Bonus 100% Winbet

Primește bonus 100% Winbet și 100 de rotiri gratuite

Dacă ești în căutarea unei promoții de nerefuzat, îți propunem acest bonus 100% Winbet care te va ajuta să-ți sporești veniturile. Platforma te răsplătește cu acest bonus 100% și plusează și cu 100 de rotiri gratuite.

Acceseaza bonus 100% Winbet aici!

Tanara cu parul lung purtand ruj rosu.

Detalii despre bonus 100% Winbet

Așa cum spuneam mai sus, bonusul 100%Winbet constă în dublarea primei depuneri, la care se adaugă 100 de rotiri gratuite, la a doua depunere. Astfel, dacă depui 100 de ron, vei primi suma de 200 de ron ca tu să joci la aparate cât dorești. Dacă alegi să mai efectuezi o depunere, casa mai plusează cu 100 de rotiri gratuite.

Cum intri în posesia bonusului Winbet?

Este foarte simplu să intri în posesia bonusului Winbet de 100%. Iată ce ai de făcut.

  1. Accesează linkul de mai sus.
  2. Intră în secțiunea Depunere dacă ai deja un cont și activează pachetul, folosind codul WBX2. O altă opțiune este să confirmi oferta intrând în Profil și dând click pe secțiunea Bonusuri.
  3. În cazul rotirilor gratuite, după a doua depunere, trebuie să mergi la Profil, secțiunea Bonusuriàbutonul “Vezi Jocurile”. Tot pentru a accesa rotirile gratuite trebuie să efectuezi o primă depunere de 50 de ron.

Care sunt condițiile rulaj bonus Winbet?

Pentru rotirile gratuite, bonusul rezultat din joc trebuie rulat de 30 de ori, în cel mult 2 zile de la momentul activării.

În cazul bonusului 100% Winbet, pentru a retrage banii din câștiguri, trebuie să rulezi de 35 de ori atât  suma depusă, cât și bonusul, în maximum 2 zile de la activarea acestuia. Suma maximă ce poate fi retrasă este de 10.000 de ron.

Pentru a putea retrage câștigurile din rotirile gratuite, rulajul de 30 x bonus rezultat din rotiri trebuie satisfăcut.

Oferta este valabilă până pe 30 iunie 2021.

Bonus 100% Winbet te așteaptă să încerci jocurile antrenante puse la dispoziție de celebrul cazino și, pentru distracția ta ești răsplătit cu încă 100 de runde gratis.

Pentru mai multi bani si distractie online intra si in lumea jocurilor EGT cu Winbet, si poti castiga premii de 25.000 de ron.

Articole relevante