cum câștigi bani cu uber în România

Uber în România: câștigă bani din ridesharing

5/5 - (3 votes)
FBmirelaF - septembrie 17, 2021

Probabil deja toată lumea a auzit de compania Uber, mai ales că de câțiva ani buni există și Uber în România. Uber în România a venit ca urmare a nemulțumirii cetățenilor în legătură cu serviciile prestate de către firmele de taxi. În general, acesta a fost motivul pentru care au apărut atât de multe aplicații și firme de ridesharing, printre care Free Now, Lyft sau Bolt, dar și servicii de taximetrie de lux precum BlackCab.

Uber în România a fost prilejul multora de a se bucura de avantajele pe care această platformă le oferă. În primul rând beneficiile destinate clienților, dar nu în ultimul rând și celor care prestează serviciile de ridesharing. Regulile șoferilor parteneri care lucrează la Uber sunt aplicate universal, întrucât cu toții trebuie să respecte aceleași recomandări impuse de angajator. Dacă ai mai folosit până acum aplicații de ridesharing, ai văzut diferența între șoferii de pe aceste aplicații și șoferii de taxi, de la atitudine, la condiții de transport. Nu încape îndoială că șoferii de Uber sunt mult mai politicoși cu clienții lor și confortul este mult peste cel al majoritatea taxiurilor.

Șoferii de Uber în România trebuie să respecte cerințele impuse de angajator. Companiile de ridesharing, și mai ales compania Uber își selectează cu grijă șoferii parteneri și totul se face 100% legal, cu plata taxelor și cu contracte de muncă. Așadar, dacă unii aveau impresia că șoferii de Uber în România nu plătesc taxe sau sunt scutiți de unele cheltuieli, se înșală și nu știu ce înseamnă ridesharing-ul de calitate.

Ce acte îți trebuie pentru a-ți întocmi contractul de muncă pentru Uber?

Este un întreg proces, destul de complex de altfel pentru a putea deveni șofer de Uber în România. Însă, ca pe orice altă aplicație, întreg procesul începe printr-o simplă înscriere pe site-ul Uber.com la secțiunea România. După ce ai finalizat acest pas este necesar să știi că vei avea nevoie de un telefon mobil smart și conexiune la internet pentru a putea folosi aplicația în momentul când dorești să începi activitatea.

Condițiile pentru a putea face Uber în România sunt următoarele:

 • trebuie să ai minimum 21 de ani
 • ai nevoie de un cazier curat
 • să deții permis de conducere în România, de cel puțin un an sau de trei ani dacă sunteți sub 23 de ani
 • să ai acces la un vehicul cu 4 uși de 10 ani sau mai nou (în majoritatea orașelor)
 • trebuie să ai asigurare auto cu numele tău pe poliță
 • plăcuțe de înmatriculare cu înregistrarea curentă (plăcuțele comerciale sunt acceptate, de asemenea)

Dacă aceste criterii simple sunt îndeplinite, urmează partea de documente.

Ce documente ai nevoie pentru a deveni șofer de Uber?

Iată care sunt documentele de care ai nevoie pentru a deveni șofer de Uber în România.

 1. Primul document de pe lista este cel de licență de operator de transport alternativ. Acest lucru presupune fie să ai o entitate juridică, fie un PFA înscris că plătitor de TVA intracomunitar, fie să colaborezi cu un partener ce deține deja o astfel de licență. Din fericire, pe site-ul celor de la Uber vei găsi o pagină cu toate flotele existente la care te poți alătura pentru licență din diferite orașe;
 2. După ce ai obținut licența, forma juridică sau PFA-ul, vei avea nevoie de un cazier judiciar nu mai vechi de 6 luni;
 3. Ai nevoie și de un cazier auto eliberat cu cel mult 30 de zile în urmă;
 4. Un certificat profesional în regim de închiriere;
 5. O copie conformă pentru mașina pe care o conduci;
 6. Un ecuson pentru transportul alternativ;
 7. O asigurare de pasageri și bagaje.

Toate aceste acte sunt necesare la orice tip de transport, nu doar la soferii de Uber în România. Pe site-ul celor de la Uber România vei găsi și un scurt articol despre cum poți obține aceste documente. Pentru obținerea certificatului profesional pentru conducătorii auto vei mai avea nevoie de câteva documente în plus deoarece fără acest certificat nu vei putea deveni șofer de Uber în România. Primul aspect este obținerea vizitelor medicale și înscrierea la școala de pregătire pentru obținerea certificatului profesional în regim de închiriere. La poștă va trebui să plătești taxa în valoare de 67 de ron pentru susținerea examenului și o taxa de 41 de ron pentru ridicarea certificatului după examen.

În momentul prezentării la examen trebuie să ai asupra ta o carte de identitate în original, dosarul de examen ce se ridică în ziua examenului și chitanța taxei de 67 de ron plătită anterior la poștă. După examen trebuie să mergi la ARR ( Autoritatea Rutieră Română) cu cartea de identitate și permisul de conducere în original, dosarul de examen cu poză tip și chitanța taxei de 41 de ron anterior plătită la poștă. ARR o să îți elibereze apoi Certificatul Profesional în termen de 2 săptămâni.

Pentru obținerea copiei conforme a mașinii, fără de care nu poți deveni șofer de Uber în România este nevoie de câteva documente în plus. Ai nevoie de un certificat al inspecției tehnice periodice (ITP) valabil 6 luni de zile cerut pentru transportul alternativ. În cazul colaborării cu un partener din flota Iber o să fie necesar să închei și un contract între proprietarul mașinii și partener.

Îi predai partenerului certificatul de înmatriculare al mașinii, precum și cartea de identitate a mașinii, iar acesta va depune aplicația pentru obținerea acestei copie conforme și va fi primită de la ARR. După finalizarea acestor proceduri, vei putea încărca actele și activa contul Uber pentru a începe cursele.

Cerințe mașină Uber în România

Ai observat probabil că mașinile șoferilor de Uber în România sunt ceva mai noi și respectă anumite standarde. Vom vedea în continuare care sunt aceste standarde și cerințe obligatorii pentru mașinile folosite pe Uber.

În primul rând, toate mașinile trebuie să aibă:

 • cel puțin 4 portiere
 • aer condiționat
 • mașina trebuie să se prezinte fără daune vizibile și să fie întreținută bine
 • mașina nu poate să fie mai veche de 15 ani, maxim 14 pentru a putea obține copia conformă pentru o perioada de un an de zile
 • mașina trebuie să aibă certificat de înregistrare, asigurare RCA obligatorie, copia conformă pentru transportul alternativ, ecusoane pentru transportul alternativ și asigurare de accident persoane și bagaje.

Dacă mașina ta respectă toate aceste cerințe, vei putea să o foloseșți pentru a face Uber în România. Totuși, dacă mașina ta personală nu respectă cerințele respective, ai opțiunea de a folosi o mașină închiriată de la flota de parteneri cu care colaborezi. Aceștia au o gama largă de mașini pe care ti le vor închiria pentru a începe să îți câștigi primii bani din cursele de Uber. În plus, mașinile sunt clasate după opțiunile pe care le au și primesc diferite denumiri. De exemplu, mașina de tip UberX este o mașină cu 4 portiere, cel puțîn 4 locuri disponibile fără șofer și dotată cu aer condiționat.

Mașina de tip Select se află în gama de mașini premium, mai mari ce funcționează impecabil. Atât mașina UberX, cât și cea Select pot opta pentru transport persoane cu copii, dar ca cerință suplimentară trebuie să aibă și un scaun pentru copii. Mașina de tip Green include mașinile 100% electrice și hibride cu emisii de CO2 scăzute. Cerințele pentru mașini nu sunt foarte stricte, ci sunt lucruri absolut necesare ce nu trebuie să lipsească pentru ca orice client Uber în România să poată fi satisfăcut de serviciile oferite.

În ce orașe pot face Uber în România?

Se poate face Uber în România într-o mulțime de orașe din țară, nu doar în Capitală. Vei găsi șoferi de Uber în Constanța, șoferi de Uber Cluj, șoferi de Uber Brașov, șoferi de Uber Timișoara, șoferi de Uber Iași, cât și în Arad, Brăila, București, Craiova, Galați, Pitești sau Ploiești. Dacă dorești să te angajezi la Uber într-un anumit oraș, poți căuta Uber București angajări, Uber Constanța angajări, Uber Iași angajări, șofer Uber Iași sau orice alt oraș de pe lista enumerată mai sus. Vei găsi angajări Uber în București cu siguranță, întrucât este metropola cea mai populată din țara noastră, iar cererea pentru metode de transport rapide este foarte mare. Mulți caută angajări șoferi Uber București atât part-time, cât și full-time.

Indiferent de orașul în care dorești să faci Uber în România, cu siguranță calitatea serviciilor vor trebui să fie aceleași și cerințele nu vor fi schimbate pentru nici o localitate. În cazul în care ai anumite nelămuriri sau dorești anumite informații, poți căuta pe google Uber România contact și vei găsi diferite metode de a lua legătura cu personalul Uber din România, atât prin telefon, cât și prin e-mail.

Mai există Uber Eats București?

Uber a intrat la un moment dat și pe partea de livrări mâncare cu serviciul UberEATS, o aplicație care permitea utilizatorilor Uber să comande alimente de la restaurantele locale, însă serviciul nu a avut succes pe piața din România și a fost închis din iunie 2020. Pentru șoferi, Uber Eats București era un alt loc de muncă flexibil, care îi plătea pentru numărul de curse făcute, pick-up și livrare.

Dacă ești interesat de livrări la domiciliu, poți opta pentru alte companii care se pare că au avut un real succes pe piața din România, cum ar fi Takeaway sau Food Panda.

Uber în România: condiții speciale în pandemie

Din cauza pandemiei de Covid-19, situația în ceea ce privește transportul alternativ s-a schimbat. În special șoferii de Uber în România trebuie să respecte anumite norme de protecție, atât pentru sănătatea lor, cât și pentru sănătatea celor din jur. Una dintre primele reguli impuse a fost cea de purtare a măștii la interior pe timpul curselor. Cei de la Uber au implementat o nouă funcție de verificare a măștii șoferilor. Șoferii sunt nevoiți să trimită un selfie în aplicație în momentul când doresc să preia curse pentru a se verifica faptul că aceștia poartă corect masca de protecție. Cei care au fost detectați de către aplicație fără mască nu vor putea să înceapă programul de muncă și nici să preia curse.

Situația se schimbă în funcție de zona în care șoferul urmează să presteze serviciile de ridesharing și după cum știți, șoferii de Uber în România sunt obligați să respecte această normă de siguranță. Nu doar șoferii trebuie să poarte masca, ci aplicația Uber le cere și clienților să confirme faptul că poartă masca de protecție corespunzător și faptul că și-au spălat sau dezinfectat mâinile. De asemenea, numărul maxim de pasageri din mașinile de tip UberX s-a redus la 3 de la 4.

În cazul în care șoferul sau pasagerul refuză sau nu poartă masca de protecție și nu respectă noile reguli impuse, există posibilitatea de a raporta astfel de cazuri, atât pentru șofer, cât și pentru client. De asemenea, cursa va fi anulată instant fără vreo penalitate. Cei care în mod repetat încalcă aceste reguli riscă să nu mai poată folosi aplicația Uber în România, cât și în afară.

Compania Uber a alocat fonduri pentru ca toți șoferii să poată beneficia de măști de protecție suficiente, cât și de dezinfectant și alte soluții de curățenie. Pentru unii acestea au fost livrate direct la domiciliu, iar în zonele greu accesibile s-au oferit bani pentru achiziționarea acestor produse. Pentru mai multe informații și noi reguli privind normele de protecție, puteți accesa Uber România contact și lua legătura cu un specialist din echipa de Uber din România.

Cât are un șofer Uber în România salariul?

Mulți se întreabă însă ce salariu are un șofer pe Uber în România. Ei bine, nu există un răspuns exact, întrucât compania Uber nu oferă un salariu fix, ci acesta este calculat în funcție de numărul de curse efectuat și de diferitele bonusuri oferite în cadrul curselor. Media făcută pentru șoferii de Uber taxi București este de aproximativ 8000-9000 de kilometri pe luna. Cursele sunt mixte, atât interne, cât și în afara orașului. Un astfel de șofer poate câștiga lunar un profit aflat între 5000 și 6000 de lei.

În ceea ce privește timpul petrecut în trafic, programul în general este de aproximativ 8-9 ore, uneori chiar și în weekend. În acest salariu de 6000 de lei sunt incluse și bonusurile aferente numărului de curse pentru o medie de 300 de kilometri pe zi. Dacă un șofer de Uber în România efectuează un număr de minim 500 de curse pe luna, acesta va primi și un bonus de 1000 de lei. Există uneori și curse speciale, înafara Bucureștiului pentru care un astfel de șofer va primi o suma mai mare de bani, cum ar fi un drum București-Constanța de pe urmă căruia va primi chiar și 850 de lei. Așadar, șoferii care fac Uber în Costantă este foarte probabil să se întâlnească cu șoferii care fac Uber în București, întrucât sunt două orașe strâns legate.

Compania Uber în România oferă și un bonus garantat pentru șoferii care fac 80 de curse pe lună. Așadar, pentru cele 80 de curse efectuate, un șofer va primi un venit net garantat de 1100 de lei. Comisioanele pentru fiecare cursă sunt diferite, întrucât sunt calculate în funcție de distanța cursei și de locul de pornire. Tarifele pentru curse pot să înceapă chiar și de la 4-5 lei pentru cele de doar 1 kilometru și să ajungă până la 30 de lei în oraș pentru distanțe mai lungi. Pentru cursele externe, tarifele cresc considerabil, dar și distanțele sunt mult mai lungi.

Uber România: păreri de pe forum

O să adresez în această parte atât părerile venite din partea șoferilor, cât și părerile venite din partea clienților. Șoferii de Uber în România, o parte dintre aceștia, sunt destul de nemulțumiți de aplicație în general și de salariile oferite. Un minus al aplicației din opinia mai multor utilizatori este faptul că nu există posibilitatea de a selecta distanța de preluare a curselor, unele curse fiind de doar 10 lei pentru destul de mulți kilometri parcurși. Aceasta este principala nemulțumire a șoferilor, întrucât cei de la compania Bolt le oferă posibilitatea să vadă distanță la care se află clientul și să poată selecta o anumită distanță pentru cursă.

Un alt aspect pe care l-au sesizat șoferii de Uber în România este tariful de bonusare pentru curse, acesta fiind diferit uneori, dar care nu se ridică la standardele aplicației Bolt de exemplu. Dacă alegi să fii șofer Bolt, îți este oferit un bonus de 20 de lei la fiecare 5 curse efectuate, astfel că banii obținuți în aplicație au fost de aproape 3 ori mai mulți decât la Uber. Totuși, aceste oferte expiră la fiecare companie și sunt valabile doar în anumite zile și anumite perioade. Acestea au fost cele mai mari două nemulțumiri întâlnite pe forumuri legate de Uber în România ca șofer. Tarifele se schimbă în mod constant și probabil că dacă cei de la Uber vor implementa funcția de selectare a locației pentru curse, vor avea foarte multe de câștigat.

În ceea ce privește clienții care au folosit Uber în România, foarte mulți au fost mulțumiți de serviciile oferite și de tarifele plătite. Chiar dacă orice aplicație de ridesharing este mai scumpă decât un taxi de exemplu, clienții preferă această modalitate deoarece este mult mai sigură și clienții vor fi lăsăți exact în locația specificată. În plus, cu toții știm de taximetriștii care nu tot timpul merg pe aparat și pretind niște sume colosale la anumite ore ale dimineții pentru doar câțiva kilometri de mers. Astfel, cu aplicația Uber, clienții știu exact suma pe care trebuie să o plătească și au garanția că vor ajunge la locația stabilită. În plus, clienții pot alege să comande curse Uber Business România pentru întâlnirile de afaceri.

Mașinile celor de la Uber respectă standarde mult mai înalte decât taxiurile și la fel și șoferii trebuie să respecte toate normele și prevederile în vigoare în ceea ce privește siguranța și igiena. Per total, există multe avantaje ale aplicației Uber în România, în detrimentul altor mijloace alternative de transport. Sunt și câteva situații în care clienții au preferat să folosească taxiul, în special în momentul când pe aplicația Uber există puține mașini, moment în care tariful de transport crește considerabil. Însă, aceste situații sunt destul de rare și nu reprezintă o problema majoră. Clienții pot și să reclame anumiți șoferi de Uber în România din cauza că au anulat o anumită cursă sau din alte motive și, astfel, sunt șanse mari să își primească banii înapoi.

Chiar dacă șoferii sunt cei care au nemulțumiri mai mari, acest lucru se datorează și faptului că există foarte mulți șoferi de Uber în România, iar plata lor a scăzut. Fiind foarte mulți șoferi disponibili și cererea nefiind la fel de mare, este normal ca tariful câștigat de șoferi să fie redus. În ceea ce privește calitatea serviciilor prestate, utilizatorii nu au avut nimic de reproșat.

De când este Uber în România?

Compania Uber a sărbătorit în luna februarie a acestui an 6 ani de la înființare. Datorită interesului mare din partea șoferilor și a utilizatorilor de ridesharing, compania a prins o amploare foarte mare de la înființare și de la apariția și pe piața din România. În anul 2019, Uber în România a înregistrat un număr de peste 1 milion de utilizatori. Tot în același an, Bucureștiul a devenit primul oraș din Europa Centrală și de Est cu un serviciu de ridesharing complet electric. Prezența în momentul respectiv în România era în doar 5 orașe: București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Iași. S-au mai alăturat între timp și alte 7 orașe și sperăm ca această creștere să nu se oprească aici.

Siguranța pasagerilor, cât și a șoferilor a fost sporită cu ajutorul standardelor impuse și au fost lansate diferite servicii alternative, precum Uber Eats ce ajută sute de restaurante să își livreze cu succes mâncarea și Uber Driver România pentru curse. Pe lângă aplicația Uber Eats, compania a dezvoltat și o nouă aplicație, aplicația Uber Freight România. Această aplicație are ca scop principal ajutarea marilor și micilor companii cu transporturile de marfă. Uber Freight România au un lanț de transport foarte bine dezvoltat și pus la punct ce oferă urmărirea în timp real a expedițiilor și o echipă de suport gata să le vină în ajutor celor cu probleme la transporturi.

Cei de la Uber au făcut și un anunț de presă în care au menționat faptul că nu o să se oprească cu dezvoltarea aplicației, cât și a industriei de ridesharing, aceștia fiind primii care au apărut pe piața din România. Părerile pozitive ale clienților mulțumiți arată faptul că această companie și-a îndeplinit scopul inițial, acela de a face transportul o alternativă mai ușoară și mai plăcută.

Sfaturi utile despre Uber România

Indiferent de orașul în care vrei să faci Uber pentru a câștiga bani în plus, ar trebui să ții cont de câteva sfaturi utile, iar în continuare ți-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să faci bani urgent din Uber.

Cunoașteți piața locală

Partea cea mai importantă pentru a face Uber de succes este înțelegerea pieței locale. Trebuie să știți când și unde să călătoriți, pentru cele mai bune și mai eficiente tarife. Aceasta este o parte din problema începătorilor. Nu este neobișnuit ca tarifele și cererea să fie mai mari noaptea târziu (vineri și sâmbătă), mai ales în zonele din centrul orașului și în alte locuri în care oamenii ar putea fi la distracție. La începutul serii cererea este scăzută, dar apoi cererea este mai răspândită. Cu cât ești mai aproape de timpul de închidere a localurilor, cu atât vei vedea tot mai multi cereri pentru curse prin Uber București.

Veți dori, de asemenea, să aflați cum Uber București reacționează la anumite evenimente din oraș. Spre exemplu, poate poți observa că în centru tot mai mulți turiști sau străini fac comandă de Uber, deoarece mulți dintre aceștia ar prefera Uber București, decât să încerce să găsească parcare sau să ia un taxi cu un necunoscut.

Există două modalități bune de a cunoaște piața locală: să vorbești cu alți șoferi din Uber și să priviți aplicația pentru pasageri. Vorbind cu alți șoferi este cel mai eficient mod de a culege informații. În plus, ei de obicei vin cu sfaturi și trucuri pentru zona dvs. La urma urmei, atunci când orașul dvs. este cunoscut drept Uber-friendly, se creează mai multă cerere pentru fiecare șofer!

O altă opțiune este să vă conectați la aplicația pentru pasageri. Ești în centru-n seara de vineri? Conectați-vă pentru a vedea câte mașinie sunt aproape de dvs. și ce prețuri aratî. Familiarizarea cu momentul și locurile în care oamenii au cea mai mare șansă să solicite călătorii vă pot îndruma eforturile în calitate de conducător auto. În acest fel, puteți câștiga mai mulți bani în mai puțin timp.

Conduceți tipul corect de mașină

Mai mult decât orice altceva, acesta a fost probabil cheia care a separat potențialul de câștig. Există o diferență între UberX și UberXL. Deoarece puteți lua mai mulți oameni cu o plimbare UberXL, tarifele sunt mai mari. În plus, faptul că puteți lua atât tarifele UberX, cât și cele UberXL vă poate menține mult mai ocupat decât dacă sunteți limitat la UberX. Dacă nu aveți în prezent un vehicul cu dimensiuni XL? Va trebui să vă uitați peste cifre, pentru a decide dacă un vehicul mai mare este o investiție utilă. Ar putea fi dacă vă decideți să conduceți frecvent pentru Uber și să trăiți într-o zonă în care șoferii pot obține un venit consistent.

Cei care doresc să conducă pentru Uber pe o bază de timp ar putea lua în considerare investiția într-un vehicul demn de statutul Uber Black. Aceste vehicule au fac prețuri premium, dar trebuie să fie negre (desigur!) Și trebuie să fie mai noi decât vehiculele X sau XL.

Nu urmăriți tarifele de tip „surge”

Atunci când există o cerere ridicată și o cantitate mică de aprovizionare într-o zonă locală, Uber își mărește tarifele pentru a ține seama de „prețurile de supratensiune”. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea în timpul sărbătorilor, în timpul orelor de închidere în zonele populare ale barului și după evenimente locale. Riderii aprobă taxa atunci când solicită o călătorie, știind că vor plăti mai mult pentru confort.

Atunci când se justifică o tarifare superioară, Uber va scoate în evidenta alerte text pentru șoferii din zona respectivă. Ei încearcă să se asigure că cererea de plimbări poate fi satisfăcută, astfel încât aceștia să obțină clienți mult mai mulțumiți – iar șoferii, știind că un val cresc tarifele pentru ei, vor încerca adesea să-și petreacă timpul în jurul acestor creșteri. Cu toate acestea, prețul de urmărire a valurilor poate avea de fapt un efect contrar față de ceea ce vă așteptați.
Problema? Atunci când o grămadă de șoferi urmează acest text pentru a profita de prețurile la surse, aprovizionarea rapidă crește, ceea ce înseamnă că prețurile scad la nivelul lor normal. Ești mai bine să știi unde este probabil să existe o cerere mare și să te lipi în acea zonă în mod constant.

Găsiți un loc de așteptare

Când te afli în plimbare, poate fi tentant să conduci în cercuri, sperând că Uber te va pinge pentru că ești mai aproape de o călătorie potențială. Dar aici este chestia: conducerea in cercuri nu face ca este mult mai probabil ca vei avea mai multe plimbari. Îți pune mai multă uzură în mașină și pierde gaz. Desigur, ambele vor reduce venitul dvs. net din acest concert lateral.

Concluzii

Ca ultimă notă de final, nu este ușor să fii șofer de Uber în România. Există un proces destul de complex ce trebuie urmat, însă aceste aspecte trebuie respectate datorită legilor în vigoare pentru transportul în comun și transportul alternativ, pe care și celelalte companii de ridesharing trebuie să le respecte. Foarte mulți șoferi reușesc să se intrețină din munca aceasta de șofer pe Uber în România și chiar se pot face profituri destul de bune cu ajutorul bonusurilor din aplicație. Clienții sunt foarte mulțumiți de serviciile oferite, alegând Uber-ul de foarte multe ori în detrimentul taxiurilor sau a mijloacelor de transport în comun. De asemenea, aceștia au reușit să-și păstreze brandul cu care clienții au fost mereu obișnuiți. În comparație, angajații de la Bolt erau înainte numiți Taxify șoferi, ceea ce poate crea un pic de confuzie. Compania Uber este prezentă în România de peste 6 ani și a reușit să aducă un plus de valoare în industria ridesharing-ului.

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022