winner 110 rotiri gratuite fără depunere

Câștigă la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere la Shining Crown

5/5 - (1 vote)
Mirela - decembrie 7, 2022

Profită de șansa de a câștiga la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere la cel mai iubit slot clasic din gama EGT – Shining Crown! În acest articol vei afla cum poți revendica cele 110 rotiri Winner pas cu pas, dar și cum poți să-ți retragi câștigurile cât mai simplu.

Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown

Joacă Shining Crown gratis cu 110 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Ești eligibil pentru bonusul cu 110 rotiri Winner?

Bonusul cu 110 rotiri Winner este acordat jucătorilor care respectă următoarele condiții:

  • Nu au mai avut cont deschis la Winner până acum
  • Nu au mai beneficiat sau nu beneficiază în momentul de față de un alt bonus fără depunere Winner
  • Au vârsta minima legală deținerii unui cont de jucător (18 ani)

Cum revendici la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere

Dacă te încadrezi în criteriile de mai sus, atunci poți revendica și tu de la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere, urmând pașii de mai jos:

1

Pentru început, accesează acest link pentru a ajunge direct pe site-ul cazinoului;

2

Odată ce vei ajunge pe această pagină a cazinoului, apasă butonul „Vreau bonusul” și se va deschide imediat un formular de înregistrare pe care îl vei completa pentru a primi 110 rotiri Winner;

3

Completează formularul de înregistrare Winner respectiv cu date despre tine, cum sunt numele, adresa, email, numărul de telefon, apoi configurează un nume de utilizator și o parolă destul de puternică pe care să o ții minte;

4

După ce ai completat formularul de înregistrare cu toate datele necesare și ai confirmat adresa de email, este timpul să treci la pasul următor pentru a primi la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere. Acesta constă în verificarea contului pe care l-ai creat.

Pentru a-ți verifica contul, este necesar ca mai întâi să te conectezi la contul tău. Apoi, intră în rubrica destinată verificării contului și atașează poze ale documentelor solicitate de către cazino.

Vezi documente necesare pentru verificare cont Winner!

Joacă gratis Shining Crown cu 110 Rotiri Winner

RTP96,37% ✔️
FurnizorEGT ✔️
Valoare rotiri0,20 lei ✔️
FuncțiiGamble, Jackpot Cards Mistery ✔️

Cu cele 110 rotiri Winner revendicate la înregistrare poți juca celebrul joc de tip slot Shining Crown, furnizat de EGT. Toate rundele gratuite pot fi folosite doar la acest slot, dar cu siguranță te vei distra la fiecare din cele 110 rotiri gratuite fără depunere.

Jocul este furnizat de către EGT, deci înainte de a-l testa știi că vei găsi calitate și bineînțeles cunoscutele funcții speciale întâlnite în toate jocurile EGT: Gamble și Jackpot Cards Mistery.

Slotul are un RTP de 96,37% și deși este un joc cu tematică clasică cu fructe și șeptari, încă se mai menține în topul preferințelor jucătorilor. Jocul are 10 linii de plată și o structură de bază de 5×3.

De Reținut!
Fiecare rundă gratuită valorează 0,20 lei, acesta fiind pariul maxim pe care îl poți plasa pe fiecare rundă.

Joacă Shining Crown gratis și cu următoarele bonusuri:

Rulajul pentru Winner 110 rotiri gratuite fără depunere

Din momentul în care accepți la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere, ai la dispoziție doar 3 zile în care să le joci. După acest timp, dacă nu ai jucat rotirile sau ai jucat doar o parte din ele, rotirile care au rămas vor fi anulate.

Odată ce ai obținut câștiguri, ai la dispoziție tot 3 zile pentru a îndeplini rulajul minim și a face o retragere Winner.

Cele 110 rotiri Winner au cerințe de rulaj de 50x care se aplică câștigurilor aduse de rundele gratis. Spre exemplu, dacă vei avea câștiguri de 70 ron după ce ai folosit la Winner 110 rotiri gratuite, atunci în final vei rula o sumă de 3.500 ron (50 x 70 ron = 3.500 ron). Este important să îndeplinești aceste cerințe înainte de a revendica câștigurile. Dacă nu vei reuși să le îndeplinești pe toate, bonusul și câștigurile vor fi anulate.

De Reținut!
Chiar dacă cerința de rulaj este mai mare decât în cazul altor bonusuri, cu puțină răbdare vei reuși să finalizezi rulajul mai ales că poți obține câștiguri în timp ce pariezi pentru rulaj. În plus, sunt luate în considerare și rundele necâștigătoare.

Pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj vor fi luate în considerare pariurile cu mize de maxim 20 ron. Deci, dacă la o rundă de joc pariezi 25 RON, în contorizarea rulajului minim va fi luată în considerare suma de 20 RON. Dacă pariezi 10 RON, atunci va fi luată în considerare întreaga sumă la rulaj pentru că slotul contribuie 100% la îndeplinirea rulajului.

De ce să revendici 110 rotiri gratuite Winner

Sunt multe motive pentru care merită să revendici aceste 110 rotiri gratuite Winner și pe care ți le vom prezenta în continuare:

  • În primul rând, nu ai nevoie de o depunere, deja poți spune că ai un atu financiar care îți permite să joci fără să investești;
  • În al doilea rând, cu cât ai mai multe rotiri gratuite la dispoziție, cu atât mai multă experiență poți dobândi. Fiecare rotire este o nouă șansă de a experimenta o strategie de joc sau o probabilitate de câștig – depinde cum privești lucrurile.
  • Modalitatea prin care obții 110 rotiri gratuite fără depunere este un alt avantaj. Faptul că le primești odată cu verificarea contului este considerat un avantaj. Verificarea contului este un proces obligatoriu pe care oricum va trebui să îl parcurgi mai devreme sau mai târziu pentru a putea retrage câștigurile. În felul acesta, datorită bonusului, faci un lucru care oricum este obligatoriu și primești și o recompensă.
  • Bonusurile care nu necesită o depunere sunt oricum un câștig 100% pentru jucător. Sunt un câștig pentru că nu investești tu fondurile proprii, dar poți obține câștiguri reale și multă distracție.
  • Un alt avantaj dacă alegi la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere este acela că vei putea înțelege mai bine jocul Shining Crown, înainte de a juca cele 505 rotiri gratuite la același joc, aceste runde gratuite făcând parte din Winner bonus bun venit la prima depunere. Acest mic antrenament te poate ajuta să înțelegi care este strategia de joc potrivită și îți poate genera mai multe câștiguri (asta în cazul în care nu cunoști deja jocul Shining Crown).

FAQ

1. Cum primesc de la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere? ✔️

Pentru a primi la 110 rotiri gratuite trebuie doar să te înregistrezi și să-ți verifici contul de jucător.

2. La ce joc pot fi folosite cele 110 rotiri Winner? ✔️

Toate cele 100 rotiri Winner pot fi folosite la slotul Shining Crown de la EGT.

3. Cât timp sunt valabile rotirile gratuite? ✔️

Poți folosi la Winner 110 rotiri gratuite fără depunere în maxim 3 zile de la acordare și poți îndeplini rulajul pentru a retrage câștigurile tot în 3 zile.

4. Cât valorează fiecare rotire? ✔️

Fiecare rotire gratuită valorează 0,20 lei.

5. Cum retrag câștigurile obținute cu cele 110 rotiri gratuite fără depunere? ✔️

Pentru a retrage câștigurile va trebui să rulezi de 50x suma câștigată în urma utilizării acesstora. Spre exemplu, la un câștig de 50 RON, vei rula 2.500 RON.

Ofertă fără depunere

110 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown

Joacă Shining Crown gratis cu 110 Rotiri Gratuite!
Joaca Acum

Vezi mai multe oferte fără depunere la Winner:

Află mai multe despre Winner România:

elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023