horoscop bani

Horoscop bani - cum atragi norocul în funcție de zodie

Rate this post
cristinaR - iulie 16, 2019

Se spune că norocul este scris în stele și că din acest motiv unii oameni par pur și simplu să atragă bunăstarea, în timp ce alții nu reușesc prea frecvent să aibă succes în ceea ce fac. Totuși, indiferent de ziua în care te-ai născut, poți atrage șansa de partea ta. În funcție de zodie, ține cont de sfaturile de mai jos și norocul îți va surâde mult mai des. Nu uita că nu există zodii norocoase, ci doar persoane care își dau silința să obțină ce își doresc.

Noroc zodii și horoscop bani – cele mai frecvente căutări

Deși banii nu aduc în mod direct fericirea, aceștia ne pot ajuta în anumite contexte să ajungem mai ușor la ea. Prin urmare, este normal să vrem să știm cum putem face bani și care sunt șansele noastre de a atrage banii. Pentru mulți dintre noi, zodiacul reprezintă un reper în acest sens. Am pregătit astăzi o prezentare a câtorva caracteristici referitoare la noroc, bani și horoscop, pentru fiecare zodie.

Berbec – deschide-te noilor oportunități

Dacă te-ai născut în zodia Berbecului, ai șansa de a fi un om ambițios și hotărât, care ține la opiniile sale și este dispus să le apere cu orice preț. Asta poate însemna că uneori te implici atât de mult în anumite activități, încât uiți să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. Nu e de ajuns să citești secțiunea de horoscop noroc în fiecare zi, ci ar trebui să asculți și sfaturile prietenilor și să îți deschizi mintea și sufletul către noi perspective. În acest fel vei atrage șansa de partea ta. Ca talisman norocos, asigură-te că ai mereu la îndemână o cheie – un vechi simbol al cunoașterii și prosperității.

Taur – relaxează-te și ieși din tipare

Ca Taur, ai avantajul de a fi bine organizat, muncitor și hotărât, ceea ce te ajută să îți vezi planurile devenind realitate. Dacă vrei să intri cu adevărat în categoria de zodii norocoase, ieși mai des din zona de confort: de exemplu, poate pleci într-o vacanță cu prietenii, ori poate te încumeți să încerci jocurile de noroc. Talismanul tău este ghinda, iar numărul care ar trebui să te ghideze în tot ceea ce faci, aducând noroc zodiei tale, este cifra 7, care are o simbolistică puternică încă din cele mai vechi timpuri.

Gemeni – ia decizii mai ușor

Petru a avea noroc și să se potrivească secțiunea de horoscop bani și asupra vieții tale, trebuie să fii o persoană hotărâtă și să nu îi lași pe alții să decidă în numele tău. Chiar dacă tinzi foarte des să stai în cumpănă, fiindcă vrei să iei cea mai bună hotărâre pentru tine și cei din jur, încearcă să îți folosești instinctul și să riști mai mult decât ai făcut-o până acum. Până la urmă, norocul zodiilor ține și de capacitatea nativilor de a-și asuma riscuri. Talismanul tău norocos este chiar zarul, un simbol al șansei și al libertății de decizie.

Rac – exteriorizează-te mai mult

Ești un om sensibil și plin de afecțiune și imaginație, iar asta este minunat, dar ca să te numeri printre zodiile norocoase, trebuie să te exteriorizezi și să te deschizi mai mult către lume. Arată-le celor dragi ce simți și nu te mai teme să fii tu însuți și să îți dezvălui sentimentele în preajma celorlalți. Simbolurile tale norocoase sunt bambusul și gărgărițele.

Leu – poți fi rege și în horsocopul norocului dacă accepți critica

Îți place să fii în centrul atenției, ești plin de creativitate și visezi la o viață în care să te înconjoare luxul și opulența. Ca să aduci norocul în viața ta, este necesar să acorzi atenție chiar și celor care te critică, pentru că astfel poți afla ce ai de îmbunătățit și poți avea rezultate mai bune. Poți ușor face parte din topul zodiilor cu noroc dacă ții cont și de părerea altora. Ca talisman, asigură-te că ai mereu la îndemână pietre prețioase sau semi prețioase: agate, ambră, citrin, safir sau piatra soarelui.

Fecioară – oprește-te din a analiza tot ce se întâmplă

Ca să ai zilnic un horoscop noroc, este de ajuns să te relaxezi și să te lași uneori  în voia șansei. Nu mai gândi fiecare aspect dintr-o mie de perspective, pentru că vei pierde bani, ocazii și chiar persoane dragi. Analiza este bună, însă nu în exces, pentru că riști să vezi doar aspectele negative ale vieții. Talismanul perfect pentru tine e cel care are desenat ochiul protector sau “ochiul rău’’, cum îi spun unii, acesta protejându-te de energia negativă.

Balanță – îmbrățișează-ți norocul

Dacă ești Balanță, deja te afli printre campionii din horoscopul banilor și al norocului în general. Secțiunea de horoscop bani pentru această zodie este mereu atractivă. Balanțele sunt persoane calme, echilibrate și pozitive, care atrag forțele bune ale universului. Asta înseamnă că trebuie să ai mai multă încredere în tine și în șansa ta. Dacă acum ceva nu îți merge perfect, ai răbdare și se va rezolva. Talismanul tău este triunghiul.

Scorpion – înconjoară-te de oameni pozitivi

Ești, puternic ambițios și inteligent și poți deveni ușor o zodie cu noroc dacă renunți la oamenii care îți distrug încrederea în tine și emană energie negativă. Ține în jurul tău persoane echilibrate și optimiste, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Simbolul tău norocos este potcoava.

Săgetător – definește-ți obiectivele

Libertatea ta este foarte importantă și ești o persoană foarte independentă, însă ca să ajungi să ai cu adevărat noroc, trebuie să ai obiective tangibile și să te organizezi pentru a le atinge. Vrei mai mulți bani? Fă-ți un plan realist și urmează-l, oricât de greu ți s-ar părea să nu te abați din drum. Talismanul tău norocos este iepurele.

Capricorn – stabilește-ți un ritual norocos

Ești destul de realist încât să nu iei în serios orice superstiție, însă totodată ești convins că anumite ritualuri fac șansa să îți surâdă. Cu ajutorul inteligenței și creativității, care nu îți lipsesc, pune la punct un mic ritual pe care să îl duci la capăt atunci când vrei să reușești: de exemplu, înainte de un joc de noroc sau de o prezentare, urmează de fiecare dată aceiași pași. Acest lucru te va ajuta să atragi energia pozitivă. Simbolurile tale norocoase sunt dragonii și trifoiul cu patru foi.

Vărsător – vezi părțile pozitive ale vieții

O persoană inteligentă și sensibilă ca tine poate ajunge departe dacă își urmează imaginația și forța interioară, în loc să piardă timpul cu probleme pe care nu le poate rezolva și să dramatizeze. Acceptă că nu poți controla totul și vei vedea cum devii o zodie norocoasă. Simbolul tău norocos este greierele, în special se spune că este bine să îi auzi cântecul.

Pești – ambiționează-te și nu te da bătut

Este ușor să renunți la ceea ce faci atunci când ești o persoană comodă, mai ales când rezultatele nu apar din prima, însă ține minte că norocul înseamnă ambiție și hotărâre, precum și planificare. Nu lăsa comoditatea să te întoarcă din drum, ci mergi până la capăt atunci când îți dorești ceva. Talismanul sau protectorul de vise este un produs handmade care ține la distanță coșmarurile și e simbolul tău norocos, care te va ajuta să te trezești zilnic odihnit și cu capul limpede.

Profită de caracteristicile forte ale zodiei tale, luând însă în considerare și defectele! Îți urăm cât mai mult noroc la bani și să iei deciziile cele mai potrivite!

Citește și articolul cu superstiții despre noroc la bani!

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022