cum te înscrii în Admiral Club

Admiral Club: înscrie-te pentru premii exclusive

5/5 - (5 votes)
Mirela - martie 10, 2022

Admiral club este o formă de recompensare a jucătorilor, pentru performanțelor de joc obținute. Recompensarea se face treptat, în funcție de punctaj, sistemul în sine făcând ca totul să fie o competiție care te motivează să avansezi și să câștigi mai mult. Primul pas este să te înregistrezi și odată cu înregistrarea poți beneficia de un bonus de bun venit, așa că profită de bonus!

Bonus cu depunere

Bonus Admiral de bun venit: 1000 RON + 50 free spins

Dublează-ți primul depozit până la 900 RON și câștigă 100 RON + 50 rotiri gratuite Admiral!
Joaca Acum

Cum te înscrii în Admiral Club

Pentru a te înscrie în Admiral VIP trebuie să deții în primul rând un cont activ pe site-ul cazinoului. În cazul în care nu ești încă jucător, vezi cum faci o deschidere cont Admiral. Procesul necesită doar câteva minute, iar o verificare cont Admiral va fi făcută de asemenea rapid, atât timp cât sunt trimise toate documentele necesare și se respectă termenii și condițiile cazinoului.

O a doua condiție pentru a intra în club de fidelitate Admiral este să faci cel puțin un depozit minim și să începi să joci, în orice categorie a cazinoului.

Urmând cei doi pași menționați anterior, vei fi înscris/ă oficial în Admiral club, în primul nivel. La înscriere în club vei avea 0 puncte, însă vei aduna mai multe pe măsură ce joci. Vei primi lunar în contul tău punctele acumulate în luna precedentă, actualizarea fiind făcută în fiecare zi de 20 a lunii.

Programul de fidelizare aduce câștiguri ambelor părți: jucătorii sunt recompensați pe măsura evoluției lor și cazinoul adună noi jucători, creând astfel o comunitate mai mare de clienți.

Cum funcționează Clubul Jucătorilor Admiral

Odată ce ai creat un cont, ai făcut prima depunere și ai început să joci, intri automat în Admiral VIP. Odată ce ai cumulat puncte, vei fi încadrat în nivelul corespunzător numărului de puncte pe care îl ai în momentul respectiv.

De Reținut!
Clubul jucătorilor Admiral are cinci nivele de încadrare, anume: Bronze, Silver, Gold, Platinum și Diamond.
 • Nivelul Bronze

Bronze este nivelul de pornire în Admiral Club. Intri în acest nivel după ce parcurgi cei trei pași inițiali: înscriere, depunere și joc. Din păcate, primul nivel nu aduce avantaje, dar este primul pas către cel de-al doilea nivel, în cadrul căruia vei începe să primești puncte bonus de fidelitate Admiral. Mai multe puncte de fidelitate te vor propulsa pe următorul nivel.

 • Nivelul Silver

Este cel de-al doilea nivel din club, care va fi activat în momentul în care acumulezi 5.000 de puncte. Nivelul Silver este și primul nivel care îți aduce primul bonus de fidelitate Admiral, anume 10 ron în fiecare lună.

 • Nivelul Gold

Este al treilea nivel din club de fidelitate Admiral, în care vei intra în momentul în care vei acumula 15.000 puncte. Nivelul aduce cu sine un bonus de loialitate Admiral mai mare, anume de 30 ron lunar, iar viteza de colectare a punctelor este mai mare cu 50%.

 • Nivelul Platinum

Vei intra în nivelul Platinum odată ce vei avea 55.000 de puncte acumulate. Nivelul îți aduce un bonus de fidelitate Admiral în valoare de 90 ron. Spre deosebire de nivelul Gold, viteza de colectare a punctelor este de 100%. Deci, pentru fiecare pariu plasat, vei colecta mult mai repede puncte.

Acest nivel este penultimul, așa că, dacă ajungi aici, nu te da bătut/ă și acumulează mai multe puncte!

 • Nivelul Diamond

Este ultimul nivel din Admiral VIP, în cadrul căruia sunt oferite cele mai mari recompense și cel mai mare bonus de fidelitate Admiral, adică 450 ron. Pentru a te încadra pe acest nivel, este necesar să ai 180.000 de puncte.

Pragul necesar nu este ușor de atins, dar nici imposibil. Poți ajunge aici cu perseverență și răbdare. Viteza de colectare a punctelor este de 100% și aici. Poți colecta puncte și dacă joci direct din aplicație Admiral.

Sistemul de alocare a punctelor în club de fidelitate Admiral funcționează pe principiul că vei primi tot mai multe puncte, pe măsură ce investești mai mult. Fiecare sumă de 10 ron jucată jocuri de masă și de 2 ron jucată la sloturi, va fi echivalentă cu 1 punct de fidelitate.

În acumularea de puncte de fidelitate, nu sunt luate în considerare pariurile sportive și jocurile care au jackpot. Perioada de calcul a punctelor se face lunar, și rezultatele nu sunt reportate de la o lună la alta. Acest lucru înseamnă că va trebui să aduni numărul de puncte aferent fiecărui nivel, în termen de o lună.

În cazul în care nu poți aduna punctele necesare avansării pe nivel, încearcă faci numărul de puncte care să te mențină pe nivel. Pentru a verifica numărul de puncte, accesează rubrica dedicată clubului, din partea dreaptă sus, exact lângă numele de utilizator.

De Reținut!
Punctele acumulate pot fi convertite în bani reali în rubrica alocată conversiei. Pentru a nu rata oportunitatea de a avansa pe nivel, fii atent/ă la punctele pe care le acumulezi și la câte puncte îți lipsesc ca să avansezi. Uneori, o mică diferență poate fi o pierdere mare.

Ce premii oferă Admiral Club

Clubul jucătorilor Admiral oferă multiple beneficii jucătorilor, care constau în:

 • cadouri aniversare – vei primi bonus de loialitate Admiral cu ocazia zilei tale de naștere și de fiecare dată când mai împlinești încă un an în cadrul cazinoului. Pentru a-ți revendica recompensa, contactează echipa Admiral și vei fi recompensat în funcție de nivelul pe care te afli;
 • bonusuri pentru avansare, inclusiv la jocuri Admiral Live – atunci când vei avansa pe nivel, vei fi răsplătit cu puncte, care ulterior pot fi transformate în bani reali;
 • turnee și promoții exclusive – în calitate de membru VIP vei beneficia, de asemenea, de oferte care îți vor aduce numai avantaje. Turneele exclusive au premii foarte mari și șansele de câștig sunt demne de luat în seamă;
 • tombole exclusive – periodic, sunt organizate tombole și evenimente la care au acces doar membrii VIP;
 • manager personal – membrii clubului de fidelitate Admiral beneficiază de un manager VIP. Managerul se ocupă de contul tău de jucător, și te ține la curent cu promoțiile, cadourile exclusive și bonusurile existente;
 • cadouri personalizate – sunt oferite membrilor clubului, valoarea și conținutul lor depinzând de nivel și de numărul tău de puncte.
De Reținut!
Așadar, calitatea de membru VIP oferă mai mult decât bonusul de loialitate lunar și puncte. Recompensele personalizate și oportunitățile de participare exclusive sunt metode de recompensare pe măsura performanței jucătorilor, așa că, toți jucătorii sunt răsplătiți într-un fel sau altul.
Bonus cu depunere

Bonus Admiral de bun venit: 1000 RON + 50 free spins

Dublează-ți primul depozit până la 900 RON și câștigă 100 RON + 50 rotiri gratuite Admiral!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023