25 RON bonus fără depozit Betfair casino

Profită acum! 25 de ron bonus Betfair fără depozit din partea casei

5/5 - (1 vote)
cristinaR - aprilie 23, 2021

Casa de pariuri Betfair a pregătit pentru jucătorii săi un bonus de verificare încurajant: 25 de ron bonus fără depozit Betfair , pentru fiecare utilizator care nu și-a validat contul încă.

Accesează oferta aici!

În ce constă oferta cu bonus fără depozit Betfair

Dacă ai cont pe Betfair, dar nu l-ai validat încă, oferta aceasta este pentru tine. Primești 25 de ron din partea casei, fără depunere, după verificarea contului Betfair. Astfel, poți juca la orice sport din platformă, cu bani din partea casei și fără ca tu să pui vreun leu. Mai simplu de atât nu se poate!

Iată cum poți primi 25 de ron bonus fără depozit Betfair

Înainte de a-ți explica pașii de urmat pentru a prinde oferta am vrea să-ți explicăm de ce este necesară validarea contului. Acest proces este valabil la toate casele de pariuri și pe toate site-urile de gambling din lume, iar scopul său este acela de a confirma operatorilor de joc faptul că utilizatorul are vârsta legală de joc și că nu mai are un cont deschis în platforma respectivă.

În primul rând trebuie să dai click pe oferta bonus fără depozit Betfair, prezentată în linkul de mai sus pentru a intra în joc pentru promoția de 25 de ron bonus Betfair. Apoi, urmează acești pași:

  1. Intră în contul tău Betfair.
  2. Selectează ”Contul meu”, dă click pe ”Detalii” și apoi pe ”Verificare”.
  3. Încarcă o fotografie cu cartea de identitate sau o imagine scanată cu acest document.

Pentru verificarea contului mai poți folosi, în afara cărții de identitate, următoarele documente: copie după pașaport sau copie după carnetul de conducere.

Dacă nu dorești să faci verificarea pe platforma Betfair, poți trimite documentul de identitate la adresa de email documente@betfair.ro, iar validarea contului va fi realizată la fel de rapid.

Cum intri în posesia bonusului Betfair?

Nimic mai simplu. În momentul în care contul tău a fost validat, în scurt timp cei 25 de ron bonus fara depozit Betfair îți vor intra în contul de jucător.

Condiții de rulare bonus Betfair

Probabil că te-ai obișnuit ca majoritatea site-urilor de jocuri să impună condiții de rulaj destul de mari. Nu același lucru se aplică și pentru condițiile bonusului Betfair, în valoare de 25 de ron. Acesta va trebui rulat o singură dată, ceea ce înseamnă că vei paria alți 25 de ron, pentru a-ți putea încasa câștigurile.

O altă condiție pentru bonusul Betfair este ca pariurile să fie soluționate în maximum 30 de zile de la accesarea promoției, iar banii primiți din partea casei nu pot fi folosiți pentru produsul Exchange.

Așadar, ce mai aștepți! Sorții ți-au ieșit în întâmpinare deja azi cu bonus fără depozit Betfair , în valoare de 25 de ron. Nu mai sta pe gânduri și încearcă-ți norocul!

Prinde si alte oferte speciale pe facibanionline.ro!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022