Taxify Romania

Rate this post
cristinaR - octombrie 4, 2018

Taxify a fost înființată de Markus Villig, un elev de liceu în vârstă de numai 19 ani în 2013, cu o viziune de a uni toate taxiurile din Tallin și Riga într-o singură platformă. Serviciul a fost lansat în august 2013, iar în 2014 a trecut pe țărmuri străine. În 2017, Taxify și-a lansat serviciile în Londra prin achiziționarea unei companii de taxi locale cu licență de operare, dar a fost forțată de către Agenția de Transport să își închidă activitatea. Ulterior, a depus o nouă cerere de licență cu intenția de a reapare în capitala britanică. Ca urmare a reluării activității, Taxify s-a lansat în Paris și Lisabona. În septembrie 2018, compania a anunțat extinderea la scutere electrice și le-a lansat la Paris sub noul brand Bolt. De asemenea, a declarat că intenționează să lanseze scutere în mai multe orașe europene și australiene, unde aplicația lor este deja stabilită. În plus, au fost unele piețe unde nu a fost posibilă implementarea tuturor serviciilor, în țări precum Germania și Spania.

Care e povestea Taxify România

Înainte de a anunța un parteneriat strategic cu Didi Chuxing, Taxify a strâns peste 2 milioane de euro în investiții de la investitori estonieni și finlandezi. În august 2017, Didi Chuxing a investit o sumă secretă, considerată a fi de „opt cifre în dolari americani”. O altă rundă de finanțare, din mai 2018, s-a soldat cu o investiție de 175 de milioane de dolari de la Daimler, Didi și alții.  În urma acestor fapte, compania a devenit  un unicorn cu o a condus la o valoare de 1 miliard de dolari.

Taxify România și Taxify București

 • Taxify a fost prima aplicație de transport din lume care permite clienților să plătească, pentru călătoriile lor, prin facturarea operatorilor de telefonie mobilă.
 • A devenit cea de-a doua aplicație de călătorie din Africa de Sud și prima aplicație de călătorie în Kenya și Nigeria în 2017.
 • A devenit cea mai importantă platformă de transport în Africa, în 2018.
 • A atins 10 milioane de clienți în mai 2018.
 • S-a extins la scuterele electrice, în septembrie 2018, și a devenit prima platformă care le integrează cu servicii de transport, într-o singură aplicație.
 • Poți profita oricând de coduri promoționale Taxify, care îți aduc reduceri substanțiale la cursele tale.

Cum funcționează Taxify București

Taxify operează pe aplicația lor, ceea ce le permite oamenilor să-și programeze călătoriile direct de pe smartphone-urile lor. Aplicația Taxify este disponibilă pentru Android, iOS și Windows Phone. În funcție de țară, călătorii pot să aleagă o metodă de plată: facturarea în numerar,  plata cu cardul de debit sau credit sau facturarea operatorului mobil înainte de a putea utiliza serviciul. Clientul cere o călătorie și confirmă locația de preluare. Odată ce șoferul acceptă călătoria, clientul va putea vedea numele șoferului și detaliile mașinii. După ce se termină plimbarea, atât șoferul, cât și călărețul se pot evalua reciproc. Mai jos ai pozele care arată cum comanzi o mașină cu Taxify București.

taxify-romania-cum-comand  taxify-bucuresti-aplicatie taxify-romania-comanda

Siguranță

Compania pune mare accent pe importanța siguranței clienților. Toți șoferii trebuie să prezinte un cazier juridic, precum și dovada pregătirii profesionale. De asemenea, șoferii trebuie să aibă cel puțin 21 de ani și un permis de conducere de cel puțin 3 ani. Taxify are o politică de toleranță zero față de consumul de alcool și droguri. În Nigeria, Taxify a inclus un buton SOS pentru șoferi, care trimite alerte în caz de urgență, în timp real, la Agenția de Stat pentru Urgențe din Lagos. În Africa de Sud, a fost instalată o caracteristică similară.

Premii

În 2014, Taxify a primit premiul pentru cea mai bună aplicație mobilă din Estonia. De asemenea aplicația a fost nominalizată la secțiunea „Breakthrough of the Year 2014”, datorită impactului puternic pe care l-a avut asupra sectorului TIC estonian.

Promoții la Taxify România

La fel ca la Uber ai și aici tot felul de coduri promoționale și perioade de reduceri de care poți profita. Reducerile se acordă în funcție de niște paramentri stabiliți de către companie, precum vechimea clientului, cererea și oferta sau perioada anului. Ține cont de faptul că orice promoție se aplică doar dacă introduci codul promoțional înainte de a începe călătoria. Procesul de revendicare este simplu:

 • Intri în secțiunea Promoții din meniul din stânga al aplicației
 • Dacă nu ai selectat un card ca metodă de plată, vei fi notificat să schimbi sau să adaugi metoda de plată
 • Introdu codul promoțional apoi apasă pe butonul Aplică.
 • Dacă suma pentru cursă este mai mare decât valoarea codului promoțional, diferența va fi retrasă de pe cardul selectat ca metodă de plată
 • În afara câtorva promoții, dacă suma pentru cursă este mai mică decât valoarea codului, suma rămasă nu va fi reportată pentru utilizări viitoare
 • Un cod promoțional oferit pentru un anume oraș, nu poate fi folosit în alt oraș
 • Codurile promoționale Taxify pot fi folosite doar de către pasagerii noi care nu împart metoda de plată cu alte conturi deja existente
 • Coduri promoționale Taxify nu pot fi obținute de utilizatori deja existenți prin crearea de conturi noi
 • Două coduri promoționale nu pot fi folosite în același timp, acestea pot fi utilizate pe rând.

      taxify-romania-promotie   taxify-bucuresti-cod-promotional      cod-promotional-taxify

În articolele viitoare vom discuta pe larg cu poți face bani pe Taxify. Până atunci, dacă te interesează serviciile de car sharing, citește articolele noastre despre condiții Uber și alte metode alternative de a face bani pe net rapid și sigur!

blank

Vlad Cazino bonus de bun venit: 1.500 RON + 200 Free Spins

Vlad Cazino bonusuri îți oferă 100% până la 1500 RON și 200…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Bonus de bun venit Fortuna: 2000 RON + 100 Free Spins

Odată ce ți-ai creat un cont de jucător Fortuna, recompensele pe care…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022
blank

Cum faci o depunere sau o retragere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de…
FBmirelaF - ianuarie 20, 2022