cum să faci bani din pariuri

Rate this post
cristinaR - octombrie 22, 2017

Înainte de a începe, cu adevărat, o „carieră” ca parior profesionist, există câțiva pași pregătitori pe care ar trebui să îi faceți. Pregătirea și planificarea corespunzătoare vă vor asigura că porniți pe drumul cel bun și că evitați greșelile costisitoare, din timp. Astfel, articolul acesta va completa informațiile pe care le-ai primit în articolul precedent și va adăuga noi elemente cu scopul de a finaliza etapele premergătoare parierii, în sine. Cum să faci bani din pariuri nu a fost nicicând mai simplu!

Pași de urmat pentru a afla cum să faci bani din pariuri:

  1. Stabiliți câteva obiective;
  2. Alocați un bankroll corect;
  3. Definiți un plan de pariere;
  4. Decideți la ce sport pariați;
  5. Setați un orar;
  6. Alegeți strategiile adecvate.

Scopul principal va fi, desigur, să înveți cum să faci bani din pariuri. Dar, în mod ideal, ar trebui să fii puțin mai specific de-atât. Este benefic să ai o idee despre cât de mulți bani dorești să faci anual din pariuri online, deoarece acesta este obiectivul pe care va trebui să-l urmărești. Nivelul tău de succes poate fi măsurat prin progresul sau atingerea acestui obiectiv, pe tot parcursul anului. Ai putea stabili ținte săptămânale și lunare, dar nu este recomandat. Există prea multă volatilitate în pariurile online sportive. Se mai întâmplă să ai o săptămână sau o lună proastă (pentru că nu sunt meciuri sau pentru că a pierdut echipa favorită), iar obiectivele de acest tip pot fi dăunătoare, din punct de vedere psihologic. Acestea pot duce la scăderea încrederii în sine și rezultate negative.

O modalitate bună de a sparge o țintă anuală, în mai multe obiective mai mici, este de a stabili obiective pentru fiecare sport. Să presupunem că pariezi pe fotbal, tenis și golf, de exemplu, iar fotbalul este cel mai puternic sport. Ai putea paria 50% din ținta anuală, pe fotbal, și câte 25% pe fiecare dintre celelalte două. Astfel, poți să măsori cu mai multă acuratețe succesul. În plus, practicând această metodă, ai mai multe șanse de a face bani și, implicit, de a răspunde la întrebarea cum să faci bani repede.

După stabilirea unor obiective, te poți gândi la alocarea bankroll-ului. Dacă te raportezi la obiectivul anual, vei afla cât de mare este bugetul de care ai nevoie. Ar fi, de asemenea, înțelept să se ia în considerare împărțirea bugetului, în funcție de sport. Acesta este un lucru pe care îl recomandăm, deoarece funcționează foarte bine. Bugetele cele mai mari sunt folosite pentru a finanța sporturile, pe care ești deosebit de încrezator și pentru care ești dispus să îți asumi (mari) riscuri.

Cu un bankroll stabilit, următorul pas este definirea unui plan de pariere. Pentru început, trebuie să decizi dacă să utilizezi un plan fix sau un plan variabil. Oricare plan este bun, dar noi preferăm un plan variabil (bazat pe niveluri de încredere). După aceea, este timpul să decizi cât de mulți bani ești dispus să riști pentru fiecare pariu.

Este Extrem De Important Să Nu Riști Mult, La Pariuri Online, Dacă Vrei Să Afli Cum Să Faci Bani Din Pariuri

Nu putem sublinia acest lucru suficient de mult. Gestionarea bună a banilor este importantă pentru toți pariorii, dar devine absolut esențială atunci când este vorba despre pariuri online sau despre cum să faci bani repede. Pur și simplu nu îți poți permite să ai o abordare bazată pe risc ridicat.

Personal, nu recomandăm niciodată să pariezi mai mult de 2% din capital, per pariu. Și poți face acest lucru doar atunci când ești foarte încrezător în selecțiile tale. De fapt, majoritatea pariurilor ar trebui să fie pentru doar 0,5% din banii disponibili. Nu trebuie neapărat să fii la fel de precaut, dar credem că este cel mai bun mod de progresa.

Următorul pas este să decizi la ce vei paria: ce sporturi, care ligi / evenimente și care piețe. Aceste decizii nu trebuie să rămână bătute în piatră, dar este important să ai o idee, în mare, asupra a ce te vei concentra. Dacă pariezi pe fotbal, de exemplu, intenționezi să te concentrezi pe cupele UEFA, pe campionatele naționale, pe anumite ligi sau pe toate meciurile? Acestea sunt doar câteva întrebări pe care trebuie să ți le pui dacă vrei să joci la pariuri online și să afli cum să faci bani din pariuri.

Sfaturi de TOP

Nu te împrăștia pe mai multe sporturi, de la început. Chiar și atunci când pariezi profesionist, ai o limită de timp disponibilă pentru pariuri. Nu spunem că trebuie să te specializezi doar într-un singur sport, dar nu îți recomandăm să pariezi pe o gamă largă de sporturi și piețe. Gândește-te la care piețe ești cel mai bun și dedică-ți majoritatea timpului lor.

Am menționat mai devreme că unul dintre principalele avantaje ale pariurilor online este flexibilitatea pe care o oferă. Totuși, credem că este important să ai și un fel de rutină. Așadar, te sfătuim să-ți stabilești un program pentru activitățile zilnice de pariere, chiar dacă este unul destul de lejer. Acest lucru te va ajuta să te concentrezi atât cât trebuie pe interesele tale.

Ultimul pas al pregătirii este să-ți alegi strategiile. Trebuie să te gândești cu atenție la strategiile pe care le vei folosi și cum le vei folosi. Este de la sine înțeles că vei ajusta aceste strategii, pe măsură ce progresezi, dar este important să-ți creezi anumite deprinderi și scheme, de la bun început. În caz contrar, vei paria fără o structură de bază, vei pierde repede bani la pariuri online, iar această variantă nu este o rețetă pentru succes.

De-acum încolo vom discuta detaliat despre strategiile și tacticile de a paria. În explicarea acestora vom ține cont de obiectivul principal și vom încerca să răspundem la întrebarea esențială – Cum să faci bani din pariuri? Știm că vrei să fii cel mai bun parior, că vrei să te distrezi cu prietenii la pariuri online, dar, poate cel mai important aspect, știm că vrei să afli cum să faci bani repede. De aceea, intră pe pagina Top Case Pariuri, de pe site-ul Faci Bani Online, ia-ți bonusul și pariază! Drumul tău ca parior începe acum!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022