Sportingbet-bonus-de-bun-venit-la-prima-depunere

Cum câștigi un bonus Sportingbet de 1.200 RON + 100 Free Spins

5/5 - (6 votes)

Sportingbet vine cu vești bune pentru noii jucători ai cazinoului. Creează-ți și tu un cont pentru a beneficia de un bonus Sportingbet în valoare de 1.200 ron la primele două depuneri și 100 de rotiri gratuite. Profită de această ocazie pentru a explora oferta generoasă de jocuri a cazinoului!

Bonus Sportingbet: Până la 1.200 RON + 100 Free Spins

Ofertă Fără Depunere

360 Rotiri Gratuite la Burning Hot

Joaca Acum

Fiecare cont nou creat pe Sportingbet online, primește drept răsplată un bonus Sportingbet de până la 1.200 ron pentru primele două depuneri și 100 de rotiri gratuite. Pentru a revendica acest bonus, este necesar să urmezi trei pași principali:

1

Accesează link-ul de revendicare a ofertei!

2

Creează un cont nou de jucător!

3

Depune minim 40 RON în cont și vei primi un bonus Sportingbet egal cu suma depusă de tine!

Link-ul disponibil la începutul articolului te va redirecționa către site-ul cazinoului. Mai exact, vei fi redirecționat către pagina pe care este afișat acest bonus Sportingbet. Prin apăsarea butonului de înregistrare, ți se va deschide formularul de înregistrare.

Prin completarea acestuia, vei crea un cont nou de jucător. În cadrul formularului de înregistrare ți se vor solicita date despre tine, adresa ta, însă și configurarea anumitor date necesare pentru autentificare (user și parolă).

După parcurgerea acestor doi pași, tot ce îți rămâne de făcut este să efectuezi primele depuneri Sportingbet. Loghează-te în contul tău și apasă butonul din colțul drept în partea de sus a paginii, pe care scrie „Depuneți”. Alege metoda de plată preferată și fă primul tău depozit.

Pentru prima depunere vei primi un Sportingbet bonus bun venit de 100% de până la 700 ron, iar la cea de-a doua depunere vei primi un bonus de 100% de până la 500 ron. În acest caz, dacă vei depune 150 ron, cât bonus poți primi la prima și la a doua depunere? Pentru o depunere în valoare de 150 ron, la prima și la a doua depunere vei primi un bonus Sportingbet de 150 ron, adică ți se va dubla suma de joc în ambele cazuri.

Dar dacă vei face o depunere mai mare, precum 700 ron? În acest caz, la prima depunere vei primi un bonus de 700 ron, iar la cea de-a doua depunere vei primi doar 500 ron, deoarece aceasta este limita maximă.

De Reținut!
Nu este nevoie de niciun cod pentru a primi acest bonus Sportingbet. Pentru a primi bonusul trebuie doar să te înregistrezi pe site și să începi să faci primele depozite.

Revendică și cele 100 de rotiri gratuite din bonus Sportingbet

Odată cu acel bonus Superbet de până la 1.200 ron vei primi și 100 de rotiri gratuite pe care le poți juca la jocul Starburst. Câștigurile dobândite în urma utilizării acestor rotiri gratuite, vor trebui rulate de 35 de ori înainte de a fi revendicate. Vei primi rotirile gratuite imediat ce ai făcut primul depozit de minim 40 ron.

Jocul Starburst este un joc cu un stil clasic de design, care se bazează mult pe pietrele prețioase colorate, însă este îmbogățit cu explozii stelare pline de culoare. Deși are 3 rânduri și 5 role de joc, Starburst rămâne în topul preferințelor jucătorilor. Jocul are un RTP de 96,1% și 10 linii de plată, deci merită pe deplin să îl încerci.

Sportingbet bonus bun venit: condiții de îndeplinit

O primă condiție pentru a primi la Sportingbet bonus bun venit este să efectuezi o primă depunere în aceeași zi cu crearea contului. Cea de-a doua depunere trebuie făcută în maxim 10 zile de la efectuarea primei depuneri.

Depunerea minimă necesară pentru a primi bonusul este în valoare de 40 ron. Pentru a fi eligibil pentru Sportingbet bonus depunere trebuie să ai peste 8 ani, să deții rezidență în România și să nu faci primele depozite cu portofelele electronice Skrill și Neteller.

Sportingbet bonus depunere poate fi retras cu o condiție, mai exact poți să-ți retragi bonusul de bun venit abia după ce toate condițiile de rulaj au fost îndeplinite. Acestea vor fi vizibile ca fiind „Sumă restricționată” în contul tău.

De Reținut!
Bonus Sportingbet are o valabilitate de 7 zile, iar cel care constă în 100 de rotiri gratuite la jocul Starburst este valabil pentru 30 de zile.

Ambele bonusuri, atât cel în bani, cât și cel în rotiri gratuite au cerințe de rulaj Sportingbet de 35x. Acest lucru înseamnă că va fi necesar să rulezi bonusul de 35 de ori. De exemplu, un bonus de 150 ron va fi rulat de 35 de ori, adică vei rula în final suma de 5.250 ron. Cerințele de rulaj trebuie să fie îndeplinite în termen de 7 zile. Neîndeplinirea acestei condiții va duce la anularea bonusului și câștigurilor.

În îndeplinirea cerințelor de rulaj, întotdeauna sunt utilizate depozitele efectuate, apoi sumele primite drept bonus. Pentru a putea retrage câștigurile este obligatoriu să faci o verificare cont Sportingbet. În caz contrar, nu vei putea retrage câștigurile, aceste din urmă fiind în final anulate.

Ce avantaje oferă un bonus Sportingbet

  • Sportingbet bonus bun venit îți crește suma disponibilă pentru joc, oferindu-ți în același timp oportunitatea de a explora jocurile. Astfel, poți încerca mai multe secțiunii ale site-ului și poți descoperi jocurile care ți se potrivesc. Dublarea sumei de joc îți câștigă de fapt timp și îți crește oportunitățile de câștig.
  • Rotirile gratuite oferite ca bonus Sportingbet îți oferă ocazia de a te familiariza cu un joc popular în rândul jucătorilor, anume Starburst. Deși aparent este un joc simplu, funcționalitățile sale te pot uimi și pot crește destul de mult balanța contului tău.
  • Cerințele de rulaj pentru Sportingbet bonus depunere sunt acceptabile și nu sunt greu de îndeplinit, în ciuda aparențelor. Dacă îți vei diversifica stilul de joc și vei miza variat, vei vedea că le vei îndeplini rapid, fără mult stres.
  • Sloturile cu jackpot progresiv sunt un motiv bon de a juca și de a explora mai mult oferta cazinoului. Câștigurile mari sunt atractive, așa că faptul că vei putea experimenta și că te vei putea perfecționa sunt avantaje importante aduse de către bonusul de bun venit Sportingbet.
  • Cu ajutorul acestui bonus Sportingbet poți exersa atât de mult încât să îți formezi propriile strategii de joc care să îți aducă cât mai mult câștig.

Înregistrează-te și revendică de la Sportingbet bonus bun venit de până la 1.200 RON la primele două depuneri și 100 runde gratis!

Ofertă de Bun Venit

7.000 RON Bonus + 700 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: NB1, NB2, NB3, NB4, NB5
Folosește un cod bonus Netbet la primele 5 depuneri și bucură-te de bonus!
Joaca Acum

Vrei și alte bonusuri de bun venit? Atunci profită de unele dintre cele mai bune:

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024
banner plata abon

Abon

Metoda plată Abon este o inovație în lumea tranzacțiilor online. Poate te…
Laura Paraschiv - iulie 11, 2024

Autor