cum faci o depunere sau o retragere Admiral

Metode de plată pentru o depunere sau retragere Admiral

5/5 - (2 votes)
Mirela - martie 10, 2022

Admiral păstrează securitatea datelor personale și financiare ale jucătorilor săi. Întregul proces este rapid și sigur, așa că nu ezita să te încrezi atunci când vei vrea să îți retragi câștigurile. Indiferent de metoda de plată preferată, cu siguranță vei găsi o metodă care să te avantajeze. Iar la prima depunere beneficiezi și de un bonus de bun venit foarte atractiv. Profită de bonusul la prima depunere Admiral!

Bonus cu depunere

Bonus Admiral de bun venit: 1000 RON + 50 free spins

Dublează-ți primul depozit până la 900 RON și câștigă 100 RON + 50 rotiri gratuite Admiral!
Joaca Acum

Metode disponibile pentru a face o depunere Admiral sau o retragere

Admiral pune la dispoziție multiple metode de plată, mai mult sau mai puțin populare, prin care poți face o depunere Admiral și/sau o retragere Admiral. Indiferent de metoda de plată pe care o vei alege în momentul efectuării unei plăți, trebuie să ai în vedere faptul că poți face o depunere minimă Admiral de 30 sau o retragere minimă Admiral de 50 ron.

Utilizarea tuturor metodelor este simplă însă diferă anumite elemente, cum e perioada de procesare a tranzacției solicitate. Limitele maxime și minime de depunere pentru toate metodele este de 30 ron și de 4.500 ron.

De Reținut!
Așadar, metodele de plată disponibile pentru a face o depunere Admiral sunt: card de credit sau de debit, transfer bancar, card preplătit și portofele electronice.

Card de credit / debit

Cardul de credit sau de debit acceptat de către cazino trebuie să fie Visa sau Mastercard. În cazul în care îl vei utiliza, va fi necesar să completezi câmpurile aferente acestuia în momentul selectării plății cu cardul pentru o depunere Admiral sau retragere, după caz. Va trebui să oferi date referitoare la numărul cardului, data expirării, numele deținătorului (trebuie să fie al tău) și codul CVV de pe spatele cardului.

Plățile cu cardul sunt securizate, așa că nu trebuie să îți faci grijii în privința datelor tale. După ce vei apăsa butonul de depunere, banii vor fi creditați instant. Poți face o retragere minimă Admiral de 50 ron, cererea fiind procesată în maxim 72 ore.

Transfer bancar

O depunere Admiral prin transfer bancar necesită mai mult timp pentru a fi procesată. Va fi nevoie de aproximativ 3 zile pentru a fi procesată. Dacă vei vrea să faci o retragere minimă Admiral, va trebui să aloci între 3 și 5 zile pentru a fi procesată tranzacția. Suma minimă a unei retrageri prin transfer bancar este de 100 ron.

PaysafeCard

Poți face o depunere cu carduri preplătite, mai exact cu Paysefacard. Selectează Paysafecard pentru a face o depunere minimă Admiral. Procesul e simplu: în momentul în care vei selecta această metodă de plată, vei fi redirecționat către pagina comerciantului, unde va trebui să te loghezi cu datele tale.

Apoi, nu-ți rămâne decât să aprobi tranzacția. Paysafecard este un card preplătit care poate fi alimentat prin achiziționarea unor pinuri de încărcare. Prin această metodă, poți face o retragere minimă Admiral de 50 ron, care va fi procesată în 1-2 zile.

Skrill / Neteller

Poți depune bani sau face o retragere Admiral și prin intermediul portofelelor electronice Skrill și Neteller. Depunerile sunt făcute instantaneu, deci sunt o metodă convenabilă pentru a efectua o depunere minimă Admiral. Metoda aceasta conferă în timp și anumite beneficii de membru VIP, cum ar fi asistența non-stop.

Ca în cazul cardului preplătit, la selecționarea plății cu portofelele electronice, vei fi redirecționat către pagina comerciantului, unde te vei autentifica cu datele tale de client. Limita minimă a retragerilor este de 50 ron și acestea vor fi procesate în 1-2 zile lucrătoare.

Agenții stradale

Poți efectua plăți și face o retragere Admiral și la agențiile stradele, totul fiind foarte simplu. Trebuie doar să te prezinți la una din agențiile din orașul tău, cu cartea de identitate și numele de utilizator pe care-l folosești. Poți retrage o sumă de minim 50 ron. Atât depunerea, cât și retragerea sunt făcute simultan în cadrul agențiilor fizice.

Cum faci o depunere Admiral

Poți face o depunere Admiral la ghișeele agențiilor fizice, însă poți face acest lucru mult mai ușor, direct din contul tău de jucător, astfel:

1

În primul rând, autentifică-te în contul de jucător, apoi accesează butonul de depuneri, disponibil în partea dreaptă a ecranului.

2

După ce vei accesa rubrica, selectează secțiunea destinată depunerilor și alege metoda de plată.

3

Introdu suma pe care vrei să o depui și completează cu datele necesare, în funcție de metoda de plată pe care o alegi. Nu uita că depunerea minimă trebuie să fie de 30 ron.

Odată ce ai efectuat prima depunere, vei primi un bonus de bun venit în valoare de 1.000 RON și 50 Free Spins la cele mai populare sloturi de la Novomatic. Află mai multe despre acest bonus Admiral la prima depunere!

Cum faci o retragere Admiral

După ce ai înțeles cum faci o depunere, e timpul să afli cum faci o retragere Admiral. Procesul de retragere a câștigurilor este similar cu cel al depunerilor, doar că în loc de depunere va fi selectată opțiunea de retragere. Alege metoda de retragere preferată și urmărește specificațiile respective! După introducerea sumei și acceptarea tranzacției, așteaptă ca banii să fie creditați.

Mai pe scurt:

1

Intră în contul tău și accesează secțiunea de retrageri

2

Alege metoda pe care o preferi și introdu suma pe care vrei să o retragi

3

Completează cu datele necesare (sunt diferite în funcție de metoda aleasă) și validează cererea

Timpul necesar procesării cererii de retragere diferă de la o metodă la alta. În cazul unei retrageri cu cardul bancar, tranzacția va fi procesată în 1-2 zile, prin transfer bancar în 3-5 zile, iar prin Paysafecard și portofele electronice în 1-2 zile. Spre deosebire de acestea, retragerile în agențiile stradale sunt făcute instant, pe baza cererii de retragere înaintate spre validare. E nevoie doar de carte de identitate și de nume de utilizator.

De Reținut!
Cererile de retragere a câștigurilor sunt procesate în termen de 72 de ore, cu posibilitate de prelungire în cazul în care sunt necesare verificări suplimentare.

Dacă ai revendicat bonusul de bun venit, înainte de a face retragerea, asigură-te că îndeplinești minimele cerințe de rulaj Admiral. În caz contrar, bonusul și câștigurile aferente vor fi anulate. De asemenea, pentru ca o retragere Admiral să fie aprobată trebuie să faci o verificare cont Admiral înainte de solicitarea retragerii.

Concluzii

Metodele de depunere Admiral și cele de retragere sunt diversificate, astfel încât jucătorii să poată alege în funcție de preferințe și nevoi. Retragerile nu sunt comisionate suplimentar, așa că nu există motive să fii dezamăgit.

Odată ce ai înțeles cum să faci depozite și cum faci o retragere la Admiral, tot ce mai ai de făcut este să te bucuri de joc și să te relaxezi. Atunci când faci o depunere Admiral sau ceri ca o retragere să fie aprobată, toate datele pe care le transmiți sunt păstrate în siguranță și sunt utilizate doar în scopul procesării cererii și a validării tranzacțiilor de natură financiară.

Fă-ți curaj și constituie primul tău depozit, utilizând metodele de plată puse la dispoziție de către Admiral. Joacă, distrează-te și retrage rapid și sigur câștigurile.

Bonus cu depunere

Bonus Admiral de bun venit: 1000 RON + 50 free spins

Dublează-ți primul depozit până la 900 RON și câștigă 100 RON + 50 rotiri gratuite Admiral!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023