cât câștigă un șofer Bolt 2022

Cât câștigă un șofer Bolt și cât este un comision Bolt 2023

4.1/5 - (10 votes)
Mirela - septembrie 17, 2021

Află din acest articol cât câștigă un șofer Bolt 2023, ce condiții șofer Bolt trebuie să îndeplinești, dar și Bolt păreri oneste! Aplicațiile de ridesharing au devenit populare atât în rândul clienților care beneficiază de aceste servicii, cât și al șoferilor ce reușesc să câștige sume frumoase de bani cu ajutorul acestora. Descoperă în continuare cât se câștigă din Bolt, liderul pieței în materie de ridesharing, și ce bonusuri Bolt poți primi periodic!

Ofertă eclusivă fără depunere

400 Free Spins Fără Depunere

Cod Bonus: 400FS
Ia-ți bonusul gratuit de la Maxbet și joacă fără riscuri!
Joaca Acum

Despre Bolt: de la Taxify la Bolt

Numele Bolt poate nu îți sună atât de cunoscut, însă cu siguranță numele Taxify îți sună mult mai familiar, așa că trebuie să știi despre Bolt este de fapt noul Taxify. Odată cu data de 7 martie 2019, compania Taxify, care avea deja o experiență de 5 ani, și-a schimbat atât numele, cât și logo-ul în Bolt, pentru a se potrivit mai bine misiunii organizaționale. Chiar dacă a avut parte de un rebranding, compania nu a avut schimbări și la capitolul condiții șofer Bolt, acestea rămânând identice.

De asemenea, munca de Bolt șofer nu a fost afectată de această schimbare, soferii putând utiliza în continuare aceeași aplicație care și-a schimbat automat numele din Taxify în Bolt. Aplicația Taxify, denumită acum Bolt, se bucură de aceleași prețuri mici și de același timp mic de așteptare, deci de aceleași avantaje ca înainte de acest rebranding. De asemenea, au rămas aceleași condiții angajare Bolt, pe care le vei afla în continuare.

De Reținut!
Odată cu acest rebranding, compania a declarat că intenționează să lanseze scutere în mai multe orașe europene și australiene, unde aplicația lor este deja stabilită. În plus, au fost unele piețe unde nu a fost posibilă implementarea tuturor serviciilor, în țări precum Germania și Spania.

În continuare, ne vom referi la Bolt atunci când vorbim despre condiții și documente Taxify. Înainte de a-ți arăta cum poți deveni Bolt șofer, îți vom prezenta pe scurt detalii despre această companie de ridesharing.

Despre Bolt (fost Taxify)

Taxify a fost înființată de Markus Villig, un elev de liceu în vârstă de numai 19 ani în 2013, cu o viziune de a uni toate taxiurile din Tallin și Riga într-o singură platformă. Serviciul a fost lansat în august 2013, iar în 2014 a trecut pe țărmuri străine. În 2017, Taxify și-a lansat serviciile în Londra prin achiziționarea unei companii de taxi locale cu licență de operare, dar a fost forțată de către Agenția de Transport să își închidă activitatea. Ulterior, a depus o nouă cerere de licență cu intenția de a reapare în capitala britanică. Ca urmare a reluării activității, Taxify s-a lansat în Paris și Lisabona.

Înainte de a anunța un parteneriat strategic cu Didi Chuxing, Taxify a strâns peste 2 milioane de euro în investiții de la investitori estonieni și finlandezi. În august 2017, Didi Chuxing a investit o sumă secretă, considerată a fi de „opt cifre în dolari americani”. O altă rundă de finanțare, din mai 2018, s-a soldat cu o investiție de 175 de milioane de dolari de la Daimler, Didi și alții. În urma acestor fapte, compania a devenit un unicorn cu o a condus la o valoare de 1 miliard de dolari.

Iată câteva detalii importante despre Bolt / Taxify:

 • Taxify a fost prima aplicație de transport din lume care permite clienților să plătească, pentru călătoriile lor, prin facturarea operatorilor de telefonie mobilă.
 • A devenit cea de-a doua aplicație de călătorie din Africa de Sud și prima aplicație de călătorie în Kenya și Nigeria în 2017.
 • A devenit cea mai importantă platformă de transport în Africa, în 2018.
 • A atins 10 milioane de clienți în mai 2018.
 • S-a extins la scuterele electrice, în septembrie 2018, și a devenit prima platformă care le integrează cu servicii de transport, într-o singură aplicație.
 • Poți profita oricând de coduri promoționale Taxify, care îți aduc reduceri substanțiale la cursele tale, motiv pentru care există păreri Bolt foarte bune de la clienți.

Cât câștigă un șofer Bolt 2023 în România

Te întrebi ce câștiguri Bolt poți obține sâptămânal sau lunar, cu mașina sau cu bicicleta? Află mai multe informații despre cât câștigi la Bolt!

Exact ca în cazul șoferilor de la Uber, nu există un salariu Bolt standard sau un minim pe care îl câștigă în fiecare lună. Cât câștigă un șofer Bolt 2023 este condiționat de timpul pe care îl dedici pentru curse și de diferitele bonusuri Bolt din cadrul diferitelor promoții valabile.

De asemenea, orașul în care vei efectua cursele influențează foarte mult câți bani faci din Bolt, un șofer Bolt București fiind mai bine plătit față de un șofer din alt oraș mai mic.

Dar luând făcând un calcul în funcție de toate aceste aspecte îți poți da seama dacă poți să primești la Bolt salariu suficient încât să acopere cheltuielile lunare și despre acest aspect vom vorbi în continuare.

Pentru a-ți da seama câți bani faci din Bolt, trebuie să cunoști tarifele din orașul tău. Tarifele de bază pentru un șofer de Bolt București sunt următoarele:

 • 1.3 lei tarif de bază, 1.3 lei per kilometru + 0.22 lei per minut, cursă minimă de 10 lei;
 • Bolt Protect – 1.3 lei tarif de bază, 1.3 lei per kilometru + 0.22 lei per minut, cursă minimă de 10 lei;
 • Bolt Confort – 1.56 lei tarif de bază, 1.56 lei per kilometru + 0.28 lei per minut, cursă minimă de 12 lei;
 • Bolt Trimite un pachet – 1.56 lei tarif de bază, 1.56 lei per kilometri + 0.28 lei per minut, cursă minimă de 12 lei.

Acestea sunt tarifele obișnuite pentru un șofer Bolt București, însă pot să difere în funcție de zona și orașul în care efectuați cursele. Există anumite tarife extra pentru orele de vârf, ore pe care le veți regăsi pe site-ul oficial Bolt. Astfel, tarifele vor fi următoarele în orele de vârf:

 • Bolt + Protect – 1.56 lei tarif de bază, 1.56 lei per kilometru + 0.26 lei per minut, cursă minimă de 12 lei;
 • Confort + Trimite un pachet – 1.98 lei tarif de bază, 1.98 lei per kilometru + 0.34 lei per minut, cursă minimă de 14.4 lei.

Orele de vârf chiar pot să facă diferența la capitolul cât se câștigă la Bolt, în special în orașele aglomerate, cum este București. Orele de vârf sunt cele din intervalul orar 07:00 – 11:00 dimineața și 16:00-20:00 în timpul săptămânii. În weekend intervalul orar de vârf se schimbă, acesta fiind de la 20:00 până la 03:00 sau chiar mai mult.

La fel de importante pentru cât se câștigă din Bolt sunt și zonele în care îți aștepți cursele. Poți alege zone frecventate destul de des, cum ar fi zonele comerciale, aeroporturile, centrul orașului și locațiile în care se desfășoară evenimente, cum ar fi concerte sau evenimente de stand-up. Pentru a face bani cu Bolt trebuie să fii la curent cu evenimentele din orașul respectiv și să știi ce zonă ar putea să-ți aducă mai multe curse.

De asemenea, cartierele în general mai scumpe, cum este Dorobanți în București, îți vor aduce mai multe șanse de a prinde rapid curse, având în vedere că mijlocul de transport în comun nu se află sigur pe lista preferințelor celor care locuiesc într-un astfel de cartier. În plus, șansele de a primi un tips mai generos sunt mai mari. Deci, cât câștigă un șofer Bolt 2023 este influențat în mare parte de zona aleasă de tine pentru a face ridesharing.

Tipul curselor are de asemenea o influență destul de mare atunci când vorbim despre cât se câștigă din Bolt. Cursele în afara orașului îți vor aduce câștiguri Bolt mai mari, chiar dacă este vorba de o simplă curs din centru până într-o zonă din apropierea orașului. Iar cursele speciale de tipul București – Constanța sau București – Ploiești îți vor aduce la Bolt câștiguri de peste 600 RON.

De Reținut!
Cei de la Bolt au făcut și o mică statistică și au declarat că un șofer activ câștigă săptămânal la Bolt salariu de 1800 de ron, fără bonusurile active. În funcție de numărul de ore conduse, intervalul orar și zonele în care conduce, poți câștiga venituri Bolt de la 1.800 RON până la 8.000 RON/ lună.

Vrei să știi câți bani faci cu Bolt? Făcând o medie, un Bolt șofer care lucrează la un program normal de 8h/ zi, 5 zile/ săptămână, deci 40h/ săptămână poate ajunge la un salariu Bolt mediu lunar de aproximativ 5.000 – 6.000 RON, fără bonusuri Bolt și fără tips-uri incluse.

Dacă lucrezi peste 40h săptămânal cât se câștigă cu Bolt te-ar putea chiar impresiona pentru că vei primi de la Bolt salariu de cel puțin 8.000 RON/ lună. Poți câștiga chiar un șofer Bolt salariu mai mare dacă te înscrii în program colantare Bolt.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

100 RON Fără Depunere

Câștigă 100 RON Gratis Fără Depunere!
Joaca Acum

Cât câștigă un șofer Bolt 2023 din bonusuri Bolt

Cât câștigă un șofer Bolt 2023 depinde foarte mult și de bonusurile acordate de această companie și trebuie să menționăm că spre deosebire de alte servicii de ridesharing, sunt acordate bonusuri Bolt chiar mari.

Bonusurile sunt acordate atunci când ajungi la un anumit număr de ore conduse, un rating bun din partea utilizatorilor sau o rată de acceptare crescută a curselor și contribuie pentru a primi la Bolt salariu mult mai mare.

Scorul de activitate este de asemenea luat în considerare în acordarea bonusurilor care stabilesc cât câștigă un șofer Bolt 2023. Acest scor se face pe baza ultimelor 40 curse efectuate și trebuie să știi că dacă refuzi 20% din cele 40 curse, contul tău va fi blocat automat. Bonusurile disponibile și cum pot fi revendicate sunt vizibile în aplicația mobilă, în secțiunea Mesaje și în categoria Campanii.

De Reținut!
Tips-urile lăsate de utilizatorii Bolt ajung, de regulă, la procentul de 8-12% din totalul de încasări pe lună. Spre exemplu, dacă câștigi un salariu Bolt mediu de 6000 de ron într-o lună, cât câștigi ca șofer Bolt din tips-uri ar trebui să fie minim 400 de lei, deci câștigul lunar total poate ajunge și la 10.000 RON/ lună. Cu siguranță se merită să faci Bolt 2023.

Toate aceste sume au fost studiate pe șoferii Bolt București, însă și cei care efectuează curse Bolt în alte orașe mari din România, precum Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Iași etc. vor avea sume apropiate cu acestea. Totuși, numărul mare de șoferi de Bolt a scăzut puțin tarifele în ultima perioadă.

Tot referitor la cât câștigi cu Bolt, trebuie să ai în vedere că se percepe un comision Bolt 2023 de 20% din prețul fiecărei curse. Deci, pentru a ști exact câți bani faci cu Bolt, ar trebui să scazi acest comision.

În ceea ce privește comisionul, trebuie să știi că în anumite perioade, șoferii noi pot beneficia de 0% comision Bolt 2023 și chiar de bonusuri suplimentare dacă se înregistrează într-o anumită perioadă și respectă niște cerințe minime.

De Reținut!
Spre exemplu, în perioada 15 iunie – 15 iulie 2023, Bolt a oferit noilor șoferi care s-au alăturat companiei un comision de 0% timp de 3 săptămâni, 100 Lei bonus dacă s-au înregistrat printr-un cod de recomandare și au efectuat minim 30 curse în maxim 14 zile de la activarea contului, dar și un bonus de 500 Lei pentru finalizarea a 100 curse în primele 4 săptămâni de la înregistrare.

Astfel, șoferii noi s-au putut bucura nu doar de curse fără comision, dar și de un bonus suplimentar în valoare totală de 600 Lei, iar dacă numărul minim al curselor care trebuiau efectuate pentru primirea bonusului ți se pare mare, îți reamintim că Bolt ocupă primul loc pe piață în materie de ridesharing, deci sunt foarte mulți care folosesc aplicația și cu siguranță vei găsi curse suficiente.

Deci, te poți aștepta la bonusuri Bolt chiar din momentul în care te înregistrezi, acestea continuând pe măsură ce performanțele tale cresc.

Cât se câștigă la Bolt Food

Pentru cei care nu știu, Bolt are și un serviciu pentru livrare mâncare la domiciliu și poți face câștiguri Bolt generoase și dacă alegi să fii curier pentru Bolt. Dacă vrei să faci bani cu Bolt Food, află că poți alege ca mijloc de transport bicicleta, scooterul, trotineta sau mașina și poți avea un program flexibil, ca în cazul ridesharing-ului. Mai exact poți alege să lucrezi minim 4h la program part-time și minim 8h la program full-time.

Dacă te întrebi cât se câștigă la Bolt Food, media este de 25 RON/h. Câți bani faci cu Bolt depinde și în acest caz de programul ales de tine și de orele lucrate. Astfel, pentru un program part-time de minim 25h/ săptămână poți câștiga la Bolt salariu de aproximativ 875 RON săptămânal, iar pentru un program full time de minim 50h/ săptămână poți câștiga venituri Bolt de aproximativ 1250 RON săptămânal.

Deci, la un program full-time, cât câștigi la Bolt ajunge la un salariu mediu de 5000 RON. Cât se câștigă cu Bolt Food este influențat foarte mult de intervalul orar în care lucrezi, orele prânzului fiind cele mai potrivite dacă vrei să prinzi comenzi mari și bacșișuri pe măsură.

De Reținut!
La venitul mediu de 5000 RON se adaugă și bonusurile săptămânale, ajungând astfel să câștigi la Bolt salariu mediu lunar de până la 6.500 RON și chiar mai mult, în funcție de implicarea ta.

Trebuie să îți calculezi cât câștigi cu Bolt luând în considerare și costul carburantului, însă dacă alegi bicicleta deja poți elimina acest cost. Dacă alegi totuși mașina, beneficiezi de un card de reducere pentru carburant, așa că nu vei investi atât de mult în acesta. De regulă, poți scoate combustibilul doar din acest card și din bacșișurile primite. Media bacșișului este de 3 – 4 RON/ comandă.

Plata la Bolt se va face mereu la săptămână, ceea ce îți permite să ai mereu un venit care să-ți acopere cheltuielile zilnice necesare.

Vezi și cât câștigă un șofer Uber în comparație cu Bolt!

Comision Bolt 2023: noul comision îți permite venituri mai mari

Dacă te-ai decis să devii șofer la Bolt, află că anul acesta este cel mai avantajos an în care puteai lua această decizie. Începând din luna august se percepe un comision Bolt 2023 din cursele efectuate de șoferi mult mai mic față de anii anteriori. Dacă înainte compania prelua un comision de 20% din cursele făcute de tine, acum comisionul s-a redus semnificativ, fiind diferit în funcție de oraș.

De Reținut!
Astfel, în București se percepe un comision Bolt 2023 de 8%, iar în Timișoara de 10%.

Decizia reducerii comisionului perceput de companie este o decizie pe termen lung, așa că poți fi sigur că dacă te alături șoferilor de la Bolt te vei bucura de acest comision nu doar pentru primele tale curse.

Pe lângă introducerea acestui nou comision Bolt 2023, compania a anunțat că începând cu data de 16 septembrie șoferii din București nu vor mai plăti niciun comision companiei din cursele efectuate de aceștia.

Practic, partenerii Bolt din București vor beneficia de un comision de 0%, fiind singura companie de ridesharing din România care are un comision atât de mic în prezent și care nu va mai percepe niciun comision de la șoferii săi.

Profită de noile schimbări în ceea ce privește comisionul și bucură-te de venituri Bolt cât mai mari!

Condiții șofer Bolt: cum devii șofer Bolt

acte și condiții sofer bolt

Te întrebi cum devii șofer Bolt? Există câteva condiții șofer Bolt pentru a putea începe prima ta cursa. Pe acestea le vei putea găsi și căutând pe Google șofer Bolt cerințe sau cerințe șofer Bolt, însă le voi enumera și în acest articol. Aplicația Bolt îți oferă posibilitatea de a munci fără un program fix, fiind plătit săptămânal și efectuând curse atunci când dorești. Minimele cerințe șofer Bolt sunt foarte simple și pe acestea le vei regăsi și în cazul Uber.

Așadar, va trebui să îndeplinești următoarele Taxify condiții:

 • Să ai permis de conducere categoria B de cel puțin doi ani de zile;
 • Să ai 21 de ani împliniți;
 • Să deții un atestat profesional de conducător auto profesionist;
 • Mașina pe care o conduci să fie cu 4 portiere și să nu fie mai veche de 15 ani;
 • nu ai cazier judiciar.

Dacă îndeplineșți aceste condiții șofer Bolt, poți deveni șofer partener al celor de la Bolt completând formularul de înscriere Bolt. Să vedem și care sunt documentele de care ai nevoie pentru a-ți crea și activa contul de Bolt / Taxify șofer.

Cum devii șofer Bolt: ce acte necesare ai nevoie

Dacă vrei să știi cum devii șofer Bolt, află că vei avea nevoie de o serie de documente Taxify, întrucât cei de la Bolt (Taxify) sunt foarte riguroși cu procesul de angajare și nu acceptă decât persoanele care respectă în totalitate cerințele din punct de vedere legal.

În momentul înscrierii pe platforma de la Bolt ca șofer, o să ți se solicite să încarci următoarele documente Taxify:

 • Cartea de identitate ( buletin sau alt document de identitate, cum este pașaportul, document de ședere temporară etc.);
 • Permis de conducere valabil, categoria B;
 • Certificatul de înmatriculare al mașinii – fiind vizibile detaliile mașinii, precum și valabilitatea ITP-ului ( ITP valabil 6 luni);
 • Copia conformă – valabilă pentru mașina ta personală și firma pe care urmează să te înregistrezi;
 • Un ecuson de transport alternativ Bolt care se eliberează de la ARR ( Autoritatea Rutieră Română);
 • Asigurare de tip RCA obligatorie;
 • Asigurarea de bunuri și călători;
 • Cazier judiciar curat, care se eliberează de la orice secție de poliție și este valabil 6 luni;
 • Atestat profesional de conducere (din care trebuie să reiasă clar cine este posesorul atestatului și data la care s-a eliberat);
 • Fotografie de profil.

Este o lista destul de lungă de acte necesare șofer Bolt, însă pentru a face tot acest proces de înregistrare ca șofer autorizat, va trebui să parcurgi toți acești pași. Având în vedere că vei avea nevoie și de o formă oficială pentru plata taxelor, vei putea fie să te înregistrezi la un partener autorizat Bolt, fie să îți declari veniturile pe propria firma, ca în cazul în care ai face freelancing în România.

Pentru un șofer de Bolt București va fi mai ușor să își găsească o astfel de firmă parteneră. În caz că deții o firmă proprie, vei mai avea nevoie de câteva documente în plus.

În cazul în care ai firmă, ce documente Taxify ai nevoie?

Dacă deții propria firmă, iată care sunt cele 3 acte necesare șofer Bolt:

 • Certificatul de înregistrare al firmei;
 • Certificatul de înregistrare în registrul operatorilor intracomunitari;
 • Autorizația de transport alternativ.

După încărcarea acestor acte necesare șofer Bolt și a celor de la firma proprie, în cazul în care deții una, vei primi un email despre activarea contului ca șofer atestat Bolt.

Acum că ți-am răspuns la întrebarea Cum devin șofer Bolt, probabil te întrebi cât se câștigă din Bolt. Să vedem în continuare câți bani faci cu Bolt și cum sunt stabilite câștigurile.

O altă variantă prin care poți câștiga bani ca șofer este Bla Bla Car România, cu ajutorul acestei aplicații putând să împarți costul pentru o călătorie cu mașina cu o altă persoană care are aceeași cursă ca tine. Află mai multe din articolul din link!

Se merită să faci Bolt 2023? Vezi avantaje și dezavantaje!

Ca în orice alt domeniu și activitate, și profesia de șofer la Bolt are atât avantaje și dezavantaje. Totuși, este importantă bălanța dintre avantaje și dezavantaje, în cazul Bolt avantajele fiind mai multe, dar te invităm să descoperi chiar tu dacă se merită să faci Bolt 2023.

Avantaje

 • Tips-ul de la Bolt este mult mai mare față de Uber. Un lucru de menționat aici este că trebuie să lucrezi 100% legal, adică cu casă de marcat și să oferiți bon fiscal la finalul cursei clientului. Când este selectată plata cash de către client, este mult mai probabil ca acesta să lase și un tips mai mare, deci automat câștigi la Bolt salariu mai mare din tips. Spre deosebire de cei de la Uber, compania Bolt chiar verifică șoferii dacă aceștia dețin casă de marcat. Însă este de datoria șoferului să emită la final bonul fiscal.
 • Șoferul primește un bonus de 20% din încasări, ceea ce îl ajută să își crească veniturile de pe cursele deja efectuate. Totuși, trebuie îndeplinite anumite condiții Taxify pentru acest tip de bonus.
 • Bonus Rush hour pentru șoferi, astfel că în orele de vârf, cât câștigi din Bolt crește considerabil, iar câștigurile de pe urma unei curse vor fi și acestea multiplicate.
 • Bonusuri Bolt pentru clienți. Chiar dacă acesta pare un dezavantaj pentru șoferi, ei bine nu este. Un bonus pentru un client înseamnă că acesta va plăți mai puțin pe cursa efectuată pentru același număr de kilometri. Dacă, de exemplu, un client are o cursă cu valoarea de 6 lei și a selectat plata cash, este foarte probabil să lase și un tips până la 10 lei, foarte rare fiind cazurile când vor plăti suma exactă. Deci, iată un motiv în plus pentru care se merită să faci Bolt 2023.
 • Reajustarea tarifului. Un șofer Bolt București, de exemplu, va primi o sumă mai mare de bani în caz de aglomerație. Iar pentru un șofer, acest lucru înseamnă că va avea la sfârșitul lunii venituri Bolt mai mari și nu își va irosi degeaba timpul în aglomerație.
 • Un avantaj față de aplicația Uber este că la Bolt poți verifica distanța cursei dinainte direct în aplicație, lucru pe care cei de la Uber nu îl oferă.

Încă de la început a existat acea rivalitate între cele două cele mai populare aplicații de acest tip, și anume Bolt și Uber. Vezi ce serviciu este mai bun – Bolt sau Uber păreri!

Dezavantaje

 • Există multe cazuri de curse pe distanțe scurte. Mulți șoferi s-au plâns de faptul că uneori cursele sunt pe distanțe prea scurte, de doar 2-3 kilometri iar ei au avut de parcurs un drum destul de lung până la client.
 • Scorul de șofer la Bolt este calculat pentru ultimele 40 de curse. În cazul în care mai mulți pasageri ți-au oferit un calificativ slab, acest scor îți va fi afectat și va scădea foarte ușor. Cei de la Bolt îți vor trimite o notificare în legătură cu acest scor, lucru care te va afecta și îți va scădea plata la final de cursa.

În ceea ce privește tarifele, acestea sunt foarte asemănătoare atât la Bolt, cât și la Uber. Diferențele sunt relativ mici, însă depinde și de zona de unde pornești spre următorul client. Prețul pe care clienții îl vor plăti pentru cursa respectivă va fi mereu factorul decisiv. Pentru Bolt București tarifele vor fi foarte probabil mai mari.

Acum că am analizat ceea ce presupune procesul de activare al unui cont de șofer, tarifele, dar și documentele și condițiile necesare, să vedem câteva păreri Bolt din partea altor utilizatori.

Șofer Bolt păreri: ce spun șoferii

Descoperă acum șofer Bolt păreri oneste și actualizate, aflate direct de la șoferi, consultând un forum Bolt!

Per total, părerile sunt împărțite între șoferii de Bolt și șoferii de Uber. Ambele aplicații de ridesharing oferă anumite avantaje și dezavantaje în ceea ce privește tariful pentru cursă, distanțele parcuse și diferitele funcții ale aplicației mobile.

Un lucru este cert: indiferent că ești șofer la Bolt sau la Uber, va trebui să treci prin același proces pentru activarea contului, vei avea nevoie de aceleași documente și va trebui să respecți exact aceleași norme și condiții în ceea ce privește autoturismul folosit. Pentru șoferii din orașele mari, tarifele vor fi puțin mai ridicate și datorită aglomerației.

Atât Bolt, cât și Uber îți oferă o flotă mare de companii partenere, cu ajutorul cărora te poți înregistra pentru a plăti taxele, în cazul în care nu deții o firmă proprie. Iar pentru cei care au propria lor firma, li se pune la dispoziție posibilitatea de a se înregistra ca șofer Bolt pe aceasta și a plăti taxele aferente. Nu trebuie să fii șofer de Bolt București pentru a câștiga sume mari la final de lună, ci trebuie să dedici suficient timp și să obții un scor de excelență cât mai bun.

Există despre șofer Bolt păreri foarte bune legate de condițiile de muncă și de acel comision Bolt 2023 care li se oferă pe fiecare cursa. Cel mai mare avantaj, spun șoferii de Bolt, este tips-ul lăsat de clienți.

Cei mai mulți clienți aleg să plătească cash, iar aceștia lasă un tips mai mare față de cei de la Uber. La Uber, tariful plătit de clienți este mai mare per cursa, însă datorită prețului mai mic la Bolt, vor fi mai predispuși să îi aleagă pe aceștia. Astfel, clientul plătind mai puțin pe cursă, va putea să lase un tips mai mare la final.

Am aflat dintr-un forum Bolt că, față de aplicația Uber, aplicația Bolt le dă posibilitatea șoferilor să verifice distanța la care se află clientul, aspect pentru care clienții au despre un șofer Bolt păreri foarte bune. Dezavantajul în această privință este că, văzând distanță scurtă pe care urmează clientul să fie transportat, îi poate face pe șoferi să dorească să refuze cursa respectivă.

Dacă refuzi în mod repetat mai multe curse se va reduce scorul de excelență și vor scădea în timp câștigurile Bolt și numărul de curse disponibile.

Un alt plus pentru șoferii Bolt , pe care l-am regăsit în mai multe Bolt recenzii, este că primesc foarte multe bonusuri Bolt și promoții periodice, deci cât câștigi la Bolt este mai mult decât la altă companie de ridesharing. Chiar dacă tariful este mai mic pentru curse, cu ajutorul bonusurilor vor putea să depășească sumele câștigate la Uber și să poată încheia luna respectivă mulțumiți la capitolul câștiguri Bolt. Așadar, chiar dacă nu ești șofer de Bolt București, se merită să faci Bolt 2023 pentru că poți aduna o suma frumoasă de bani la final de lună chiar și într-un oraș mai mic.

Trebuie să știi că vei găsi păreri Bolt similare indiferent de orașul în care vrei să faci Bolt. Vei observa că vei găsi despre Bolt Oradea păreri la fel de bun precum cele pentru șoferii din București, dar bineînțeles în capitală vei câștiga mai mult datorită numărului ridicat de curse.

FAQ

Trebuie să investesc ceva ca să devin Taxify șofer?

După cum confirmă mai multe șofer Bolt păreri, nu există niciun cost pentru a deveni șofer Bolt atestat. Singurele costuri vor fi cele pentru eliberarea anumitor documente, cum este acel atestat Bolt, însă nu include niciun alt cost din partea companiei. Nu există taxe lunare, așadar dacă într-o lună nu ai reușit să efectuezi nici măcar o cursă, nu ești nevoit să plătești nimic.

Ce comision percepe Bolt?

Este perceput doar un comision Bolt 2023 din cursele efectuate, iar acesta a fost redus de la 20% la doar 8% în București și 10% în Timișoara. Astfel, șoferii vor câștiga mai mult.

La ce rating se blochează contul Bolt?

Mulți șoferi se întreabă la ce rating se blochează contul Bolt pentru că într-adevăr, dacă nu ai reușit într-o anumită perioadă să obții recenzii pozitive de la clienți, contul tău va fi închis.

Contul tău Bolt va fi închis la un rating mai mic de 4.6, fiind informat în momentul respectiv de blocarea contului, motivul și perioada blocării contului direct în aplicație.

Concluzii

Pentru cei care caută modalități de a câștiga bani în timpul liber sau vor să câștige bani urgent, ridesharing-ul poate fi soluția cea mai simplă și rapidă. Poate la început ți se va părea puțin complicat pentru că există anumite șofer Bolt cerințe pe care va trebui să le îndeplinești, însă atât timp cât ești informat și știi exact care sunt acele acte necesare șofer Bolt, vei reuși să te alături rapid comunității.

Îți reamintim că la Bolt condiții șofer sunt următoarele: să ai minim 21 ani împliniți, permis de conducere categoria B de cel puțin 2 ani, un cazier curat, atestat Bolt și o mașină cu 4 portiere și nu mai veche de 15 ani. La Bolt cerințe șofer sunt similare cu cerințele altor companii de ridesharing.

Ceea ce diferențiază cu adevărat Bolt de alte companii de ridesharing este, așa cum spun multe păreri despre Bolt, cât câștigi cu Bolt. Potrivit șoferilor, cât se câștigă la Bolt este mai mult decât la Uber sau alte companii, putând avea venituri Bolt lunare de până la 6.500 RON și chiar până la 8.000 RON.

Dacă acest articol ți-a fost util și ai învățat cum devii șofer Bolt, alătură-te și tu sutelor de șoferi și vezi chiar tu cât câștigi din Bolt într-o singură săptămână!

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

100 RON Fără Depunere

Câștigă 100 RON Gratis Fără Depunere!
Joaca Acum
elite slots live

Elite Slots Live: Mese cu dealeri reali și surprize live

La cazinoul Elite Slots poți juca live alături de alți jucători. Toate…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
retragere Elite Slots

Ghid de modalități pentru depunere și retragere Elite Slots

La Elite Slots poți juca în voie și îți poți retrage banii…
Tudor Valentin - februarie 3, 2023
cerințe de rulaj elite slots

Cerințe de rulaj Elite Slots pentru 2.800 RON + 720 Free Spins

Bonusurile de bun venit sunt un motiv de bucurie pentru jucători, însă…
Mirela - februarie 2, 2023