bonus fără depunere

Bonus fără depunere Magic Jackpot – 20 de rotiri gratis

Cazinoul Magic Jackpot are o surpriză uriașă pentru jucători: 20 de rotiri gratis la Book of Dead. Este un bonus fără depunere Magic Jackpot de care trebuie să profiți de una dintre cele mai populare oferte pe care le poate pune la bătaie un cazino online.

Click aici pentru a pune mâna pe bonusul fără depunere Magic Jackpot!

Bonus fără depunere Magic Jackpot: în ce constă?

 Pornind de la oferta de mai sus, acest bonus fără depunere Magic Jackpot constă în 20 de rotiri gratuite pe care le vei primi la slotul Book of Dead. Faptul că vei folosi rotiri gratuite Magic Jackpot la acest slot reprezintă în sine un avantaj, pentru că acest joc online este printre acele jocuri cu RTP foarte mare, deci, șansele de câștig sunt mult mai ridicate.

Și îți mai dăm o veste grozavă, această ofertă este exclusivă pentru site-ul facibanionline.ro, cu alte cuvinte nu o poți prinde în altă parte decât la noi.

Cum joci bonusul pentru rotiri gratuite Magic Jackpot

Modul în care intri în posesia acestui bonus fără depunere este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, lucru care nu îți va lua mai mult de 5 minute. Nu va mai trebui să faci verificarea de cont, așa că banii își vor intra imediat după ce ai introdus datele personale.

Iată cum:

  1. Dă click pe linkul ofertei de mai sus.
  2. Dă click pe butonul ”Înregistrează-te” și completează formularul cu datele tale personale: nume, prenume, adresă de mail, număr de telefon, CNP, adresă de domiciliu.
  3. Bonusul fără depunere intră instant în noul cont de jucător creat de tine.

Condiții de rulaj pentru bonusul fără depunere Magic Jackpot

Cele 20 de rotiri gratis de la Magic Jackpot sunt din categoria bonus fără depunere, de aceea trebuie să ținem cont și de condițiile de rulaj. Acest bonus are drept condiție rularea de 25 de ori a sumei primite, pentru a putea retrage banii primiți din rotiri.

Credem că ai suficiente argumente pentru a-ți da seama că acest bonus fără depunere de la Magic Jackpot este tot ce îți trebuie pentru a face bani în plus, dar și pentru a te distra de minune.

Vezi și alte oferte de bonus fără depunere pe care le poți încerca la cazinourile online.

Articole relevante