angajari tazz by emag

Cum să faci bani ca și curier Tazz

5/5 - (2 votes)
FBcameliaD - noiembrie 12, 2021

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat vertiginos în ultimii ani, industria având nevoie pe zi ce trece de mai mulți curieri. Tazz by eMAG curier este unul dintre locurile de muncă oferite de această industrie. Îți prezint în continuare câteva perspective ale meseriei de Tazz curier. Dacă te vei convinge că ți se potrivește meseria de livrator, consultă oferta de Tazz angajări și devino curier Tazz.

Despre Tazz by eMAG

Inițial, totul a început cu platforma EuCeMănânc, care în anul 2019 a fost preluată în proporție de 54% de către celebra platformă eMAG. Ulterior acestei preluări, platforma și-a schimbat denumirea în Tazz by eMAG. Această schimbare de brand a venit relativ târziu comparativ chiar și cu Takeaway angajări. Totuși, s-a dovedit un adevărat succes.

Serviciile constau în livrarea comenzilor către clienți, însă fără a se limita la food delivery, fiind făcute livrări diverse din cadrul sectorului non-alimentar. Termenul maxim de livrare de către companie este de o oră. Așadar, un curier la Tazz îți poate aduce alimente, medicamente, piese de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de menaj sau medicamente. Portofoliul de produse se poate actualiza oricând, așa că nu ezita să iei în calcul posibilitatea de a livra aproape orice.

Aplicația Tazz by eMAG are ca parteneri peste 1.000 de restaurante, dintre care se evidențiază nume destul de cunoscute, precum Sensiblu, Dr. Max, DM sau Mega Image.

Oficialii companiei au declarat că până în prezent mai mult de 1,7 milioane de utilizatori au descărcat și instalat aplicația, și aproximativ 500.000 de comenzi sunt făcute lunar prin intermediul ei (media unei comenzi este de aproximativ 75 ron în cazul comenzilor de mâncare și de 1.140 de ron în cazul cumpărăturilor din supermarketuri).

Tazz angajări – cum devii curier Tazz by eMAG

Pentru a face parte din companie în calitate de livrator Tazz by eMAG, caută ofertele Tazz by eMAG angajări pe internet. Vei găsi în rezultatele căutării pagina companiei pe care trebuie să o accesezi, dar și oferte postate pe diverse site-uri de anunțuri.

Pe site-ul companiei, mai exact pe pagina destinată anunțurilor Tazz angajări, va trebui să alegi modul de colaborare – poți colabora în calitate de persoană fizică sau în calitate de persoană juridică. În cazul în care vei opta pentru o colaborare Tazz ca și persoană fizică, trebuie să știi că vei avea un contract de muncă de patru ore pe zi. Dacă vrei să colaborezi ca Tazz curier sub formă juridică, este necesar să deții un PFA sau un SRL.

În vederea aplicării pentru postul de Tazz curier, trebuie să furnizezi anumite informații, care constau în numele și prenumele tău, numărul de telefon, mijlocul de transport, orașul în care vrei să lucrezi. Înainte de a solicita o angajare Tazz by eMAG, consultă lista orașelor în care compania își oferă serviciile – este posibil ca serviciul să nu fie încă disponibil în orașul tău. Momentan serviciul este disponibil în orașe precum București, Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploiești, Sibiu, Deva, Brăila, Galați, Alba Iulia, Craiova și Pitești. În aceste orașe se fac curier Tazz angajări, însă lista se poate modifica. Întreabă eventual la angajări Tazz by eMAG dacă există serviciul la tine în oraș.

Ideal ar fi să aplici la o Tazz angajare și să dai o șansă companiei. În plus, dacă vei consulta părerile curierilor care deja lucrează la Tazz, vei constata că nivelul salarial este motivant, mediul de lucru favorizează dezvoltarea, echipa este prietenoasă și îți va sări în ajutor ori de câte ori ai nevoie.

Curier Tazz angajări – documente necesare și cerințe

Pentru a te angaja ca livrator Tazz by eMAG în calitate de persoană fizică, va fi necesar să furnizezi echipei care se ocupă de angajări Tazz, documentele necesare. Aceste documente sunt o copie a cărții de identitate, o adeverință medicală eliberată de medicul tău de familie (trebuie să ateste capacitatea ta de muncă), cazier judiciar, o copie a ultimului act de studii și o copie după permis dacă vei opta pentru livrarea cu mașina.

În cazul în care vei opta pentru o colaborare Tazz în calitate de persoană juridică, vei putea lucra drept curier Tazz by eMAG, în urma unui contract de prestări servicii curierat cu compania. La completarea formularului de contact, va trebui să furnizezi informații referitoare la denumirea societății, Codul Unic de Înregistrare, numărul de telefon, adresa de email și orașul în care vrei să livrezi.

În ceea ce privește echipamentul necesar desfășurării activității de Tazz eMAG livrator, ai nevoie de un telefon destul de performant cu sistem Android sau iOS și un mijloc de transport (mașină, bicicletă, trotinetă electrică, scuter). Geanta termoizolantă va fi furnizată de către companie, așa că nu trebuie să te gândești și la acest aspect. Tu doar concentrează-te pe procesul de Tazz angajare.

Tazz eMag angajări se disting de alte companii din industria delivery, prin faptul că pun la dispoziția curierilor opțiunea de închiriere a unui mijloc de transport. Așadar, poți închiria un scuter de la companie, contra unei sume săptămânale de 200 ron. Deși poate părea mult, câștigurile săptămânale în cazul unui program full time va face ca această cheltuială să fie considerabil diminuată. Pentru închirierea unui scuter, ai la dispoziție 2 modele: un scuter pe trei roți marca Piaggio Liberty și un scuter electric marca Espro 45.

Pentru a desfășura cu succes activitatea de curier Tazz by eMAG și pentru a avea o colaborare Tazz cât mai reușită, este necesar să posezi o serie de abilități specifice meseriei de livrator, în acest caz ocupației de Tazz by eMAG livrator. Abilitățile minime necesare sunt capacitatea de orientare în spațiu, punctualitatea, seriozitatea, rezistența la efort fizic, adaptabilitate și abilități de comunicare.

Fiecare abilitate are rolul său bine definit în desfășurarea activității ca Tazz by eMAG livrator. Abilitățile de orientare în spațiu îți vor fi de folos atunci când vei livra comenzi. Deși vei utiliza cu siguranță un sistem de navigare, simțul de orientare te va ajuta să găsești alternative atunci când traficul va fii foarte aglomerat.

Punctualitatea este o calitate apreciată de echipa Tazz angajări, deoarece nu doar că vor aduce mulțumire clienților, ci și pentru că tu reprezinți compania atunci când lucrezi pentru sau cu ea. Seriozitatea face parte din această meserie – trebuie să fii atent cu produsele pe care le livrezi, astfel încât să ajungă în starea lor inițială la client.

Rezistența la efort fizic este un aspect extrem de important dacă optezi pentru livrarea comenzilor cu bicicleta, însă nu se aplică doar pentru acest lucru. Ai nevoie de putere fizică pentru că vei ridica coletele și le vei căra până la ușa clientului, colete care uneori pot fi destul de grele.

Abilitățile de comunicare sunt un factor care are impact asupra impresiei pe care o lași clienților tăi. Dacă ești amabil și dai dovadă de empatie, cu siguranță bacșișurile vor fi mai generoase, plus că vei da motive clienților de a apela din nou la serviciile companiei.

Adaptabilitatea este un adevărat atu pentru că dacă vei face parte din echipa de curieri Tazz, va trebui să înveți să lucrezi în cadrul unei echipe, alături de colegi și de un coordonator. Este posibil ca în anumite momente să ai nevoie de ajutor sau de indicații și atunci echipa va fi cea care te va sprijini. Poți solicita ajutor prin intermediul aplicației, accesând funcția de „ajutor cu o comandă”, dacă ai nevoie de sprijin în această privință, sau prin intermediul chat-ului, dacă ai nevoie de asistență de natură tehnică.

Tazz angajări – care sunt avantajele și dezavantajele în a fi Tazz curier

Precum știm cu toții, orice meserie are avantajele și dezavantajele sale. Același lucru este valabil și pentru ocupația de livrator Tazz by eMAG.

Avantaje

În desfășurarea activității de livrator eMAG, vei descoperi o serie de avantaje, unele suplimentare în comparație cu alte companii de delivery. Un prim avantaj constă în posibilitatea de a închiria un mijloc de transport de la companie, cu care îți poți desfășura munca în calitate de Tazz curier. Poți alege unul dintre cele două modele puse la dispoziție, putând opta pentru un scuter cu trei roți sau pentru unul 100% electric.

Plata săptămânală este un alt avantaj. Astfel, nu va mai fi necesar să aștepți să treacă două săptămâni sau o lună pentru a-ți primi banii. Conform unor curier Tazz păreri, la un program full time poți câștiga și peste 2.000 ron pe săptămână. Poți opta să primești salariul cash sau pe cardul tău bancar.

Un plus care deosebește Tazz eMAG angajări de alte companii din aceeași branșă constă în decontarea unei părți din combustibil, dacă vei utiliza mașina ca mijloc de transport. Având în vedere cât se câștigă la Tazz, acest decont rotunjește veniturile curierilor care trec de Tazz angajare.

Programul flexibil este un avantaj pe care Tazz by eMAG angajare îl oferă. Fie că vei lucra cu contract de muncă sau sub formă de colaborare, îți poți stabili intervalul orar în care să lucrezi. Poți stabili programul de lucru pentru fiecare zi în parte și poți decide ce pauze să iei. Poți utiliza funcția de pauză din meniul aplicației. Deci, vei fi practic propriul tău șef.

Bonusurile săptămânale sunt un plus pentru orice persoană care trece printr-o Tazz angajare. Deși te vei confrunta cu diverse provocări, precum traficul infernal uneori sau vremea capricioasă, vei fi recompensat pe măsură, pentru numărul mare de kilometri și pentru numărul de colete livrate (unele curier Tazz păreri afirmă că media este de 10-20).

Libertatea poate fi considerată de asemenea, un avantaj, deoarece îți vei desfășura activitatea în aer liber, vei avea parte de adrenalină și de mișcare. Devino curier Tazz și vei avea ocazia să îmbini utilul cu plăcutul – vei face mișcare și vei câștiga și bani în același timp.

Activitatea de Tazz by Emag livrator contribuie și la dezvoltarea ta personală. Provocările cu care te vei confrunta îți vor contura capacitatea de adaptabilitate și de rezolvare rapidă a problemelor. Socializarea este un alt aspect benefic de care te vei bucura dacă vei face parte din echipa de curieri Tazz. Vei avea ocazia să socializezi cu multe persoane.

Dezavantaje

O Tazz by Emag angajare are și câteva minusuri, din păcate. De exemplu, dacă iubești mișcarea și vrei să faci livrări pe două roți, vremea îți poate fi dușman uneori. Ploaia, vântul și ninsoarea îngreunează livrarea comenzilor cu bicicleta sau scuterul. Și livrările cu mașina pot fi provocatoare – traficul aglomerat sau căldura amețitoare sunt factori de stres.

Conform unor curier Tazz păreri, livrarea comenzilor cu mașina este mai puțin avantajoasă, deoarece numărul de comenzi este mic de obicei. Ce trebuie să știi înainte de a trece printr-o angajare Tazz by eMAG este faptul că nu vei fi plătit pentru comenzile anulate, dar în schimb, vei putea păstra respectiva comandă pentru tine. Asta se întâmplă în cazul în care comanda a fost plătită cu cardul, apoi anulată. Dacă plătești comanda cu banii tăi și este anulată, depui bonul și vei încasa banii la următorul salariu (comanda îți rămâne ție, bineînțeles). Oricum ar fi, cu angajări Tazz by eMAG nu ai cum să ieși în pierdere.

Cât câștigă un curier Tazz

Cu siguranță vrei să știi cât se câștigă la Tazz. Atunci, află că prețul mediu pe comandă este de 15 lei, iar Tazz salariu lunar, în funcție de numărul de ore lucrate, variază între 3.000 și 5.500 ron pe lună. Totul depinde de nivelul tău de implicare și de cât timp alegi să petreci livrând comenzi.

La plata de bază a comenzilor (Tazz salariu de bază) se adaugă bonusurile de performanță și tipsurile primite de la clienți, care la rândul lor depind de atitudinea ta, de promptitudine și de starea comenzilor în momentul în care ajung la clienți. Unii curieri Tazz susțin că media bacșișurilor este de aproximativ 2,00 – 2,5 ron pe comandă, iar perioada cea mai favorabilă pentru a primi tipsuri mai mari este sezonul rece.

Tazz by eMAG salariu este primit săptămânal, cash sau pe card. Plățile sunt făcute în felul următor: pe data de 8 primești Tazz salariu pentru perioada 1-7 a lunii, pe data de 16 primești banii pentru perioada 8-15 a lunii, pe data de 23 primești banii pentru perioada 16-22 a lunii și pe data de 1 a lunii ulterioare, primești banii pentru perioada 23-30/31 a lunii.

Tazz by eMAG salariu săptămânal poate ajunge și la 2.000 ron și poate depăși această sumă dacă îți dai silința. Având în vedere cât câștigă un curier Tazz, închirierea săptămânală a unui scuter nu este chiar o povară.

Tazz angajări – ce bonusuri primește un Tazz by eMAG curier

Bonusurile de performanță se adună la Tazz by eMAG salariu, uneori diferența fiind vizibilă și deosebindu-se de alte companii de livrări precum Food Panda angajări. Așadar, vei fi recompensat pentru numărul de comenzi efectuate și pentru kilometrii parcurși.

În calitate de livrator emag vei beneficia de bonusuri de performanță săptămânale în funcție de numărul de comenzi. De exemplu, un Tazz eMAG livrator poate primi un bonus de aproximativ 350 de lei, pentru 100 de comenzi onorate într-o săptămână sau aproximativ 120 de ron pentru 50 de comenzi onorate într-o săptămână.

Un livrator eMAG primește și bonusuri de vreme urâtă. Acestea sunt acordate pentru zilele cu vreme nefavorabilă. Vei primi zilnic notificări cu privire la bonusuri prin SMS sau pe grupul What’s App. Un Tazz eMAG livrator primește un bonus de vreme urâtă de aproximativ 2-3 ron pentru fiecare comandă efectuată într-o zi cu asemenea condiții.

După cum ai observat, bonusurile primite de un Tazz by eMAG curier pot ridica simțitor nivelul salariilor, deci cât câștigă un curier Tazz depinde doar de implicarea sa. Deci, ocazia de a trece printr-o Tazz by eMAG angajare merită o șansă.

Bonusurile prezentate în cadrul unei Tazz eMAG angajări sunt orientative, deoarece lista se schimbă periodic. Acest lucru poate fi iritant, însă de multe ori este un avantaj pentru curieri.

Programul de lucru la Tazz angajări

Programul de lucru flexibil este printre primele avantaje prezentate în cadrul unei Tazz by eMAG angajări. Ai oportunitatea de a-ți alege singur programul de lucru, cu o zi înainte, precum și pauzele. Ai la dispoziție opțiunea de „pauză de la comandă”, pe care o poți utiliza prin intermediul aplicației.

Poți de asemenea să alegi să lucrezi part time sau full time, în funcție de disponibilitatea ta. Având în vedere faptul că mulți studenți apelează la Tazz by eMAG angajări, flexibilitatea programului se pliază perfect la nevoile lor.

Flexibilitatea programului de lucru te poate ajuta să obții venituri suplimentare, având posibilitatea de a lucra seara sau în weekend.

Concluzii

Luând în considerare avantajele unei angajări Tazz by eMAG, putem spune că această companie este una dintre cele mai ofertante companii de delivery de pe piață. Având în vedere cât se câștigă la Tazz, se merită să treci prin procesul de angajare Tazz.

Posibilitatea de a închiria un mijloc de transport în vederea livrării comenzilor și bonusurile oferite de companie sunt un stimulent pentru a iniția o angajare Tazz by eMAG. În plus, aproximativ 500.000 de persoane comandă prin intermediul aplicației, așa că poți intui faptul că este nevoie oricând de noi angajări livratori (nu ai nevoie de experiență, deși aceasta poate fi un plus).

Caută angajări Tazz by eMAG și vei beneficia constant de sprijinul unei echipe unite și te vei dezvolta alături de ea. Așa că, nu ezita și devino curier Tazz!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022