iPhone 12 și 100.000 de rotiri de la Betano

Rate this post
cristinaR - martie 12, 2021

Supereroii nu au fost niciodată mai generoși ca la Betano. Salvează distracția, dar te și recompensează cu o ofertă de nerefuzat, în care sunt puse la bătaie premii de excepție. Alătură-te și tu ”forțelor binelui” în ”lupta” pentru marilecâștiguri: un iPhone 12 și 100.000 de rotiri de la Betano.

Accesează linkul ofertei aici.

Cum câștigi un iPhone 12 și 100.000 rotiri gratuite de la Betano

Pentru a intra în cursa marilor premii de la Betano, trebuie să ai deja un cont pe site, intrucât promoția se adresează clienților fideli.

Ce ai de făcut pentru a câștiga un iPhone 12 și 100.000 rotiri gratuite de la Betano:

  1. Accesează linkul pus de noi la dispoziție mai sus.
  2. După ce ai ajuns pe site-ul Betano, apasă butonul Înscrie-te acum!
  3. Începe să joci la jocurile ca la aparate din secțiunea ”Luna Supereroilor”.

Pentru fiecare miză de 10 lei la jocul preferat, vei primi un tichet special care te va propulsa în marea tragere la sorți ce va avea loc  în 5 aprilie.  Așadar, reține că trebuie să faci o miză de minimum 10 lei, ca să fii eligibil pentru tragerea la sorți, iar numărul maxim de tichete pe care îl poți câștiga zilnic este de 100. Dacă ai uitat numărul biletelor menite să te înscrie în marea finală a câștigurilor, Betano ține evidența. Vei primi săptămânal notificări în care ți se va comunica numărul exact de tichete acumulate.

Poți fi unul dintre cei trei câștigători ai unui iPhone12 sau unul din cei 100 de câștigători a câte 1000 de rotiri gratuite, în valoare de 0,4 lei, la slotul Dragon Champions.

Marea extragere va avea loc pe 5 aprilie, la ora 16.00.

Care sunt jocurile de la Betano ce îți vor aduce marile premii

Jocurile cu supereroi Batman Begins, The Dark Knight Rises, Batman vs Superman: Dawn of Justice, Dragon Champions sau Mask of Zorro sunt sloturile care te vor aduce mai aproape de câștigurile mult visate.

  • Batman Begins. Bazat pe filmul omonim realizat în 2005, Batman Begins are în prim-plan un Batman tânăr, care tocmai și-a încheiat antrenamentele cu mentorul său, urmând să pornească lupta împotriva forțelor Răului din Gotham.  Cu 5 role și 20 de linii de joc, slotul are jackpot-uri DC progresive și îți crește adrenalina cu mai multe etape de joc, carduri Wild, rotiri gratuite și multiplicatori.
  • The Dark Knight Rises are la bază tot actele de eroism ale lui Batman în lupta cu răufăcătorii din Gotham. Cu 5 lini de plată, jocul este extrem de palpitant, întrucât îți oferă 243 de posibilități de a câștiga. Îți mai recompensează eforturile cu rotiri gratuite cu multiplicatori sau Wild Cards în expansiune și chiar și un simbol de luptă. Ești curios să afli care este? Nu mai sta pe gânduri și încearcă slotul!
  • Batman vs Superman Dawn of Justice. Cu grafică de excepție, Batman vs Superman Dawn of Justice, este slotul online unde te poți bucura de o rundă nelimitată de rotiri gratuite, dar și de premii jackpot progresive. Cu acest slot, surprizele se țin lanț, pentru că este un joc cu 25 de linii de plată, cu caracteristici special care devin active progresiv, pe parcursul jocului.
  • Dragon Champions. Dezvoltat de Playtech, slotul online Dragon Champions este tot ce și-ar putea dori un împătimit al poveștilor fantastice de altă dată, în care războinicii care se luptau cu dragoni erau supereroii zilei. Ai tot tacâmul în acest slot: luptători, dragoni, arme medievale: săbii, scuturi, care se îmbină perfect cu simboluri Wild și Scatter,simboluri stivuite, simboluri în expansiune, rotiri gratuite sau multiplicatori.
  • The Mask of Zorro. Tot Playtech ne aduce și acest slot realizat după un film faimos, The Mask of Zorro, în care un tânăr erou mascat salvează ziua de răufăcătorii mereu puși pe furat și ucis. Cu binecunoscuta coloană sonoră pe fundal, I want to spend my lifetime loving you, jocul îți oferă o surpriză extraordinară: simbolul Wild este misteriosul Zorro.

Cum intri în posesia premiilor?

Dacă vei fi fericitul câștigător al unui dintre cele trei telefoane iPhone 12, cei de la Betano te vor contacta via email sau telefonic, pentru a-ți da marea veste. În cazul în care, în termen de 48 de ore, organizatorii concursului nu te pot contacta, îți vei pierde dreptul asupra premiului, iar câștigătorul va fi desemnat din rândul rezervelor extrase în 5 aprilie.

În cazul în care te numeri printre câștigătorii rotirilor gratuite, acestea îți vor fi transferate în contul de jucător și ai la dispoziție 7 zile în care să le joci.

Acum că ai aflat tot ce trebuie să știi despre oferta din Luna Supereroilor, în care poți câștiga un iPhone 12 și 100.000 rotiri gratuite de la Betano, joacă și tu de partea supereroilor.

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022