condiții Uber Select

Condiții Uber Select sau Taxify ce să alegem?

5/5 - (1 vote)
cristinaR - noiembrie 13, 2018

În România, Uber şi Taxify au devenit principalele companii de încredere de taxi. Alternativele acestora nu sunt la fel de calitative pentru şoferii care vor să îşi înceapă o nouă carieră/un nou drum în această direcție. Deci, care companie ar trebui să fie preferata şoferilor? Astăzi vom compara vehiculele, locațiile, tarifele, politicile de confidenţialitate, contractele și multe alte detalii care vor cuprinde atât condiții Uber Select, cât și ce presupune să fii un Taxify șofer. Doar aşa vă veţi putea decide mai uşor în alegerea firmei de taxi potrivită nevoilor dumeanvoastră. Deci, vreţi să conduceți? Verificați chiar acum cele mai importante detalii despre cele două companii populare.

conditii uber select

Pentru șoferi, Taxify poate fi mult mai bun, datorită banilor câştigaţi. În comparaţie cu Uber, câştigurile variază destul de puţin. Cel mai important, Taxify ia mult mau puţin bani din câştigurile şoferului decât o face Uber – și oferă preţuri promoționale care, teoretic, garantează călătorii mult mai ieftine în comparaţie cu un Uber.

Apropo de promoții exclusive, îți recomandăm să arunci o privire peste pagina de Oferte Speciale pentru a te convinge de ce avantaje poți avea jucând la casino online.

Care e diferenţa dintre Taxify şofer şi Uber?

Uber prezintă câteva avantaje mult mai benefice şoferilor noi. Acestea sunt conturate de:

Disponibilitate – chiar dacă Bucureştiul (sau alte orase) este destul de aglomerat, Uber va găsi mai rapid comenzi în comparaţie cu un Taxify şofer.

Tipsuri flexibile – Pe lângă faptul că veţi putea primi complimente din partea clienţilor, aveţi disponibilitatea de a intra în posesia unor tipsuri suculente ce pot varia între 2 şi 5 lei (mai exact 2,3,5 ron)

Reduceri pentru Uber: Uber va oferi mai multe avantaje clientului, deci automat şi şoferului. În condiţii Uber Select veţi vedea rangul la care se ridica această firmă.

Pentru şoferi, Uber poate fi mult mai avantajos. Spunem asta deorece orele de vârf plătesc cursele mult mai bine în comparaţie cu cei de la Taxify – deci, mai mulţi bani pentru dumeanvoastră şi cei dragi!

Pentru fiecare călătorie, Taxify ia 15% din taxa percepută prin platformă să, în timp ce  Uber, ia 25% pe o călătorie rezervată.

Care sunt asemănările dintre condiții Uber Select şi Taxify

Tarifele – pentru ambele companii totul începe de la 1,45 lei pentru un kilometru şi 0,26 lei pe minut.

Maşinile şoferii conduc maşini similare

Şoferi talentaţi – toţi angajaţii Uber şi Taxify oferă profesionalism fiecărui client care apelează la aceste servicii unice

Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndepliniţi pentru a fi şofer Uber sau Taxify?

 • Pentru a putea îndeplinii cu brio cele mai bune condiţii uber select, trebuie să îndepliniţi următoarele cerinţe:
 • Maşina dumeanvoastră trebuie să conţină în mod obligatoriu 4 uşi şi climatizare (aer condiţionat)
 • Maşina trebuie să fie impecabilă din punct de vedere estetic. Acest lucru necesita întreţinere regulată. Dacă autovehiculele prezintă daune vizibile acestea trebuie să fie reparate pentru a îndeplini condiţii Uber Select cu brio.
 • Autovehiculul trebuie să fie spaţios (să aibă capacitate de max 4 pasageri, fără şoferi)
 • Bineînţeles, aveţi nevoie de carnetul de şofer, e certificatul de înmatriculare dar şi de o asigurare RCA (fără aceasta nu veţi respecta acest condiţii Uber Select).

Atenţie: Uber nu accepta dube sau alte maşini cu gabarit mărit!

Acestea au fost cele mai importante condiţii uber select din România. Dacă le îndepliniţi deja, atunci veţi fi bine venit în echipa Uber şi veţi experimenta câştiguri avantajoase – primite în funcţie de programul ales de fiecare şofer în parte.

Pe de altă parte, un Taxify şofer trebuie să ia în calcul următoarele aspecte esenţiale:

 • Trebuie să prezentaţi cartea de identitate pentru a fi un Taxify şofer.
 • Trebuie să deţineţi permisul de conducere (bineînţeles, valabil)
 • Este necesară o asigurare a autoturismului RCA
 • Următoarea serie de documente pe care va trebui să o prezentaţi este un cazier judiciar dar şi un istoric care să arate istoricul dvs. auto ca viitor Taxify şofer.
 • Maşina trebuie să nu prezinte urme de zgârieturi sau accidente. Dacă autovehiculul nu respecta această condiţie, atunci nu va putea face parte din familia Taxify. Sugerăm să reparaţi autovehiculul personal pentru a fi unul dintre cei mai buni Taxify şofer.
 • Autovehiculul trebuie să fie compus din 4 uşi şi trebuie să găzduiască 5 persoane, incluzându-se şoferul (maxim).

După cum aţi observat deja, cele două companii se aseamănă din acest punct de vedere, aşa că nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Procesul de angajare este cât se poate de simplu şi de rapid. Puteţi începe să conduceţi chiar şi de acum dacă îndepliniţi condiţiile enumerate în rândurile de mai sus.

Pentru a putea intra în acest sistem trebuie să vă creaţi un cont gratuit de şofer pe ambele aplicaţii. Puteţi face acest pas atât de pe site-urile web oficiale Taxify şi Uber sau direct de pe aplicaţiile mobile, compatibile atât cu Android sau IOS. Va fi necesar să completaţi câmpurile cu anumite informaţii personale reale pentru a putea fi contactat mai apoi de firma aleasă. Acest pas nu va dura mai mult de 3-4 minute, motiv pentru care nu vă veţi irosi timpul.

Indiferent de locul de muncă pe care îl veţi alege, cu siguranţă că veţi iubi idea de a face bani oricând vă doriţi, oricând vă doriţi şi oricât vă doriţi. Programele de muncă flexibile reuşesc să fie fiabile pentru fiecare şofer. Astfel, dacă aveţi o problemă într-o zi puteţi lua un număr limitat de curse. În ambele cazuri, totul se bazează pe înţelegere. Câştigurile pe care le veţi putea face variază în funcţie de orele de muncă şi de cursele fiecărui şofer în parte. Fie că este vorba de Uber, Uber Select sau Taxify, veţi putea beneficia de o nouă experienţă. Acum veţi putea conduce din pasiune.

Să nu uităm, că datorită celor mai tari condiții Uber Select te poți plimba în siguranță maximă, elegant și liniștit. Sunt multe persoane care își trimit copiii la școală cu acest serviciu, tocmai pentru că au atât de multă încredere!

Gata? Aţi ales deja compania de taxi? Ne bucurăm că v-am fost de ajutor! Speram că informaţiile acordate să vă fie mai mult ca ajutătoare. Totuşi, dacă aveţi neclarităţi trebuie să intraţi în contact cu unul din membrii site-ului cu care v-aţi afilat, fie că este vorba de Uber sau Taxify. Doar aşa veţi putea începe drumul de şofer cu dreptul. Experimentaţi aventura la un alt nivel şi câştigaţi bani frumoşi chiar acum! Dacă iubiţi tainele condusului, atunci sunteţi ca şi angajat în una dintre cele două firme. Cu siguranţă că jobul de şofer nu s-a simţiţi la fel de bine precum în acest moment.

cum câștigi la Casa Pariurilor bonus fără depunere

Casa Pariurilor bonus fără depunere: 50 RON sau 40 Free Spins

Casa Pariurilor bonus fără depunere de 50 RON Gratis Cei care aleg…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
2%-TaxBack-Bonus-Winbet

2% Bonus TaxBack Winbet – Promoție specială cu depunere

Dacă nu ești încă jucător la Winbet online, creează un cont și…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022
blank

Bonus fără depunere Fortuna: 40 Free Spins / 50 RON Gratis?

Dacă ești la început de drum și vrei să-ți încerci șansele la…
FBmirelaF - ianuarie 27, 2022