În rândurile următoare îți vom expune tot ce trebuie să știi pentru a putea transforma banii bonus și rotirile gratuite în bani reali.

  • Condițiile de rulaj ale celor 100 de lei sunt de 30x. Dacă dorești să în transformi în bani reali trebuie să îi rulezi de 30 de ori, adică pentru a transforma 100 RON, trebuie să pariezi 3000 RON.
  • Conversia bonusului în bani se face în mod treptat, câte 50 RON per conversie.
  • Ai la dispoziție o perioadă de 7 zile pentru a duce la bun sfârșit condițiile de rulaj ale bonusului.
  • Nu participă la conversia bonusului pariurile plasate în sistem, simple si pariurile de tip acumulator cu 2 selecții.
  • Participă la conversia banilor din bonus fără depunere Admiral pariurile sportive și jocurile de tip cazino fără cele live.
  • După ce ai îndeplinit condiția de rulaj de x30, banii bonus sunt convertiți în mod automat.
  • Banii reali sunt folosiți cu prioritate, urmând ca după terminarea acestora să fie folosiți banii bonus.
  • Dacă ai un alt bonus activ, acest bonus fără depunere Admiral va fi plasat în așteptare pe o perioadă de 30 de zile de la primirea acestuia. Dacă în 30 de zile nu revendici bonusul, acesta este anulat în mod automat.
  • Pentru a te bucura în bani reali de câștigurile generate de cele 20 de rotiri gratuite trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj de 30x.
  • Banii de pe urma rotirilor gratuite trebuie să fie convertiți la secțiunea de pariuri sportive și jocuri de cazino. Nu contribui la condițiile de rulaj dacă joci la Cazino Live.

Concluzie

Acum că ai aflat ce îți oferă acest Admiral bonus fără depunere, tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai startul unei experiențe cât mai plăcute, pline de câștiguri și distracție la Admiral casino. Noi îți urăm succes!

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

20 Rotiri Gratuite + 100 RON Gratis

Joacă gratis cu 20 Free Spins și 100 RON Gratis la înregistrare!
Joaca Acum
blank

Gets Bet App: joacă oricând pe Android și iOS

Recent, a fost lansată Gets Bet app care oferă jucătorilor posibilitatea de…
Mirela - mai 18, 2022
blank

Ruletă și blackjack la Gets Bet Live, alături de dealeri reali

Să te joci live nu a fost niciodată mai ușor și distractiv!…
Mirela - mai 17, 2022
blank

Metode de plată pentru depunere și retragere Getsbet

Getsbet pune la dispoziția jucătorilor săi o gamă largă de metode de…
Mirela - mai 17, 2022