350 rotiri gratuite winbet ofertă specială

Rate this post
cristinaR - aprilie 23, 2021

Dorești să primești rotiri gratuite azi? Atunci nimic mai simplu! Winbet te premiază cu un bonus rotiri gratuite azi care îți vor mări considerabil șansele de câștig! În acest text, îți vom explica tot ce trebuie să știi despre această promoție: în ce constă, cum revendici bonusul, condițiile de rulaj și alte detalii care te vor face să înțelegi cât mai bine oferta.

Acceseaza oferta aici!

Ce îți aduce promoția

Oferta de rotiri gratis Winbet îți aduce zilnic 350 de rotiri gratuite. 50 de rotiri se acordă dacă faci un depozit mai mic de 300 RON. Pentru depuneri care depășesc 300 RON, ți se va acorda un bonus de rotiri gratuite azi de 150 de runde, de două ori pe zi. Pentru a câștiga aceste rotiri gratis, trebuie să menționezi codul SPIN50 sau SPIN150 când suni la Cashpay Delivery. SPIN50 este pentru depunerile mai mici de 300 RON, iar SPIN150 pentru cele mai mari de 300 RON.

Cum intri în posesia ofertei de rotiri gratuite azi

Pentru a intra în posesia acestui bonus rotiri gratuite, trebuie în primul rând să ai un cont deschis și validat pe site-ul Winbet. Procesul este extrem de simplu, dar dacă vrei să fii absolut sigur că nu greșești nimic, pe facibanionline.ro avem ghiduri care te vor îndruma.

Atunci când faci o depunere, alege serviciul Cashpay, disponibil în locațiile Winbet sau prin serviciul de curierat Cashpay Delivery, la numărul 0755.630.000. Vom vorbi puțin mai pe larg despre acest serviciu într-o secțiune dedicată.

Apoi, pentru a revendica rotiri gratuite azi, trebuie să depui o sumă în contul tău de jucător. Menționezi acel cod bonus Winbet corect pentru depunerea ta, așa cum am menționat mai sus. Retragerile prin CashPay sunt aprobate în cel mult o oră.

Condiții de rulaj Cashpay bonus

Ca la orice alt bonus rotiri gratis, există unele condiții de îndeplinit înainte de a putea retrage bani. Acesta este cazul și cu promoția de față. Aici, condiția de rulaj este 30 x câștigul obținut din rotirile gratuite. Altfel spus, câștigul va trebui rulat de 30 de ori înainte de a-l putea retrage. Această condiție este valabilă pentru ambele tipuri de bonusuri. Spre exemplu, dacă vei câștiga 200 RON la SPIN50, atunci va trebui să rulezi suma de 50 x 30 = 1.500 RON în slot înainte de a putea efectua o retragere.

Reguli importante bonus rotiri gratuite Winbet

În afară de condițiile de rulaj, mai sunt câteva reguli de care trebuie să ții cont. Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim șapte zile de la activare. Aceste rotiri gratis sunt doar pentru slotul 100 Super Hot.

Pentru Cashpay bonus SPIN 50, depozitul minim este 150 RON și se poate numai în locații. Doar codul SPIN150 pune la dispoziție și serviciul de curierat, iar suma minimă depusă trebuie să fie de 300 RON.

Poți retrage maxim 10.000 RON din această promoție, orice câștig peste această sumă este anulat. Promoția este valabilă până la data de 30 aprilie. Bonusul de 50 de rotiri este valabil o singură dată pe zi, iar cel de 150 de rotiri de două ori pe zi. Astfel, pentru SPIN150, vei primi 300 de rotiri pe zi.

Mai există și unele condiții generale, care țin mai mult de deschiderea unui cont. Trebuie să ai minim 18 ani și să nu ai alt cont deschis la Winbet. Contul poate fi deschis numai în numele tău și pe persoană fizică.

Este recomandabil să citești toată secțiunea de termeni și condiții pentru a nu te confrunta cu surprize neplăcute.

Ce este Cashpay?

Cashpay este un serviciu care pune la dispoziție o metodă de plată unde poți face depozite și retrageri în numerar, fără comision și fără să fie nevoie de un card bancar. Tranzacțiile se pot realiza prin agențiile stradale sau prin curierat.

De obicei, agențiile au programul 9:00 – 21:00, dar acesta poate varia. Serviciul de curierat (Cashpay Delivery) are programul 10:00 – 21:00.

Valoarea de depunere sau retragere variază. Astfel, pentru Cashpay în agenții, depozitul minim este de 5 RON, iar cel maxim de 45.000 RON. Retragerile sunt 20 RON minim și 47.000 RON maxim. Cashpay Delivery permite un depozit minim de 300 RON și maxim de 5.000 RON. Retragerile pot fi între 400 și 9.400 RON.

Concluzii: bucură-te de rotiri gratuite azi

Nu mai rămâne nimic de făcut decât să profiți și tu promoția Cashpay și să-ți încerci norocul cu rotiri gratuite azi! Pașii sunt simpli, folosești metoda de depunere Cashpay cu codul în funcție de valoarea depunerii, pornești 100 Super Hot și rulezi bonusul primit! După îndeplinirea cerințelor de rulaj și a celorlalte condiții menționate, poți retrage câștigul!

Deschide si alte oferte speciale la cazinou online care te-ar putea interesa!

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022