premii vlad cazino în calendarul de crăciun

Promoție specială: Calendarul de Crăciun Vlad Cazino

5/5 - (5 votes)
FBmirelaF - decembrie 17, 2021

Crăciunul este ocazia perfectă de a-ți ține clienții fideli sau nou veniți aproape. Astfel se întâmplă și în cazul echipei de la Vlad Cazino. Aceasta pune la dispoziția jucătorilor Calendarul de Crăciun Vlad Cazino până pe data de 24 decembrie, în cadrul căruia poți câștiga, printre altele, premii precum bonusuri sau rotiri gratuite.

Vlad Cazino logo
Ofertă de Crăciun

Calendarul de Crăciun Vlad Cazino

Înscrie-te la oferta Calendarul de Crăciun de la Vlad Cazino și bucură-te de premii zilnice!
Joaca Acum

Calendarul de Crăciun Vlad Cazino – cum participi

Campania de sărbători, anume Calendarul de Crăciun Vlad Cazino, este deschisă participării tuturor jucătorilor, indiferent dacă sunt vechi sau dacă abia și-au creat un cont. Până pe data de 24 decembrie poți participa la campanie și poți câștiga premii zilnice Vlad Cazino motivante.

Pentru a intra în această cursă a câștigurilor, urmează pașii de mai jos:

1

Accesează oferta de la început și loghează-te în cont sau înregistrează-te, dacă nu ți-ai deschis încă un cont!

2

Intră în pagina de Promoții și selectează oferta 30 de zile de oferte șmecherifice!

3

Deschide unul din premiile Vlad Cazino în fiecare zi, dând click pe ziua respectivă, și urmează pașii pentru revendicare fiecărui bonus!

Vezi cum participi și la SuperCalendarul de Crăciun Superbet!

Calendarul Advent Vlad Cazino îți permite să deschizi o singură fereastră pe zi, deci nu poți să ai acces sau să previzualizezi cadourile viitoare. Ofertele sunt limitate, așa că asigură-te că intri și revendici cadoul până la miezul nopții, mai exact până la ora 23:59.

În mare parte, condițiile de eligibilitatea sunt cam aceleași ca la celelalte cazinouri. La Vlad Cazino pot participa toți jucătorii, indiferent de vechimea lor în echipă, însă vârsta necesară este aceeași – trebuie să ai peste 18 ani pentru a putea participa la această campanie de Crăciun. Jucătorii care au activate restricții de activitate în anumite secțiuni ale site-ului sau care sunt suspectați de anumite forme de abuz în comportamentul de joc nu sunt, din păcate, eligibili pentru a se înscrie în campanie și a intra în posesia de premii zilnice Vlad Cazino.

De Reținut!
Premiile oferite de către Vlad Cazino au fost gândite în beneficiul clienților și a jucătorilor împătimiți, astfel încât fiecare zi să fie o zi plină de surprize. Oricare fereastră din calendar oferă un cadou sau, mai bine zis, o răsplată binemeritată.

Ce premii zilnice Vlad Cazino poți câștiga

Poți câștiga premii Vlad Cazino diversificate care constau în bonusuri cu sau fără depunere, rotiri gratuite (cum sunt cele de la slotul Twin Spin Megaways), tichete de participare la diverse turnee (de sloturi, de live casino), vouchere, bilete gratis.

Rotirile gratuite pe care le poți primi prin Calendarul de Crăciun Vlad Cazino au o miză care începe de la 0.10 ron, cea din turneele de poker pornind de la echivalentul a 1 euro, iar la bingo tichetele au un preț de pornire de 0.20 ron. Iubitorii jocurilor de tip slot se vor bucura de această oportunitate, având posibilitatea de a participa la turnee de sloturi exclusive.

Tichetele de participare la turneele de poker par să facă parte din oferta cadourilor de Crăciun de la Vlad Cazino. Dacă pokerul te pasionează și te stimulează, atunci nu ezita să îți încerci norocul în calendar și să câștigi un tichet la unul dintre turnee.

Poți câștiga și bonusuri cashback în Calendarul Advent Vlad Cazino, prin intermediul cărora poți primi înapoi până la 20% din banii pariați sau alte sume de bani. Proporția procentajelor de cashback depinde de ofertele zilnice puse la dispoziția jucătorilor.

Află și ce premii Maxbet poți câștiga anul acesta de Crăciun!

Indiferent de ce premii Vlad Cazino te vei bucura în Calendarul de Crăciun Vlad Cazino, ia în calcul faptul că fiecare are un anumit set de reguli care trebuie să fie respectat. În momentul în care vei deschide cadoul zilnic, ți se va deschide o fereastră de tip pop-up în care vei găsi regulile și termenii pe care trebuie să le respecți.

Acești termeni precizează valabilitatea cadoului primit, cerințele de rulaj, valoarea minimă a depunerii – dacă se cere acest lucru -, precum și pașii care trebuie să fie urmați în vederea activării bonusului.

Termenii și condițiile fiecărui premiu vor preciza și dacă există condiții de rulaj ale bonusului primit, în ce constau și cum poți să le îndeplinești. Aceste cerințe pot varia în funcție de valoarea bonusului în sine și de secțiunea în care poți utiliza acel bonus.

De Reținut!
Unele bonusuri din Calendarul de Crăciun Vlad Cazino trebuie doar să fie acceptate, altele au condiții de rulaj, însă ai la dispoziție 30 de zile pentru a le îndeplini. Pe de altă parte, alte bonusuri pot fi condiționate de efectuarea unei depuneri pentru a putea beneficia de ele.

Concluzii

Calendarul Advent Vlad Cazino are pregătite pentru tine premii zilnice Vlad Cazino în care se poate ascunde un anumit număr de rotiri gratuite, vouchere la unele secțiuni ale cazinoului, tichete de acces la turnee exclusive, unele bonusuri fără condiții de rulaj. Dacă ești un iubitor al jocurilor slot, precum și al jocului de bingo sau loto, la Vlad Cazino vei fi recompensat în plus prin intermediul premiilor puse la bătaie. În plus, ai la dispoziție jocuri cu tematică de Crăciun care te pot inspira tacit.

Ajutoarele Vlad și Igor te așteaptă să-ți descoperi premiile. Dacă recompensele oferite zilnic de fiecare fereastră din Calendarul de Crăciun Vlad Cazino sună tentant pentru tine, atunci intră pe contul tău de jucător și descoperă care este premiul tău zilnic!

Vlad Cazino logo
Ofertă de Crăciun

Calendarul de Crăciun Vlad Cazino

Înscrie-te la oferta Calendarul de Crăciun de la Vlad Cazino și bucură-te de premii zilnice!
Joaca Acum
blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022