cum îndeplinești cerințe de rulaj Admiral

Îndeplinește cerințe de rulaj Admiral și retrage-ți bonusul

5/5 - (2 votes)
Mirela - martie 9, 2022

Cerințele de rulaj sunt o cerință comună tuturor cazinourilor, iar neîndeplinirea ei generează anumite limite care pot deveni inconfortabile. Cerințele de rulaj se aplică tuturor jucătorilor și presupun rularea bonusului primit (uneori a bonusului și a depozitului făcut de tine) de un anumit număr de ori.

Bonus cu depunere

Bonus Admiral de bun venit: 1000 RON + 50 free spins

Dublează-ți primul depozit până la 900 RON și câștigă 100 RON + 50 rotiri gratuite Admiral!
Joaca Acum

Bonus de bun venit la prima depunere Admiral

Cazinoul îi întâmpină pe noii veniți cu oferte greu de refuzat. Bonusul primit pentru efectuarea primei depuneri este principalul punct de atracție, mai ales pentru cei care au de gând să se complice intens în jocuri. Noii veniți vor primi un bonus Admiral de bun venit de 100% până la 1.000 ron pentru primul depozit și 50 de rotiri gratuite. Bonusul va dubla suma de joc, așa că e o bună ocazie de a juca și de a te distra mai mult.

De exemplu, dacă vei depune 300 ron, vei primi bonus încă 300 ron, adică suma va fi dublată. Dar, dacă vei face o depunere mai mare decât limita bonusului (în cazul ăsta 1.000 ron), vei primi echivalentul limitei. De exemplu, dacă vei face o depunere în valoare de 1.200 ron, vei primi bonus doar 1.000 ron.

De Reținut!
Pe lângă bonusul în bani, vei primi și 50 de rotiri gratuite, pe care le vei putea juca la sloturile Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe și Plenty of Fruit 40.

Cerințe de rulaj Admiral pentru bonusul cu depunere

Din momentul în care ai revendicat bonusul, vei avea la dispoziție 30 de zile în care să îl joci și să îndeplinești cerințe de rulaj Admiral. În cazul în care există un alt bonus activ, bonusul de bun venit cu depunere va apărea ca fiind „în așteptare”. Bonusul poate rămâne în această stare doar pentru o perioadă de maxim 90 de zile.

Dacă nu sunt îndeplinite la timp niște condiții rulaj Admiral, toate fondurile existente în balanța contului care provin din utilizarea bonusului vor fi anulate și virate către stat.

Bonusul cu depunere are cerințe de rulaj Admiral de 30x, adică va trebui rulat de 30 de ori. De exemplu, un bonus de 200 ron va fi rulat de 30 de ori, adică vei rula suma de 6.000 ron. Valoarea minimă a primului depozit trebuie să fie de 30 ron. Chiar dacă nu toate pariurile plasate vor fi câștigătoare, vor fi luate și acestea în considerare în îndeplinirea de cerințe de rulaj Admiral.

Precum bonusul în bani, rotirile gratuite au aceeași cerință de rulaj, adică de 30x. Pentru a fi transformată suma câștigată în bani reali, va fi necesar să rulezi câștigul de 30 de ori. În cazul în care ai câștiguri de 400 ron, atunci vei rula o sumă de 12.000 ron (400 ron x 30 =12.000 ron).

În cadrul secțiunii destinate pariurilor sportive, cotele pe care le utilizezi trebuie să fie de minim 2,0. În cazul acesta, pentru îndeplinirea de condiții rulaj Admiral sunt luate în considerare doar pariurile care sunt de tip acumulator și care au cel puțin 3 selecții plasate. În conversia bonusului, nu vor fi luate în considerare pariurile în sistem, simple sau cu 2 selecții, precum și cele nule sau aprobate parțial.

Bonus fără depunere Admiral la verificarea contului

Jucătorii noi sunt răsplătiți încă înainte de a face primul depozit. Astfel, după crearea unui cont nou, vei primi 100 Ron bonus fără depunere Admiral pentru faptul că l-ai verificat și 20 de rotiri gratuite, care pot fi jucate la sloturile Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe și Plenty of Fruit 40.

De Reținut!
Pentru încheierea procesului de verificare KYC vei primi un bonus de 100 ron, și pentru validarea adresei de email, vei primi cele 20 de rotiri gratuite. Bonusul trebuie să fie valorificat în termen de maxim 30 de zile din momentul acceptării lui.

Cerințe de rulaj Admiral pentru bonusul fără depunere

Rotirile gratuite au cerințe de rulaj Admiral de 30x. Acest lucru presupune rularea de 30 de ori a câștigurilor dobândite de pe urma jucării rotirilor. De exemplu, un câștig de 200 ron va genera o sumă totală rulată de 6.000 ron (30 x 200 ron = 6.000 ron). Aceleași condiții rulaj Admiral se aplică și la bonusul de 100 ron.

Pe măsura îndeplinirii de cerințe de rulaj Admiral, banii din bonus vor fi convertiți în tranșe de câte 50 ron. Condițiile de rulaj trebuie să fie îndeplinite în termen de 30 de zile.

Cum pot fi îndeplinite rapid cerințele de rulaj

La îndeplinirea cerințelor de rulaj jocurile de pe site contribuie diferit. De exemplu, sloturile contribuie cu 100%, însă e indicat să consulți termenii specifici bonusului respectiv. Jocurile de masă au o contribuție mai mică.

O altă tactică constă în alternarea pariurilor, alternând valori mici, medii și mari, fără a risca inutil sau imatur. Ia în calcul faptul că sunt luate în calcul toate mizele pe care le plasezi, câștigătoare sau nu. Dar, e important să adaptezi mizele în funcție de fondurile disponibile în balanța contului tău.

E important să nu joci doar un singur joc. Diversitatea jocurilor alese de tine joacă un rol important în facilitarea îndeplinirii cerințelor de rulaj. Alternează sloturile, cu pariurile sportive și cu jocurile de masă. Astfel, vei avea și ocazia de a experimenta jocuri noi și de a le înțelege.

Odată ce ai îndeplinit cu succes cerințele minime de rulaj, poți să faci și o retragere Admiral.

Concluzii

Deși la prima vedere poate părea anevoios de îndeplinit cerințele de rulaj, lucrurile nu stau așa în realitate. Dacă ai răbdare, perseverezi și îți formezi cât de cât o strategie de pariere, vei reuși cu siguranță să le îndeplinești – asta, fără foarte mult efort. În fond, dorința de câștig ar trebui combinată cu distracția. Eliminarea stresului va aduce relaxare și implicit o minte clară.

Bonusurile oferite noilor jucători nu sunt de refuzat și chiar pot genera câștiguri mari, care să te recompenseze pentru timpul pierdut. Pe lângă aceste bonusuri, crearea unui cont te va insera într-o comunitate de jucători pasionați.

Bonusurile sunt atractive și tentante pentru jucători. Având în vedere faptul că poți îndeplini cerințele de rulaj dacă într-adevăr vrei asta, ar fi păcat să pierzi această ocazie.

Fă-ți un cont pe site-ul cazinoului, revendică bonusurile și bucură-te pe deplin de joc!

Bonus cu depunere

Bonus Admiral de bun venit: 1000 RON + 50 free spins

Dublează-ți primul depozit până la 900 RON și câștigă 100 RON + 50 rotiri gratuite Admiral!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023