cum îndeplinești cerințe rulaj Betfair

Îndeplinește cerințe rulaj Betfair și retrage-ți bonusul

5/5 - (1 vote)
Mirela - iunie 30, 2022

Momentan, este oferit un bonus de bun venit Betfair fără cerințe de rulaj. Revendică-l aici!

Fiecare bonus de bun venit vine la pachet cu o serie de cerințe de rulaj pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru a retrage bonusul primit. Și bonusul acordat de Betfair la înregistrare va trebui rulaj pentru a te bucura de câștiguri cash, iar în acest articol vei descoperi cum îndeplinești minimele cerințe rulaj Betfair. Profită acum de toate bonusurile acordate de Betfair unde ai parte de condiții de rulaj ușor de îndeplinit!

Ce înseamnă cerințele de rulaj

Cerințele de rulaj sunt reguli și limitări pe care le găsești în orice cazino online. Operatorul le impune aceste cerințe jucătorilor săi în momentul în care doresc să retragă câștigurile obținute de pe urma unui bonus oferit. Cazinourile online de peste tot din țară cât și din alte țări impun cerințe de rulaj bonusurilor oferite din mai multe motive.

Fără cerințe de rulaj, cazinourile online ar avea foarte multe pierderi și nu ar putea desfășura activități care să ofere siguranța jucătorului.Cerințele de rulaj oferă siguranță operatorului prin faptul că jucătorul nu o să poată abuza de mai multe bonusuri într-un mod neadecvat.

De Reținut!
Trebuie să duci la bun sfârșit cerințele de rulaj pentru a te putea bucura de banii câștigați de pe urma bonusului pe care operatorul ți-l oferă. Astfel, pe lângă faptul că te bucuri de banii câștigați, contribui la buna funcționare a activității cazinoului online pe care l-ai ales.

Bonusul de bun venit cu depunere

Dacă ai decis să pleci la drum alături de Betfair, ai parte de un bonus de bun venit cu depunere de 150% până la 1000 RON plus 200 rotiri gratuite, pachetul de bun venit având cerințe rulaj foarte profitabile.

Pentru a te putea bucura de bonus de bun venit cu depunere în valoare de 150% până la 1000 RON + 200 rotiri gratuite trebuie să te înregistrezi cu codul bonus CASNO1. Odată ce te-ai înregistrat folosind codul promoțional prezentat mai sus, tot ce îți rămâne de făcut este să efectuezi o depunere de minim 50 RON pentru a te număra printre jucătorii noi înregistrați care beneficiază de bonus de bun venit Betfair.

În cazul în care alegi să faci o depunere Betfair de 500 RON, bonusul de bun venit Betfair îți aduce un surplus de 750 RON cu care te poți distra și câștiga bani jucând sloturile tale preferate. Dacă depui o sumă mai mică de 500 ron, beneficiezi de 25 de rotiri gratuite. Orice sumă care pornește de la 500 RON îți aduce cele 200 rotiri gratuite oferite de Betfair.

Cerințe rulaj Betfair pentru bonusul cu depunere

Cerințe rulaj betfair pentru suma de bani pe care bonusul ți-o generează sunt de x30. La suma minimă de 50 RON, ești recompensat cu încă 75 RON pe care trebuie să îi rulezi de x30. La suma de 75 RON, totalul pe care trebuie să-l rulezi este de 2.250 RON.

Pentru a duce la bun sfârșit aceste Betfair cerințe rulaj ai la dispoziție o perioadă de 7 de zile. Orice retragere efectuată înainte de a duce la bun sfârșit cerințe rulaj betfair atrage descalificarea și pierderea câștigurilor generate de bonus.

De Reținut!
De reținut este faptul că rotirile gratuite pe care le primești de pe urma bonusului de bun venit cu depunere nu au cerințe rulaj betfair.

Suma maximă pe care o poți retrage de pe urma bonusului de bun venit este de 2.500 RON. Orice câștig care depășește suma de 2.500 RON este anulat în mod automat de către Betfair. Află cum faci o retragere Betfair cu cele mai sigure metode de plată!

Alte condiții ale bonusului:

  • Odată ce ai depus suma minimă de bani pentru a beneficia și de cele 200 rotiri gratuite, poate dura până la 24 de ore pentru ca aceste să fie disponibile.
  • Rotirile gratuite oferite de bonusul cu depunere trebuie să fie acceptate din secțiunea de mesaje.
  • Dacă în termen de 7 zile de la primirea rotirilor gratuite nu le-ai folosit acestea sunt anulate.

Cum îndeplinești rapid cerințe rulaj Betfair

În rândurile ce urmează îți vom prezenta ce jocuri îți pot aduce contribuție de 100% asupra condițiilor de rulaj impuse de betfair,

  • Toate sloturile (cu excepția opțiuni duble, Sweet Bonanza, The Dog House Megaways, Big Bass Bonanza, Fruit Party, The Dog House, John Hunter and the book of Tut, Mustang Gold, Hot to Burn, Great Rhino, Wolf Gold, Wild West Gold, Curse of the Werewolf, John Hunter&the Tomb of the Scarab Queen, Chilli Heat, Bronco Spirt, Spartan King, Super 7, Pyramid King, Aztec Gems, Mysterious) au o contribuție de 100% la Betfair cerințe rulaj.
  • La jocuri arcade, jocurile tip loz razuibil cât și jocurile cu cotă fixă( fără Spin A Win/Lucky Wheel) contribuția asupra cerințelor de rulaj este tot de 100%.
  • Pariurile efectuate la ruletă au o contribuție de 50% asupra cerințelor de rulaj. Excepție de la caz fac variantele Zero Rulette și 3D.
  • Cu o contribuție de 50% sunt și jocurile de cărți fără variantele Red Dog, Vegas Hold, Vegas War și Wild Vikings.
  • Tot cu o contribuție de 50% asupra condițiilor de rulaj avem pariurile plasate la blackjack unde excepție de la caz fac variantele Pontoon, Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Zero Blackjack și Straveganza.
  • Jocurile de tip zaruri, video poker au o contribuție de 5% asupra acestor cerințe rulaj Betfair. Tot la această categorie se încadrează și jocurile Pontoon, Blackjack Switch, Red Dog, Spin A Win/Lucky Whell, Vegas War, Vegas Hold’em, Wild Vikings și Stravanganza.
De Reținut!
Orice alt pariu efectuat la alte jocuri, în afară de cele prezentate mai sus, nu contribuie la cerințele de rulaj betfair.

Înainte de a-ți retrage bonusul, nu uita să parcurgi și procesul de verificare cont Betano!

Concluzii

Acum că ți-am prezentat cum îndeplinești condițiile de rulaj minime, poți să beneficiezi de bonusul de bun venit cu depunere. Profită de bonus și retrage-ți câștigurile!

Bonus de Bun Venit Fără Rulaj

100 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Cod Bonus: CAS105
Folosește un cod bonus Betfair și revendică 100 Free Spins la prima depunere!
Joaca Acum

Află mai multe despre Betfair din următoarele articole:

cat castiga un curier tazz by eMAG

Cât câștigă un curier Tazz: Salariu, Bonusuri, Bacșișuri

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având…
Mirela - martie 24, 2023
blank

Seven Casino Înregistrare 2023: cum îți deschizi un cont rapid

Doar cu ajutorul unui cont poți juca cu bani reali ca mai…
Mirela - martie 24, 2023
joc responsabil El Dorado

Măsuri de joc responsabil El Dorado și cum îți închizi contul

Încă de la crearea unui nou cont pe platforma cazinoului El Dorado,…
Mirela - martie 24, 2023