Sportingbet-bonus-de-bun-venit-la-prima-depunere

Sportingbet bonus de bun venit: 1.200 RON + 100 Free Spins

5/5 - (5 votes)
Mirela - ianuarie 11, 2022

Sportingbet vine cu vești bune pentru noii jucători ai cazinoului. Creează-ți și tu un cont pentru a primi la Sportingbet bonus bun venit în valoare de 1.200 ron la primele două depuneri și 100 de rotiri gratuite. Profită de această ocazie pentru a explora oferta generoasă de jocuri a cazinoului!

Ofertă de bun venit

1.200 RON + 100 Free Spins la primele 2 depuneri

Profită de până la 1.200 RON și 100 Free Spins la primele 2 depuneri!
Joaca Acum

Primește și tu un Sportingbet bonus de bun venit

Fiecare cont nou creat pe Sportingbet online, primește drept răsplată un Sportingbet bonus bun venit de până la 1.200 ron pentru primele două depuneri și 100 de rotiri gratuite. Pentru a revendica acest bonus, este necesar să urmezi trei pași principali:

1

Accesează link-ul de revendicare a ofertei!

2

Creează un cont nou de jucător!

3

Depune minim 40 RON în cont!

Link-ul disponibil la începutul articolului te va redirecționa către site-ul cazinoului. Mai exact, vei fi redirecționat către pagina pe care este afișat Sportingbet bonus de bun venit. Prin apăsarea butonului de înregistrare, ți se va deschide formularul de înregistrare. Prin completarea acestuia, vei crea un cont nou de jucător. În cadrul formularului de înregistrare ți se vor solicita date despre tine, adresa ta, însă și configurarea anumitor date necesare pentru autentificare (user și parolă).

După parcurgerea acestor doi pași, tot ce îți rămâne de făcut este să efectuezi primele depuneri. Loghează-te în contul tău și apasă butonul din colțul drept în partea de sus a paginii, pe care scrie „Depuneți”. Alege metoda de plată preferată și fă primul tău depozit.

Pentru prima depunere vei primi un Sportingbet bonus bun venit de 100% de până la 700 ron, iar la cea de-a doua depunere vei primi un bonus de 100% de până la 500 ron. În acest caz, dacă vei depune 150 ron, cât bonus poți primi la prima și la a doua depunere? Pentru o depunere în valoare de 150 ron, la prima și la a doua depunere vei primi un Sportingbet bonus de bun venit de 150 ron, adică ți se va dubla suma de joc în ambele cazuri.

Dar dacă vei face o depunere mai mare, precum 700 ron? În acest caz, la prima depunere vei primi un bonus de 700 ron, iar la cea de-a doua depunere vei primi doar 500 ron, deoarece aceasta este limita maximă.

De Reținut!
Nu este nevoie de niciun cod pentru a primi bonusul. Pentru a primi bonusul trebuie doar să te înregistrezi pe site și să începi să faci primele depozite.

Revendică și cele 100 de rotiri gratuite

Odată cu Sportingbet bonus de bun venit, vei primi și 100 de rotiri gratuite pe care le poți juca la jocul Starburst. Câștigurile dobândite în urma utilizării acestor rotiri gratuite, vor trebui rulate de 35 de ori înainte de a fi revendicate. Vei primi rotirile gratuite imediat ce ai făcut primul depozit de minim 40 ron.

Jocul Starburst este un joc cu un stil clasic de design, care se bazează mult pe pietrele prețioase colorate, însă este îmbogățit cu explozii stelare pline de culoare. Deși are 3 rânduri și 5 role de joc, Starburst rămâne în topul preferințelor jucătorilor. Jocul are un RTP de 96,1% și 10 linii de plată, deci merită pe deplin să îl încerci.

Ce condiții există pentru Sportingbet bonus bun venit

O primă condiție în primirea bonusului este efectuarea primei depuneri în aceeași zi cu crearea contului. Cea de-a doua depunere, trebuie făcută în maxim 10 zile de la efectuarea primei depuneri.

Depunerea minimă necesară pentru a primi bonusul este în valoare de 40 ron. Pentru a fi eligibil pentru bonusul de bun venit, trebuie să ai peste 8 ani, să deții rezidență în România și să nu faci primele depozite cu portofelele electronice Skrill și Neteller.

Sportingbet bonus de bun venit are retragere condiționată. Acest lucru înseamnă că vei putea retrage câștigurile abia după ce toate condițiile au fost îndeplinite. Acestea vor fi vizibile ca fiind „Sumă restricționată” în contul tău.

De Reținut!
Bonusul de bun venit are o valabilitate de 7 zile, iar cel care constă în 100 de rotiri gratuite la jocul Starburst este valabil pentru 30 de zile.

Ambele bonusuri, atât cel în bani, cât și cel în rotiri gratuite, au o cerință de rulaj de 35x. Acest lucru înseamnă că va fi necesar să rulezi bonusul de 35 de ori. De exemplu, un bonus de 150 ron va fi rulat de 35 de ori, adică vei rula în final suma de 5.250 ron. Cerințele de rulaj trebuie să fie îndeplinite în termen de 7 zile. Neîndeplinirea acestei condiții va duce la anularea bonusului și câștigurilor.

În îndeplinirea cerințelor de rulaj, întotdeauna sunt utilizate depozitele efectuate, apoi sumele primite drept bonus. Pentru a putea retrage câștigurile, este obligatoriu să îți verifici contul. În caz contrar, nu vei putea retrage câștigurile, aceste din urmă fiind în final anulate.

Ce avantaje oferă Sportingbet bonus de bun venit

  • Sportingbet bonus bun venit îți crește suma disponibilă pentru joc, oferindu-ți în același timp oportunitatea de a explora jocurile. Astfel, poți încerca mai multe secțiunii ale site-ului și poți descoperi jocurile care ți se potrivesc. Dublarea sumei de joc îți câștigă de fapt timp și îți crește oportunitățile de câștig.
  • Rotirile gratuite oferite ca bonus îți oferă ocazia de a te familiariza cu un joc popular în rândul jucătorilor, anume Starburst. Deși aparent este un joc simplu, funcționalitățile sale te pot uimi și pot crește destul de mult balanța contului tău.
  • Cerințele de rulaj sunt acceptabile și nu sunt greu de îndeplinit, în ciuda aparențelor. Dacă îți vei diversifica stilul de joc și vei miza variat, vei vedea că le vei îndeplini rapid, fără mult stres.
  • Sloturile cu jackpot progresiv sunt un motiv bon de a juca și de a explora mai mult oferta cazinoului. Câștigurile mari sunt atractive, așa că faptul că vei putea experimenta și că te vei putea perfecționa sunt avantaje importante aduse de către bonusul de bun venit Sportingbet.
  • Cu ajutorul surplusului de banii oferit de către bonus, poți exersa atât de mult încât să îți formezi propriile strategii de joc care să îți aducă cât mai mult câștig.
Ofertă de bun venit

1.200 RON + 100 Free Spins la primele 2 depuneri

Profită de până la 1.200 RON și 100 Free Spins la primele 2 depuneri!
Joaca Acum
cum câștigi 20 Lei Free Bet Betano casino

Promoții Betano cu depunere: 30% Bonus Cashback Betano

La Betano chiar și când pierzi ești câștigător. Aici primești 30% Bonus…
Mirela - iunie 30, 2022
blank

Cerințe de rulaj SportingBet pentru bonusul de bun venit

Toate câștigurile care sunt adunate în urma utilizării unui bonus de bun…
FBvalentinS - iunie 30, 2022
blank

Îndeplinește cerințe rulaj Betfair și retrage-ți bonusul

Fiecare bonus de bun venit vine la pachet cu o serie de…
Mirela - iunie 30, 2022