Admiral bonus 30 ron cu depunere

Rate this post
cristinaR - aprilie 23, 2021

Parada sloturilor de la Admiral vine cu cea mai tare ofertă pentru tine, dacă intri în joc în fiecare sâmbătă! Primești de la Admiral bonus de 30 de ron, cadou, la o primă depunere de 100 de ron.

Accesează oferta aici!

Ce primești dacă joci bonusul de 30 de ron de la Admiral

Bonusul în valoare de 30 de ron de la Admiral este un bonus cu depunere. Așadar, după ce ai depus suma minima solicitată, de 100 de ron, vei primi din partea casei 30 de ron pentru a continua distracția, așadar vei juca în valoare de 130 de ron.

Cum accesezi bonusul de la Admiral de 30 de ron?

În cadrul promoției „Slot Showdown Saturday” (Parada Sloturilor de Sâmbătă, n.r.), primești de la Admiral bonus de 30 de ron instant, dacă depui 100 de ron cel puțin la sloturile Action Joker™, Apollo – God of the Sun™, Hot Cherry™ deluxe, Plenty on Twenty™ și Roaring Wilds™. Trebuie să știi că promoția este valabilă doar o singură dată pentru fiecare cont. De asemenea, dacă ai alt bonus activ, mai întâi va trebui să îl rulezi pe acela, și mai apoi să joci oferta de 30 de ron bonus Admiral.

Pentru a accesa bonusul Admiral va trebui să dai click ofertei de mai sus și să completezi formularul de înregistrare, unde vei menționa numele, prenumele, data nașterii, codul numeric personal, numărul de telefon și alte informații necesare pentru ca platforma de gambling să-ți valideze contul.

Condiții rulaj bonus Admiral

Suma bonus Admiral primită în cadrul promoției Parada sloturilor va trebui rulată de 30 de ori. Acest lucru înseamnă că, miza totală a jocului trebuie să fie de cel puțin 3900 de ron. În momentul în care vrei să retragi câștigurile, procesul va avea loc treptat, cazinoul livrându-ți în etape câte 50 de ron, până la suma totală. Rulajul bonusului va avea loc în 7 zile de la răscumpărarea acestuia. În cazul în care nu ai convertit banii în acest interval, banii de bonus și sumele castigate vor fi pierdute. Mai mult, vei pierde câștigurile în cazul în care decizi să efecutezi o retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Dacă joci la pariuri, rulajul se face de 2 ori, ceea ce înseamnă că, dacă ai depus 100 de ron, împreună cu bonusul de 30 de ron, va trebui să rulezi 260 de ron. Însă, atenție, doar pariurile de tip acumulator sunt luate în considerare, cu peste 3 selecții plasate.

Nu mai trebuie să te convingem! Deja ai văzut oferta de nerefuzat de la Admiral: bonusul de 30 de ron pe care îl poți juca după bunul plac, atât la cazino, cât și la pariuri.

Afla si alte detalii despre oferta speciala de sambata de la Admiral!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022