acte necesare pentru angajări food panda

Cum să faci bani prin Food Panda

5/5 - (3 votes)
FBmirelaF - noiembrie 10, 2021

Piața locurilor de muncă este într-o continuă dezvoltare și anual apar noi tendințe în anumite domenii. O astfel de schimbare a cunoscut și ramura de logistică, mai exact livrările la domiciliu. Conceptul de livrări prin curier a fost depășit în ultimul timp, activitățile evoluând de la simpla livrare a coletelor, la livrarea mâncării din restaurante și a cumpărărturilor din supermarketuri, magazine de haine și încălțăminte, farmacii și chiar florării. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, opțiunile tale sunt diverse: de la angajările Tazz by eMAg până la Food Panda angajări – și vei vedea în acest articol cum devii curier Food Panda.

Cum te angajezi la Food Panda

Compania Food Panda onorează comenzi din sectorul alimentar și non-alimentar. Având în vedere evoluția comerțului și a vânzărilor online din ultima perioadă, sectorul aferent livrărilor la domiciliu necesită mai mulți angajați și colaboratori. Asemeni altor companii care oferă servicii similare, se fac Food Panda angajări.

Un prim pas în etapa Food Panda angajări constă în completarea formularului de contact disponibil pe site-ul companiei, în cadrul căruia trebuie precizat orașul și tipul de transport care va fi folosit în efectuarea livrărilor. De regulă, cererile sunt procesate destul de repede. După completarea formularului, vei primi un email care te anunță că trebuie să finalizezi aplicația în portalul companiei pentru angajări livratori.

După ce ești inclus pe platforma de recrutare, trebuie să faci o programare în vederea desfășurării unui interviu online (interviul va dura aproximativ 30 de minute). Înainte cu o oră de desfășurarea interviului, vei primi un SMS și un email de confirmare. În cazul în care nu se fac pe moment angajări, nu vei putea programa un interviu, ci vei fi trecut pe lista de așteptare. În cazul în care vei fi ales, vei fi contactat de către o persoană din echipa de resurse umane, care îți va da mai multe detalii și care te va ghida pe durata desfășurării procesului de angajare.

Acest tip de loc de muncă se potrivește oricui. Fie că ești student și ai nevoie de bani în plus, fie că alegi să practici această meserie full time, munca de livrator nu este titanică atât timp cât ești dispus să ieși din zona de confort și să te aventurezi în jungla traficului urban (mai ales dacă ești o persoană care iubește adrenalina și nu are stare să stea pe un scaun de birou 8 ore pe zi).

Dacă ești femeie, nu ezita să aplici pentru postul de livrator. În cadrul companiei există deja peste 20 de femei care sunt Food Panda curier, cu vârste diferite. Deși industria de food delivery este dominată de bărbați, asta nu înseamnă că nu pot face această muncă și femeile.

Angajare Food Panda – documente necesare și cerințe

Principalele cerințe pentru a deveni Food Panda curier constau în deținerea unui telefon performant pe care să primești comenzile (iPhone s4 sau mai nou / Android 4.2 sau mai nou), unui mijloc de transport pentru livrarea comenzilor (mașină, bicicletă, scuter), să ai cel puțin 18 ani și să deții drept de muncă în România. Dacă vei alege livrarea comenzilor cu bicicleta, vei fi testat prin intermediul unui curier pe bicicletă mai experimentat – după fiecare tură, acesta va raporta superiorilor săi evoluția ta. Poți opta să livrezi și pe jos, însă trebuie să te asiguri că vor ajunge la timp comenzile la clienți. Geanta izolatoare necesară pentru livrarea comenzilor îți va fi furnizată de companie.

Dacă iei în calcul Food Panda angajări și vrei într-adevăr să devii curier Food Panda, trebuie să știi că ai nevoie de anumite calități pentru a face această meserie. Aceste calități se rezumă la cunoașterea în mare parte a străzilor din orașul tău, abilitatea de a fi punctual în livrarea comenzilor, rezistență la efort fizic, abilitatea de a comunica cu clienții (chiar și cu cei mai dificili).

Înainte de a te întreba cum mă angajez la Food Panda, ia în considerare atribuțiile care îți revin. Aceste atribuții îți vor fi prezentate în cadrul procesului de angajare Food Panda, de către responsabilul respectiv. Mai pe scurt, atribuțiile tale vor consta în aprofundarea și cunoașterea aplicației prin intermediul căreia vei primi comenzi, preluarea comenzilor și livrarea lor la timp, nealterarea produselor pe care trebuie să le livrezi, manevrarea în siguranță a mijlocului de transport, respectarea regulilor de circulație.

În procesul de angajare Food Panda îți vor fi solicitate anumite documente, precum cartea de identitate, adeverință eliberată de medicul de familie care să ateste că ești apt/ă de muncă, cazier judiciar, o copie a ultimului certificat de studii obținut. În cazul în care vei utiliza o mașină în livrări, va fi necesar să faci dovada deținerii unui permis de conducere.

Food Panda angajări solicită curierilor săi să dețină o formă de colaborare de natură juridică, în cazul în care nu vrei să fii curier Food Panda angajat. Nu ți se cere să ai experiență, dar trebuie să poți învăța destul de repede cum merg lucrurile și în cazul în care nu cunoști prea bine orașul, să știi să utilizezi o aplicație de navigare (Google Maps, de exemplu).

În cazul în care contextul actual al pandemiei te îngrijorează, află că Food Panda își protejează angajații prin opțiunea de livrare fără a avea contact cu clientul, în care curierul pur și simplu lasă comanda în fața ușii. Încă de la început trebuie să îți asumi faptul că vei livra diverse tipuri de comenzi, nu doar mâncare – pot fi medicamente, produse de uz casnic, haine, încălțăminte sau produse din magazinul propriu al rețelei Food Panda (Pandamart).

Avantaje și dezavantaje în a fi Food Panda curier

Ca orice altă meserie, să fii Food Panda curier presupune anumite avantaje și dezavantaje. Alege angajări Glovo sau orice altă companie de livrări și va trebui să ții cont de anumite condiții:

Avantaje

Cum te angajezi la Food Panda este în sine un avantaj – procesul este rapid și simplu. Completarea formularului este primul pas, însă nici eventuala perioadă de testare nu este extrem de solicitantă și poți învăța rapid noțiunile de bază. În plus, meseria de Food Panda curier este potrivită persoanelor care iubesc mișcarea, libertatea și aerul curat, mai ales dacă optezi pentru efectuarea livrărilor cu bicicleta sau cu scuterul.

Managementul companiei este lăudat în rândul angajaților, așa că dacă vei lua parte la angajări Food Panda, vei avea parte de o experiență plăcută. Colectivul este tânăr și plin de empatie, așa că nu ezita să îți împărtășești viziunea cu echipa. Indicațiile necesare livrării sunt destul de clare, iar atmosfera de lucru este destinsă, conform spuselor curierilor din companie.

Programul flexibil este un alt atu. Îți poți stabili programul din timp și nu ești constrâns în efectuarea unui anumit număr de ore, dacă ai un contract de prestări servicii semnat cu compania. Flexibilitatea programului îți permite să câștigi bani în plus (dacă ești student) sau să câștigi un salariu întreg, pe măsura muncii depuse de tine.

Dezavantaje

Însă Food Panda angajări vine și cu dezavantaje. Un prim dezavantaj ar fi condițiile meteorologice nefavorabile în care vei fi nevoit/ă să livrezi condițiile uneori. Dacă vei utiliza bicicleta te vei confrunta cu astfel de situații. Din punct de vedere al transportului, traficul aglomerat din oraș îți poate pune serios nervii la încercare. Alte dezavantaje tipice meseriei sunt adresele greșite și eventualele comenzi încurcate.

Faptul că la Food Panda angajare ți se solicită deținerea unui mijloc de transport, poate fi considerat un dezavantaj pentru unele persoane. Lipsa posibilității de a utiliza un mijloc de transport pus la dispoziție de companie este un minus.

Câți bani poți câștiga în urma unei angajări Food Panda

Înainte de a lua parte la Food Panda angajare, trebuie să cunoști aspectele financiare. Așadar, baza de plată este de 9 lei pe oră, iar onorarea fiecărei comenzi este de 5 lei. La plățile companiei se adaugă și bacșișurile primite de la clienți, iar plata se face de două ori pe lună.

Câștigurile diferă de la angajat la angajat și depind în mod direct de numărul de ore lucrate și de numărul de comenzi onorate. Dacă adopți un program full time de 8 – 10 ore pe zi, poți ajunge la câștiguri de 6.000 ron, acesta fiind pragul maxim atins, conform spuselor curierilor care lucrează aici. În cazul unui program part time, poți acumula și câștiguri de 3.000 de lei, dacă ești rapid și livrezi cât mai multe comenzi.

Rapiditatea este cheia obținerii a cât mai multe bacșișuri. Clienții mulțumiți te vor răsplăti nu doar pentru rapiditatea ta, ci și pentru conduita de care dai dovadă. Valoarea bacșișurilor depinde indirect și de situația financiară a cetățenilor din orașul în care lucrezi. De exemplu, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi se numără București, Timișoara și Brașov.

Cele mai avantajoase livrări din punct de vedere finaciar sunt cele făcute cu bicicleta, pentru că elimini din start cheltuielile cu asigurarea RCA, revizii și combustibil. Dar pentru a adopta acest mod de livrare, trebuie să fii rezistent din punct de vedere fizic și să fii pregătit să înfrunți traficul (lipsa pistelor de bicicletă îți va da dureri de cap în anumite situații, având în vedere că există destul de mulți conducători auto neatenți).

Aplicația Food Panda are integrată o opțiune care vizează bacșișul curierului. Așadar, clienții care comandă, pot bifa în aplicație opțiunea Tips pentru livrator. Pentru a putea utiliza această funcționalitate, clienții trebuie să efectueze plata online cu cardul.

Food Panda angajări – ce bonusuri primești

Odată ce ai aflat cum te angajezi la Food Panda și cât poți câștiga în urma unei angajări Food Panda, este timpul să afli ce bonusuri oferă această companie de livrări. Deși acest lucru nu este specificat cu exactitate de echipa de angajări Food Panda, există totuși un sistem de recompensare a performanțelor sub forma unor vouchere de reducere. În schimb, în anunțurile de Food Panda angajare, partenerii acestei companii care angajează curieri, oferă un bonus de 100 ron pentru fiecare curier care se angajează la recomandarea ta.

Food Panda angajări – care este programul de lucru

Un prim lucru asupra căruia trebuie să te informezi înainte de a te întreba cum mă angajez la Food Panda, este programul de lucru. În anunțurile Food Panda angajări este specificat faptul că ai un program flexibil pe care ți-l stabilești singur/ă. Poți opta pentru un program full time sau part time, putând lucra pe timp de zi, seara sau în weekend. Însă, atunci când îți vei configura programul, vei constata că trebuie să alegi ture de câte 4 ore fiecare, între orele 8 și 24 în fiecare zi.

Programul flexibil este potrivit oricui, mai ales studenților sau elevilor de liceu din anii terminali, prin faptul că pot munci în afara orelor de curs, dar și persoanelor care aleg să genereze principalele câștiguri din această meserie.

Concluzii

Food Panda face parte din principalii furnizori de servicii de livrare a mâncării de pe piață. Deși este prezentă în domeniul food delivery încă din anul 2012, compania a luat amploare masiv pe piața românească, alături de încă 39 de țări. În prezent, aplicația are peste 5 milioane de utilizatori și sunt înscrise, în calitate de parteneri, aproximativ 30.000 de restaurante.

Comenzile sunt procesate rapid, iar clienții pot plăti comenzile cu cardul bancar sau direct curierului. Atunci când mă întreb cum mă angajez la Food Panda, mă gândesc la complexitatea procesului de angajare. Cine nu ar face asta? Cu toții ne ferim de birocrație și ne dorim ca totul să se desfășoare rapid. Însă, la Food Panda procesul de angajare nu este unul complex. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact în privința angajării – acesta este disponibil pe site-ul lor, sau poți introduce în motorul de căutare Food Panda angajări sau cum mă angajez la Food Panda și vei găsi în primele rezultate link-ul pentru formular. În timp scurt de la completarea acestuia, vei fi contactat de un angajat al firmei care te va ghida în întregul proces de angajare. Deși nu oferă bonusuri substanțiale, Food Panda rămâne o companie solicitată de clienți, care mereu va avea nevoie de curieri și în plus, remunerația este pe măsura muncii tale.

Dacă te-ai convins că vrei să încerci meseria de livrator sau vrei doar să îți schimbi locul de muncă, încearcă Food Panda. Aici, vei avea ocazia de a te dezvolta profesional, dar și personal. Începe să câștigi bani cu Food Panda chiar de azi!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022