Baumbet-bonus-de-bun-venit-la-primele-3-depuneri

Baumbet bonus de bun venit la primele 3 depuneri

5/5 - (3 votes)
Mirela - ianuarie 11, 2022

Baumbet vine în întâmpinarea noilor jucătorii cu un bonus consistent de bun venit la primele trei depuneri. Mai exact, vei primi la Baum Bet bonus la fiecare din primele 3 depuneri, reușind astfel să joci mai mult cu bani mai puțini. Descoperă în continuare cum poți câștiga la Baumbet bonus de 100% până la 1.500 ron la primele trei depuneri!

Ofertă de bun venit

1.500 RON la primele 3 depuneri

Primele 3 depuneri de 50 RON îți aduc până la 1.500 RON Bonus!
Joaca Acum

Cum câștigi la Baumbet bonus de bun venit de până la 1.500 RON

Așa cum am menționat mai sus, Baum bet bonus este divizat în trei părți și este acordat pentru primele trei depuneri, după cum urmează:

  • Pentru prima depunere Baumbet, poți primi 100% până la 1.000 ron, la a doua 75% până la 300 ron și 50% până la 200 ron la a treia depunere. De exemplu, dacă vei depune suma de 400 ron la prima depunere, vei primi un bonus de 400 ron.
  • La a doua depunere, dacă vei face un depozit de 200 ron, vei primi de la Baumbet bonus de 75% din această sumă, adică vei primi bonus 150 ron.
  • Dacă a treia oară vei depune 300 ron, vei primi bonus Baumbet de 150 ron.

Pentru a intra în posesia acestui Baum bet bonus, va trebui să parcurgi 3 pași esențiali:

1

Accesează link-ul de la început!

2

Creează un cont Baumbet!

3

Fă primele depozite de minim 50 RON fiecare și primești la Baumbet bonus pentru fiecare depunere efectuată !

Prin accesarea link-ului de la începutul acestui articol vei fi redirecționat către pagina cu promoția respectivă de pe site-ul cazinoului. Pasul doi va consta în crearea unui cont nou de jucător și completarea formularului de înregistrare cu informații despre tine și cu date esențiale pentru cont.

Cel de-al treilea pas constă de fapt în efectuarea celor trei depuneri, pentru a intra în posesia întregului bonus Baumbet. Vei primi un bonus de 100%, 75% și de 50% pentru primele trei depuneri, limitele maxime ale sumelor ce pot fi primite fiind de 1.000 ron, 300 ron și 200 ron.

Orice sumă care va depăși limita, nu va afecta valoarea bonusului, ci doar nu vei putea primi mai mult decât este prevăzut. De exemplu, dacă la cel de-al treilea depozit vei face o depunere de 500 de ron, nu vei primi bonus 50% din această sumă deoarece depășește limita – vei primi doar 200 ron bonus Baumbet.

Trebuie să introduc un cod pentru a primi la Baum Bet bonus?

Promoția disponibilă pentru noii jucători nu impune introducerea unui cod bonus. Așadar, poți beneficia de un Baumbet bonus fără a fi nevoie de un cod promoțional. Baum Bet bonus de până la 100% până la 1.500 ron este unul dintre cele mai apreciate bonusuri apreciate de către jucători acestui operator.

În afară de acest lucru, cerințele de rulaj sunt doar de 25x, așa că e o șansă bună de distracție și de câștig.

Condițiile acestui Baumbet bonus

Dacă revendici de la Baumbet bonus de bun venit, va trebui să respecți un set de reguli. O primă astfel de regulă constă în respectarea valorii minime a depozitului, adică de 50 ron. Bonusul corespunzător celei de-a doua, respectiv celei de-a treia depuneri va fi creditat în maxim 24 de ore din momentul revendicării lor. Pentru a primi bonusul, trebuie să apeși pe butonul „Ia bonusul acum”.

În revendicarea bonusului, nu sunt eligibile depunerile făcute cu portofelele electronice (Skrill, Neteller) și cardurile preplătite (Paysafecard). În cazul depozitelor făcute în numerar, clientul trebuie să contacteze serviciul de asistență clienți în vederea activării bonusului.

Înainte de face o retragere Baumbet a bonusului tău, trebuie să te asiguri că bonusul este rulat de 25x. Mai întâi, banii prezenți în balanța contului vor fi utilizați în îndeplinirea rulajului, apoi bonusul pe care l-ai primit. Jocurile de ruletă și baccarat nu contribuie la îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Poți plasa mize de maxim 30% din valoarea bonusului primit, însă nu poate fi mai mare de 26 de ron pe rotire. Din păcate, nu poți utiliza Baumbet bonus primit în secțiunea sportivă, nici în cea de pariuri live.

Pot beneficia de bonus doar persoanele care au rezidență în România și au peste 18 ani. Bonusul se acordă o sigură dată pentru același IP, adresă de domiciliu, email sau număr de telefon.

De Reținut!
Poți beneficia de Baum Bet bonus timp de maxim 5 zile de la efectuarea depunerii. Același termen este valabil și pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Află mai multe despre cum îndeplinești minimele condiții de rulaj Baumbet ale bonusului de bun venit!

Ce avantaje are acest bonus Baumbet?

Bonus Baumbet îți oferă ocazia să joci mai mult. Cel puțin la prima depunere îți vei dubla suma de joc. Chiar dacă pentru a doua și a treia depunere nu primești același bonus, ci doar 75% și respectiv 50%, toate cele trei bonusuri cumulate îți cresc considerabil șansele de câștig. Dacă ai o sumă de bani mai mare în cont, vei juca mai mult, așa că vei cunoaște mai bine jocurile, înainte de a investi mai mulți bani.

Creșterea sumei disponibile pentru joc, chiar dublarea ei în cazul primei depuneri, îți câștigă timp pentru a prinde experiență și pentru a-ți perfecționa stilul de joc. În cazul în care nu-ți sunt familiare jocurile furnizate de către Pragmatic Play, atunci aceasta este ocazia perfectă pentru a te obișnui cu stilul și caracteristicile lor.

Accesarea acestui Baumbet bonus este ușor de făcut și durează doar câteva minute. Odată ce îți deschizi contul, poți face prima depunere în scurt timp. Celelalte două bonusuri vor fi disponibile destul de repede după ce vei solicita acest lucru.

Baum Bet bonus îți câștigă oarecum timp. Prin consistența celor trei bonusuri îți mărești destul de mult suma disponibilă pentru joc, astfel încât să poți experimenta cele mai iubite secțiuni ale cazinoului.

Fundamentarea unei strategii de joc eficiente, însă fără a abuza de beneficiile primite sau de oportunități, este importantă în evitarea unui comportament haotic și în îmbinarea relaxării cu oportunitățile de câștig.

Cerințele de rulaj sunt mici în comparație cu alte bonusuri. Așadar, Baumbet bonus va trebui să fie rulat doar de 25x, această caracteristică facilitând îndeplinirea mai rapidă a cerințelor de rulaj. În același timp, valoarea mizelor maxime este de maxim 2 ron sau echivalentul a 30% din bonusul primit până la 26 de ron pentru fiecare miză.

Concluzii

Acest bonus Baumbet îți deschide calea către o ofertă variată de jocuri, plină de suspans, dar și de relaxare, în care îți poți îmbunătăți comportamentul de joc. Procentajul bonus de 100%, 75% și 50% sunt o bună ocazie de a cunoaște funcționalitățile jocurilor și de a te bucura de atmosferă.

Profită de Baumbet bonus în valoare de până la 1.500 RON și joacă mai avantajos!

Ofertă de bun venit

1.500 RON la primele 3 depuneri

Primele 3 depuneri de 50 RON îți aduc până la 1.500 RON Bonus!
Joaca Acum
cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023