cât câștigă un livrator Glovo

Glovo sau cum să te angajezi și să faci bani rapid

5/5 - (4 votes)
FBmirelaF - septembrie 17, 2021

Aplicațiile de livrări, precum cea de la Glovo, au început să prindă amploare și în România în ultima perioadă. În special în perioada de carantină, am simțit nevoia să folosim serviciile de livrări Glovo pentru a evita contactul cu persoane și a reduce riscul de infectare. Iar dacă vrei să faci bani rapid, prin acest serviciu poți obține ceea ce-ți dorești. Glovo face angajări constant deoarece este o nevoie continuă de oameni care să livreze.

Oamenii care caută pe Google sunt interesați de “Glovo angajări”, “Glovo angajare”, “locuri de muncă Glovo”, “Glovo locuri de muncă” sau “Glovo contact angajări”, o dovadă în plus munca de curieri este tot mai populară. Glovo angajează curieri în foarte multe orașe și chiar și în această perioada și-au extins orașele în care activează. Compania Glovo a achiziționat de curând și gigantul Food Panda pentru a elimina competiția. Așadar, începând de anul viitor cele două companii vor deveni una singură și veți găsi foarte ușor Glovo angajări, chiar și atunci când cauți pe Google ”Food Panda angajări”.

Glovo angajează în mod constant curieri atât cu bicicletă, pe jos, cu mașina sau cu alte mijloace de transport. Chiar dacă există mai multe companii de acest tip de livrări, cei de la Glovo dețin în momentul de față controlul pieței, având cele mai multe parteneriate cu restaurante, magazine și diferite companii. Glovo angajează orice persoană majoră, determinată care dorește să își crească veniturile sau chiar să facă livrări full-time. Glovo angajări le-a oferit posibilitatea tuturor să facă livrări chiar și pe timp de pandemie și de restricții în alte domenii. În acest articol vom găsi informații utile despre Glovo angajări, cum să devii curier Glovo, cât se câștigă la Glovo, cum te angajezi la Glovo, acte necesare pentru angajare Glovo, Glovo condiții de angajare și multe alte informații utile.

Vrei să te angajezi la Glovo? Vezi cum devii curier Glovo

Să lămurim întâi ce înseamnă să fii curier Glovo. Ei bine, faptul de a fi un angajat Glovo presupune să livrezi altor persoane produsele de care aceștia au nevoie. Glovo angajări îți oferă posibilitatea de a efectua livrări cu ajutorul vehiculului propriu în intervalele orare stabilite de tine. În momentul când Glovo te angajează ca și curier al lor, trebuie să semnezi un contract și să respecți acele reglementări privind activitățile independente. Acest lucru înseamnă că un curier Glovo își va declara singur veniturile la sfârșitul anului în declarația fiscală. Glovo angajează persoane în toate perioadele anului, astfel că veți putea face livrări chiar și pe timp de iarnă sau pe timp de ploaie. Procesul de Glovo angajare este unul destul de simplu.

Procesul de Glovo angajări se desfășoară în 3 pași simpli:

 • Te înregistrezi pe site-ul Glovo.ro;
 • Urmărești o scurtă sesiune online de informare;
 • Trimiți documentele solicitate de către cei de la Glovo.

După ce ai îndeplinit acești trei pași din procesul de Glovo angajări vei avea nevoie de un rucsac izotermic, va trebui să înveți cum să foloseșți aplicația Glover, care este foarte intuitivă și ești liber să începi să livrezi. Ține cont de faptul că pentru a deveni curier Glovo este necesar să ai vârsta minimă legală, adică 18 ani împliniți și un vehicul personal, precum o bicicletă, motocicletă sau o mașină. Nu există posibilitatea de Glovo angajări 16 ani, astfel că doar cei majori pot să livreze. Glovo angajează și persoanele fără un vehicul propriu, compania punând la dispoziție posibilitatea de a închiria. Să vedem și cum poți să te angajezi la Glovo propriu-zis.

Cum efectuezi o Glovo angajare?

Primul pas pentru Glovo angajări este să te înregistrezi pe site-ul lor oficial și să completezi câmpurile necesare și solicitate de aceștia. Pe urmă, în sesiunea online de informare îți vor fi oferite toate informațiile de care ai nevoie pentru a deveni un Glovo curier. Dacă vei avea și alte întrebări după vizionarea acelui material, le vei putea adresa celor de la asistență. Legat de documentele din acest proces de Glovo angajări vom discuta puțin mai târziu. După aceea, este nevoie să dispui de materialele necesare pentru a deveni livrator Glovo. În cazul în care nu deții aceste materiale de Glovo curier, îți vor fi puse la dispoziție pentru a fi închiriate, așa cum procedează multe companii care oferă oportunități de muncă pentru livratori.

Materiale necesare pentru angajări Glovo

Materialele necesare pentru Glovo angajare sunt următoarele:

 • Baterie externă pentru telefon;
 • Suport pentru telefon;
 • Cutie sau geantă izolantă;
 • Costum de intemperii, adică geacă și pantaloni.

Evident, bateria externă pentru telefon este importantă, deoarece după mai multe ore ca livrator Glovo bateria telefonului va începe să scadă. Suportul pentru telefon este necesar pentru livrările cu bicicletă, scuterul sau cu mașina, nu și pentru cele pe jos. Pentru a finaliza procesul de Glovo angajări este necesar să ai tot timpul geanta izolantă cu tine. Unele produse ce urmează a fi livrate sunt foarte fierbinți, astfel că geantă le va menține temperatura și te va proteja de arsuri. În funcție și de condițiile meteo, va trebui să îți alegi îmbrăcămintea potrivită. Acum că procesul de angajare Glovo este finalizat, vom analiza câteva motive pentru care să devii un Glovo curier.

De ce să devii livrator Glovo? Avantaje și dezavantaje

Avantaje Glovo curier

 • Ai foarte multe oportunități de Glovo angajări, în condițiile în care foarte multe restaurante și firme angajează curieri;
 • Ai posibilitatea să îți faci propriul program ca și Glovo curier și să lucrezi la orele stabilite de tine, cât și atât timp cât tu dorești;
 • Glovo angajări îți oferă posibilitatea de a câștiga destul de mulți bani. Salariile unui curieri Glovo nu sunt nici cele mai mari, dar nici cele mai mici;
 • Ai posibilitatea de a cunoaște oameni noi și de a socializa;
 • Glovo angajări te ajută să ai o formă fizică bună dacă alegi livrările cu bicicleta.

Dezavantaje Glovo curier

 • În caz de vreme nefavorabilă, un curier Glovo pe bicicletă, motocicletă sau scuter va fi destul de afectat;
 • Uneori, un Glovo curier s-ar putea să primească comenzi duble, pentru care va fi bineînțeles și plătit în plus, dar nu la fel ca în momentul când ar fi primit separat comandă;
 • Programul trebuie să fie ales dinainte și orele trebuie rezervate din timp, fără posibilitatea de prelungire sau începere mai rapidă.

Per total, aplicația pentru curier la Glovo prezintă numeroase avantaje. Glovo angajează persoanele serioase și acestea vor fi răsplătite periodic cu diferite bonusuri de performanță și datorită scorului de excelență. Un Glovo curier are multe avantaje în ceea ce privește munca pe care o desfășoară comparativ cu alte domenii în care trebuie să respecți un anumit program strict de muncă sau să începi la anumite ore. Flexibilitatea programului împreună cu banii câștigați de pe urma acestei activități i-au determinat pe foarte mulți să caute Glovo angajări. Indiferent de situație, nevoia de curieri și livratori o să fie constantă, chiar și pentru aplicațiile precum cea de la Glovo. Iar competitorii precum Tazz by eMAG angajări sunt cei care mențin piața concurențială.

Ce acte sunt necesare pentru Glovo angajări?

Pentru a finaliza procesul de Glovo angajare ți se vor cere câteva date. Îți vor fi solicitate numele, prenumele, un număr de telefon mobil și un email pe care să primeșți confirmarea. Va trebui mai apoi să răspunzi la două întrebări simple, dacă ai peste 18 ani și dacă deții un vehicul propriu. Pe urmă, singurul document ce ți se va mai cere pentru a încheia contractul ca Glovo curier este un act de identitate, fie buletin de identitate, pașaport etc. Glovo angajează curieri în mai puțin de 24 de ore de la finalizarea procesului, astfel că ar trebui să fii contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Glovo. Devino curier Glovo în doar câțiva pași simpli și începe să livrezi prima ta comandă ca Glovo curier în mai puțin de 24 de ore.

Acum că am lămurit și partea de Glovo angajare, probabil că te întrebi cât câștigă un curier Glovo.

Câți bani se câștigă cu Glovo?

Chiar dacă multe persoane se întreabă cât câștigi la Glovo, acest lucru nu mai este un secret, întrucât există forumuri de specialitate unde oamenii discută despre câștigurile lor și despre timpul alocat. Această metodă încurajează Glovo și companiile de livrări concurente, asemenea Takeaway angajări, să ofere transparență și salarii pe măsura muncii angajaților.

Un curier Glovo activ poate câștiga chiar și 6000 de lei într-o singură luna, iar media câștigurilor este de 37.5 lei pe ora. Acesta este maximul pe care un Glovo curier îl poate câștiga într-o singură lună. Un Glovo curier este plătit pentru fiecare comandă efectuată, plată ce diferă în funcție de distanța parcursă și de orașul în care se livrează. După Glovo angajare, fiecare câștig al unui Glovo curier este influențat de către scorul de excelență al acestuia, care este dat de către fiecare utilizator al aplicației Glovo la care acesta i-a livrat mâncare.

Bonusuri Glovo angajări

Scorul de excelență se calculează după un anumit prag de comenzi îndeplinite și după vehiculul folosit pentru transport. Cât câștigi cu Glovo din bonusuri? Bonusurile pentru un Glovo curier cu mașina și scuterul sau motocicleta pentru scorul de excelență de la 0 la 69 sunt următoarele:

 • 30 comenzi efectuate – 30 lei bonus;
 • 60 comenzi efectuate – 60 lei bonus;
 • 90 comenzi efectuate – 90 lei bonus;
 • 130 comenzi efectuate – 120 lei bonus;
 • 160 comenzi efectuate – 150 lei bonus.

Tot pentru aceeași categorie de vehicule, bonusurile maxime pentru scoruri de 90-100 sunt următoarele:

 • 30 comenzi efectuate – 80 lei bonus;
 • 60 comenzi efectuate – 150 lei bonus;
 • 90 comenzi efectuate – 220 lei bonus;
 • 130 comenzi efectuate – 300 lei bonus;
 • 160 comenzi efectuate – 400 lei bonus.

Pentru posesorii de biciclete, aceste bonusuri sunt practic înjumătățite. Așadar, un Glovo curier pe bicicletă va câștiga la 30 de comenzi efectuate cu un scor de 90-100 suma de 40 de lei bonus, în loc de 80 lei cât este cu mașina sau scuter/motocicletă.

Per total, făcând o medie a câștigurilor unui curier Glovo se ajunge la un salariu de 150-200 de lei pe zi pentru 8-10 ore de activitate. Această suma este influențată de numărul de comenzi primite de acel curier Glovo în ziua respectivă, cât și de distanțele parcurse și de mijlocul de transport ales. Bonusurile vor face de cele mai multe ori diferența și te vor ajuta să acumulezi sume importante. De asemenea, scorul de excelență al unui curier Glovo îi influențează destul de mult câștigurile.

Ce program ai dacă devii livrator Glovo?

Un curier Glovo trebuie să își aleagă dinainte programul pentru livrări. Din cauza că Glovo angajează în mod constant curieri noi și departamentul de Glovo angajări este mereu solicitat, va fi nevoie ca fiecare curier Glovo să își selecteze din timp programul. Prioritate în acest sens are un curier Glovo cu un scor de excelență mare. Cei care nu au livrat 50 de comenzi încă nu vor primi un scor de excelență și vor putea să își aleagă programul precum curierii cu un scor mediu în aplicație. Există la Glovo curieri care după primele 50 de comenzi au reușit să obțină un procentaj de excelență de 100%.

Un curier Glovo își alege programul luni pentru zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, iar în ziua de joi pentru zilele de luni, marți și miercuri. Programul pentru un curier Glovo cu un scor de excelență de 100% se deschide la ora 16:00. Dacă scorul este mai mic, de exemplu 80%, programul se va deschide mai târziu, la ora 16:45. Aplicația Glover va trimite întotdeauna notificare cu privire la alegerea orelor din program. În secțiunea calendar din aplicația Glover îți vei putea alege orele. Orele disponibile vor apărea întotdeauna cu alb, iar cele ocupate cu gri. Trebuie doar să apeși pe orele în care doreșți să colaborezi, iar acestea vor apărea cu verde, indicând faptul că au fost rezervate cu succes. De reținut că odată selectate orele, acestea nu vor mai putea fi deselectate.

Cei de la departamentul Glovo angajări încearcă în mod constant să încurajeze curierii să livreze în momentul când programul este foarte solicitat, adică la orele de vârf. În momentul când majoritatea oamenilor servesc prânzul, de obicei la ora 12 sau 13 vor fi cele mai multe comenzi în aplicația Glovo. Acest lucru înseamnă că un curier Glovo care va livra comenzi în acest interval va primi cele mai multe comenzi. Totuși, depinde și de zona în care se află acesta, de scorul de excelență și de orașul în care livrează.

Concluzie

Așadar, merită să devii angajat Glovo? Am prezentat numeroasele avantaje ale acestui loc de muncă, și anume posibilitatea de a fi propriul tău șef și de a începe programul când dorești. De asemenea, lucrezi atât timp cât îți dorești, dar va trebui să îți selectezi din timp programul de lucru. Pe partea de câștiguri Glovo, acestea sunt în medie de 3000-4000 de lei în funcție de timpul alocat livrărilor și de bonusurile aferente din acea perioadă. Scorul de excelență influențează foarte mult numărul de comenzi primite și bonusurile de performanță. Pașii pentru angajare sunt foarte simpli, îi găsești și pe site-ul oficial Glovo.ro și poți găsi foarte ușor Glovo angajări sau Glovo angajare direct de pe un motor de căutare. Nu uita că cei de la Glovo angajează numai persoanele majore, iar procesul de Glovo angajare se desfășoară online până în momentul semnării contractului. Devino livrator Glovo și câștigă primii tăi bani din livrări!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022