cum faci o verificare cont Admiral

Cum trimiți documentele necesare pentru verificare cont Admiral

5/5 - (2 votes)
Mirela - martie 9, 2022

Verificarea unui cont nou creat pe site-ul unui cazino impune parcurgerea unui proces de verificare minuțios. Dacă ai creat un cont pe site-ul Admiral, atunci cu siguranță vei trece printr-o verificare cont Admiral, dacă nu cumva deja ai făcut asta.

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

20 Rotiri Gratuite + 100 RON Gratis

Joacă gratis cu 20 Free Spins și 100 RON Gratis la verificarea contului!
Joaca Acum

Ce anume presupune o verificare cont Admiral

Verificarea unui cont de jucător este o etapă esențială pe care toți jucătorii unui cazino o parcurg la un moment dat. Neparcurgerea au nefinalizarea sa au drept efect limitarea jucătorului în depuneri și în cel mai rău caz, altfel spus în ultimă instanță, anularea bonusului primit și a câștigurilor strânse de pe urma utilizării acestuia.

Cunoscut sub denumirea de KYC (Know Your Customer), o verificare cont Admiral presupune o verificare a informațiilor personale pe care jucătorul le-a furnizat în momentul în care a creat un cont pe platforma cazinoului. Verificarea presupune de fapt o validare cont Admiral.

De Reținut!
O verificare cont Admiral este esențială nu doar pentru că te limitează în depuneri, ci și pentru că în acest mod este verificată identitatea jucătorilor și este prevenită spălarea de bani. Există legi care specifică obligativitatea acestui proces. În plus, datele pe care le trimiți sunt criptate și păstrate în siguranță.

Cum faci o verificare cont Admiral

Pentru a parcurge procesul de verificare al contului tău, ai la dispoziție 30 de zile. Dacă în acest timp nu faci o validare cont Admiral, la terminarea termenului acordat vor fi anulate toate fondurile câștigate în urma utilizării bonusului primit la înregistrare.

1

Pentru a iniția acest proces, autentifică-te în contul tău de jucător. Utilizează userul și parola pe care le-ai creat la înregistrare.

Dacă nu ai încă un cont, vezi cum te înregistrezi la Admiral!

2

Apasă mai întâi pictograma amplasată lângă butonul de culoare galbenă, intitulat „Depozit”. După ce vei accesa pictograma respectivă, se va deschide o nouă pagină, în care vor fi afișate informațiile profilului tău de jucător.

3

În partea stângă a ecranului, vei vedea componența meniului contului. Acesta este compus din 8 părți principale: privire generală, cont, depozit, retragere, programul de loialitate, bonus, invită prietenii, valorificare voucher. Tu va trebui să accesezi „cont”.

4

După accesarea acestei rubrici („cont”), vei putea iniția procedura necesară pentru o verificare cont Admiral. În această secțiune vei putea încărca documentele necesare pentru o validare cont Admiral.

De Reținut!
Reține faptul că trebuie să incluzi în poză toate cele patru colțuri ale documentului, pentru a nu se crede că a fost editat.

Documente necesare pentru verificarea contului

Pentru o verificare cont Admiral, va fi necesar să trimiți copii / fotografii a două tipuri de fotografii. Primul tip este reprezentat de documente precum carte de identitate, pașaport sau permis de conducere. Va fi necesar să trimiți unul dintre aceste documente, la alegere.

A doua categorie constă în documente precum o dovadă a adresei tale (poate fi o factură de utilități pe numele tău), un extras de cont bancar (al cărui beneficiar ești tu) sau o factură de cumpărături în mediul online. În documentul pe care îl trimiți trebuie să se evidențieze clar adresa la care locuiești. Adresa trebuie să fie aceeași cu cea din cartea de identitate. Documentul nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni, altfel va fi respins.

Poți încărca pozele documentelor direct în cont sau le poți trimite prin adresa de email a cazinoului (asistentaclienti@admiral.ro), în intervalul orar 10-22, în fiecare zi.

Pentru a nu risca să fi refuzat/ă și să fie prelungită verificarea contului de jucător, ia în calcul faptul că sunt câteva aspecte ce trebuie să fie respectate. Acestea constau în dimensiunea fișierelor trimise (maxim 2 MB), formatul acceptat pentru fotografiile acceptate (sunt acceptate formate precum pdf, jpg, png, ppt, tif, gif, doc) și claritatea pozelor făcute documentelor.

De Reținut!
Dacă sunt respectate toate condițiile de calitate, procesul de verificare poate fi încheiat și în 3 – 4 ore sau se poate prelungi și până la 72 de ore. Totul depinde de respectarea regulilor și de numărul de solicitări pe care echipa cazinoului o primește.

Revendică bonusul pentru verificare cont Admiral

Verificarea contului răsplătește jucătorii care parcurg integral acest proces. Așadar, toți jucătorii care creează un cont nou, vor primi drept răsplată un bonus fără depunere Admiral de 100 ron.

Bonusul de 100 ron îl vei primi după ce ți se va confirma faptul că a fost încheiată verificarea contului său. Acesta va fi creditat în balanța contului tău. Bonusul poate fi jucat în toate secțiunile cazinoului. Vei avea astfel ocazia să testezi jocurile înainte de a face un depozit și de a juca intens, pe bani reali.

Bonusul de 100 ron are condiții de rulaj Admiral de 30x. Acest lucru înseamnă că vei juca suma de 3.000 ron (100 ron x 30 = 3.000 ron). Pentru îndeplinirea rulajului, sunt luate în calcul toate mizele plasate de către tine, indiferent dacă generează sau nu câștig.

Bonusul va fi convertit treptat, în tranșe de câte 50 ron. Trebuie să joci acest bonus în maxim 30 de zile din momentul în care îl revendici.

De Reținut!
Adițional acestui bonus, mai primești și 20 de rotiri gratuite pentru validarea adresei de email. Aceste rotiri pot fi jucate la jocurile Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe și Plenty of Fruit 40.

Avantajele unui cont Admiral verificat

În afară de bonusurile pe care le primești odată cu verificare cont Admiral și cu validarea adresei de email, un cont verificat îți oferă și alte beneficii.

  • Un prim beneficiu constă în faptul că vei putea folosi contul pe termen lung. Conturile neverificate sunt închise după 30 zile de la înregistrare.
  • Un alt beneficiu este acela că nu vei mai fi limitat în depunerile tale.
  • În plus, vei scăpa de stresul de a pierde fondurile acumulate. În momentul în care vei vrea să faci o retragere Admiral pentru câștigurile pe care le-ai strâns, nu va mai trebui să aștepți să îți fie validat contul. Deci, vei putea retrage banii mai repede.
  • Odată ce ai parcurs procesul de verificare, vei putea să participi la turneele exclusiviste și vei beneficia de promoții destinate jucătorilor care au contul verificat și care dobândesc experiență.

Analizând toate avantajele enumerate, verificarea contului aduce doar beneficii pe care ar fi păcat să ratezi. Nu ezita! Verifică-ți contul și alătură-te comunității de jucători Admiral!

Bonus de Bun Venit Fără Depunere

20 Rotiri Gratuite + 100 RON Gratis

Joacă gratis cu 20 Free Spins și 100 RON Gratis la verificarea contului!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023