cum completezi formularul de înregistrare Admiral

Cum completezi formularul de înregistrare Admiral

5/5 - (1 vote)
Mirela - martie 9, 2022

Oferta de jocuri Admiral încântă noii jucători și îi răsplătește pe măsură. Bonusul de un venit fără depunere, de 20 rotiri gratuite și 100 ron, este substanțial compensat de un bonus de 100% până la 1.000 ron și 50 de rotiri gratuite pentru fiecare înregistrare Admiral. Află în continuare cum te înregistrezi la Admiral!

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

20 Rotiri Gratuite + 100 RON Gratis

Joacă gratis cu 20 Free Spins și 100 RON Gratis la înregistrare!
Joaca Acum

Cum faci o înregistrare Admiral

Pentru a deschidere cont Admiral, accesează link-ul disponibil la începutul acestui articol. Accesarea acestuia te va redirecționa către pagina cazinoului care conține formularul de înregistrare. Completarea formularului nu îți va lua mult timp, însă asigură-te că îl vei completa cu atenție.

Formularul de înregistrare va fi compus practic din câteva secțiuni în cadrul cărora va fi necesar să furnizezi date esențiale despre tine. Câmpurile care compun formularul necesar pentru Admiral înregistrare, vor fi completate în felul următor și cu următoarele date:

 • Nume: trebuie scris exact așa cum este trecut în cartea de identitate. În prima căsuță trebuie să scrii prenumele, iar în cea de-a doua numele tău de familie. Ulterior, apasă butonul de continuare a formularului pentru Admiral înregistrare.
 • Date personale: dacă este selectată naționalitatea română, trebuie lăsat așa. Va fi necesar să completezi și cu codul numeric personal.
 • Adresă: trebuie bifată opțiunea de introducere manuală a adresei. După ce vei face selecția, vei putea completa cu informații referitoare la oraș, stradă și număr.
 • Cont: în această rubrică, trebuie să completezi cu un nume de utilizator generat de către tine. Acesta trebuie să fie compus din 3 și 13 cifre. Va trebui să generezi și o parolă care să fie sigură, compusă din minim 8 caractere.
 • Email: folosește o adresă de email validă la care să ai acces tot timpul.
 • Securitate: vei alege o întrebare de securitate care va fi utilizată în cazul în care vei uita parola.
 • Telefon: trebuie să lași selectat prefixul pentru România (+40) și să completezi cu numărul tău de telefon.
 • Promoții: bifează căsuța dacă vrei să fii informat cu privire la promoțiile disponibile.
 • Acord: va trebui să bifezi că ai cel puțin 18 ani și să fii de acord cu termenii și condițiile site-ului Admiral.
De Reținut!
După ce ai furnizat toate aceste date pentru a efectua o înregistrare Admiral, va fi necesar să treci la următoarea etapă, anume cea de activare a contului. În principiu, va fi necesar să accesezi link-ul pe care l-ai primit în email și să faci o Admiral logare.

Pentru a te bucura de contul tău Admiral cât mai mult, înregistrarea ar trebui urmată de o validare cont Admiral. În caz contrar, vei risca închiderea contului, fără posibilitatea de a-l recupera.

Câștigă la Admiral bonus la înregistrare

O deschidere cont Admiral aduce de fapt câștiguri duble clienților săi, prin faptul că posesorii de conturi noi, care au făcut la Admiral înregistrare, vor primi de fapt două bonusuri: un Admiral bonus la înregistrare fără depunere și unul cu depunere.

Poți primi un bonus pentru deschidere cont Admiral înainte de a face prima ta depunere în cont. Acest Admiral bonus fără depunere constă în 20 de rotiri gratuite la anumite jocuri de tip slot (Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Plenty of Fruit 40) și 100 ron. Pentru a intra în posesia sa, tot ce ai de făcut este să faci o înregistrare Admiral, să validezi contul, să faci un login Amiral și apoi să îl verifici prin intermediul procesului KYC.

Depunerile îți aduc un bonus substanțial. La efectuarea primului tău depozit, poți primi un bonus de 100% până la 1.000 ron, acest lucru însemnând faptul că pentru că îți va fi dublată suma de joc până la limita impusă (adică de 1.000 ron). Valoarea minimă a depozitului trebuie să fie de 30 ron. Vei primi și 50 de rotiri gratuite pe care le poți utiliza la jocurile Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe și Plenty of Fruit 40.

De ce să îți deschizi un cont la Admiral?

Motivele pentru a face o înregistrare Admiral sunt multiple.

 • Primul lucru pe care îl ai de câștigat este experiența uimitoare pe care o trăiești prin intermediul jocurilor de pe site.
 • Oferta cazinoului este diversificată și împacă toate gusturile jucătorilor săi. În afară de faptul că multe sloturi au un RTP mare, vei fi încântat și de grafica excelentă a sloturilor, atmosfera de joc senzațională din cadrul camerelor de joc și de atitudinea prietenoasă a dealerilor.
 • Cazinoul Admiral are multiple săli de joc fizice, deschise în toată țara. Atât sălile de joc reale, cât și și cele virtuale de pe site, se ridică la nivelul așteptărilor jucătorilor săi. Jocuri precum Book of Ra sau Sizzling Hot, atrag din ce în ce mai mulți doritori de aventură.
 • Gama de jocuri este vastă și mulțumește multiplele gusturi ale jucătorilor săi. Un login Admiral îți va deschide ușa spre o lume a jocurilor compusă din sloturi viu colorate și atrăgătoare (ai la dispoziție peste 300 de sloturi cu tematicii diverse), jocuri de masă (blackjack, ruletă, poker), mese online cu dealeri primitori și bine pregătiți.
 • Un alt punct atractiv adus de o înregistrare Admiral constă în posibilitatea de a câștiga jackpoturi progresive. Dintre sloturile care oferă această oportunitate pot fi menționate Alchemist’s Secret și Golden Sevens Deluxe.
 • Posibilitatea de a juca oricând și de oriunde este un alt mare atu adus de o înregistrare Admiral. Cazinoul are disponibilă o aplicație mobilă Android și iOS, prin intermediul căreia poți rămâne aproape de jocurile tale preferate, și în plus, vei putea ține pasul cu promoțiile periodice. Dacă vrei să rămâi în pas cu noutățile, descarcă aplicația Admiral.
 • Un login Admiral îți oferă și șansa de a descoperi lumea sportului, privită dintr-un altfel de unghi. Plasarea pariurilor îți poate aduce mărirea profitului cu 200%, iar piețele de pariuri îți oferă un număr mare de posibilități de pariere. Valoarea cotelor este foarte bună, așa că, dacă ești un împătimit al sportului, fă o Admiral logare și încearcă-ți norocul la unul sau mai multe dintre sporturile disponibile pe platformă.

Concluzie

Indiferent de unghiul din care privești cazinoul, Admiral îți oferă un punct de vedere pozitiv. Experiența de jucător va fi cu siguranță una pozitivă, deci nu încerci și tu. Creează un cont pe site și exprimă-te liber prin intermediul jocurilor!

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

20 Rotiri Gratuite + 100 RON Gratis

Joacă gratis cu 20 Free Spins și 100 RON Gratis la înregistrare!
Joaca Acum
Superbet bonus fără depunere

Superbet Bonus Fără Depunere: 250 Rotiri + 25 Ron Pariu Gratuit

La Superbet casino te bucuri de timp suplimentar de joc datorită noului…
Mirela - februarie 1, 2023
promoții cu un cod promo Betano

Betano cod promo: 50 Rotiri Gratuite + 50 RON Freebet

Betano oferă jucătorilor săi o nouă promoție limitată care va aduce doar…
Mirela - ianuarie 31, 2023
verificare cont elite slots

Documente necesare pentru o verificare cont Elite Slots (2023)

După crearea unui cont nou pe platforma cazinoului Elite Slots, este obligatoriu…
Mirela - ianuarie 31, 2023