fac bani din pariuri sportive

Pot să fac bani din pariuri sportive? Da!

5/5 - (3 votes)
FBmirelaF - octombrie 29, 2017

În articolul precendent am discutat, pe rând, care sunt bonusurile disponibilie pe cele mai populare case de pariuri din România. În articolul prezent vom detalia, în parte, fiecare bonus disponibil. Știm foarte bine că fiecare parior caută cele mai bune bonusuri la pariuri online, pentru prima depunere. La sfârșitul acestui articol vei putea să-ți răspunzi la întrebarea „Cum fac bani din pariuri sportive ?”. Vom aborda pe larg acest subiect, prezentând câteva informații de bază pe care cu siguranță le vei găsi utile.

Cum fac bani din pariuri sportive?

Un pachet de bun venit este o ofertă promoțională oferită clienților care își deschid un cont la o anumită casă de pariuri și care efectuează pentru prima dată un depozit. Bonusul pentru prima depunere poate fi acordat sub mai multe forme, în funcție de agenția pentru care optezi să îți deschizi un cont. Cele mai întâlnite forme de bonus sunt:

 • bonus instant – este acordat ca un procent din suma depusă, de obicei 50% sau 100%. El este oferit fie imediat ce ai efectuat depozitul, fie după ce ai rulat o dată suma depusă. De exemplu, dacă găsești o ofertă de tipul „bonus de 50% în limita a 200 RON” înseamnă că, dacă depui 400 RON, vei primi cadou din partea operatorului suma de 200 RON.
 • pariu fără risc – în cazul unui astfel de bonus, primul pariu este acoperit parțial sau integral, în funcție de regulamentul casei de pariuri. Asta înseamnă că, dacă pierzi primul pariu, vei primi înapoi o parte sau întreaga sumă pariată. De exemplu, primești un „pariu fără risc de 100% în limita a 200 RON”. Dacă pui primul pariu pe 200 RON și pierzi, atunci primești înapoi acei 200RON.
 • freebet („pariul gratuit”) – În acest caz vei primi o sumă fictivă din partea agenției, sumă pe care trebuie să o joci integral pe un singur bilet. Dacă biletul este câștigător, primești doar profitul, nu și miza. De exemplu, ai un freebet de 50 RON pe care îl joci pe o cotă de 3.00 și câștigi, ceea ce înseamnă că vei primi 100 RON.
 • full bet – este ca un freebet, doar că în acest caz păstrezi și miza. În exemplul de mai sus, ai primi suma de 150 RON pe cont. Dacă vrei să îți răspunzi la întrebarea „cum fac bani din pariuri sportive”, bonusul full bet te poate ajuta considerabil!
 • cote mărite – mai nou, unele case de pariuri online oferă clienților noi posibilitatea de a beneficia de cote mărite la anumite pariuri de tipul 1×2. Prin cote mărite înțelegem cote de 10.00 în loc de 2.00, 7.00 în loc de 1.50 etc. Acest tip de bonus te va ajuta enorm să faci bani pe net din pariuri online.

Informații importante despre bonusurile la pariuri online

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a aplica pentru o ofertă de bun venit:

 • Fiecare bonus poate fi revendicat doar o singură dată. Bonusul de bun venit poate fi încasat o singură dată pe cont, persoană, IP, email etc. De aceea ar fi bine să profiți la maxim de pe urma unei anumite oferte pentru a face bani pe net.
 • Bonusurile sunt supuse unor condiți de rulaj. Câștigurile rezultate din urma utilizării unei promoții sunt supuse anumitor condiții de rulaj.
 • Unele bonusuri nu sunt acordate dacă depui prin Skrill sau Neteller. Și de această dată, regulile diferă mult de la agenție la agenție, dar este bine să citești regulamentul promoției pentru a vedea dacă poți aplica pentru ofertă utilizând un portofel electronic.
 • Citește cu atenție termenii și condițiile promoției. Este posibil să trebuiască să introduci un anumit cod, atunci când te înregistrezi / depui, sau să fie necesar să apeși butonul „Aplică”. Mai există situații în care pentru anumite tipuri de pariuri să nu conteze îndeplinirea condițiilor de rulaj. Cel mai bine este să citești regulamentul ca să nu ai parte de surprize.

Cum pot face bani pe net profitând de condițiile de rulaj?

Majoritatea bonusurilor au atașate condiții de rulaj. Asta înseamnă că un bonus trebuie rulat de un anumit număr de ori, pe anumite cote, într-un interval maxim de zile. Dacă, de exemplu, ai un bonus de 200 RON ce trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.50+ în 30 de zile, înseamnă că ai la dispoziție 30 de zile pentru a plasa pariuri în valoare totală de 1,000 RON. Doar biletele puse pe cote de 1.50 sau mai mari sunt luate în considerare pentru îndeplinirea condițiilor. Casele de pariuri online impun condiții de rulaj pentru ca pariorii să nu abuzeze de pe urma unei oferte promoționale, adică să nu intre doar ca să ia bonusul și apoi să plece imediat.

De ce oferă agențiile de pariuri online bonusuri?

Chiar dacă un bonus de bun venit poate fi luat o singură dată, sunt și alte tipuri de promoții de pe urma cărora poți profita odată ce ești client. Mai jos vom enumera bonusurile cu care poți face bani pe net:

 • bonusul pentru pariuri de pe mobil este acordat atunci când joci pentru prima dată de pe un telefon sau tabletă;
 • bonusul pentru pariuri online multiple este acordat atunci când joci bilete care conțin mai multe selecții.
 • bonusuri de reîncărcare, de fidelitate, aniversare etc.
 • promoții ocazionale la anumite meciuri, turnee sau evenimente sportive
 • concursuri de tip „Predictorul Fotbalului”, oferit de Sportingbet, sau „Pronobet” oferit de Netbet.

Este destul de greu de realizat un top al caselor de pariuri online după bonusul de bun venit oferit la înregistrare. Există o mulțime de factori de care trebuie să ții cont, precum: tipul bonusului, valorea acestuia, condițiile de rulaj etc. De exemplu, la unele bonusuri nu se iau în considerare pariurile live sau cele multiple. Condițiile se schimbă mereu și pachetele de bun venit la fel, din acest motiv vă recomandăm să verificați în mod constant pagina Top Case Pariuri pentru a profita de cele mai bune bonusuri. Nu uita că scopul tău este să-ți răspunzi la întrebarea cum fac bani din pariuri sportive.

Cum fac bani din pariuri sportive – concluzii

În articolul acesta am explicat ce presupun bonusurile pentru pariuri online și ți-am dat sfaturi despre cum ai putea profita de ele pentru a face bani pe net. „Cum fac bani din pariuri sportive ” nu va mai fi una dintre preocupările tale, odată ce parcurgi etapele descrise de noi în articolele trecute. Așa că, intră pe Top Case Pariuri, ia-ți bonusul și câștigă!

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022