Articolul anterior
«
Articolul urmator
»
crypto investment

Concluzii crypto investment

O altă veste bună este că în anumite jurisdicții nu trebuie să plătiți aproape nicio taxă. Uimitor, Germania, o țară cunoscută, de obicei, pentru taxe de impozitare foarte ridicate, a devenit un paradis fiscal pentru crypto investment.

Ca și SUA și multe alte țări, Germania consideră Bitcoin nu un produs financiar, ci o proprietate. Aceasta înseamnă că, dacă câștigați bani prin tranzacționare, nu plătiți un impozit unic pentru veniturile financiare – care este de 25%, de exemplu pentru contul bancar, dar trebuie să impozitați profitul cumpărării și vânzării de crypto, cum ar fi veniturile.

Să luăm un exemplu: ai cumpărat 10 Bitcoins pentru 1000 de euro și i-ai vândut pentru 2000? Venitul dvs. impozabil a crescut cu 10.000 de euro.
Ați cumpărat un bitcoin pentru 100 de euro și ați comandat o pizza de 10 euro atunci când prețul a era de 1.000 de euro? Venitul dvs. a crescut cu 9 Euro. În majoritatea cazurilor, rata de impozitare pentru aceasta este mai mare decât pentru câștigurile financiare.  

Cu toate acestea, există o lacună. Dacă vă țineți monedele de mai mult de un an, nu trebuie să plătiți impozite deloc atunci când vindeți. Această regulă a fost adăugată pentru a nu stimula tranzacționarea pe zi a altor proprietăți și pentru a stabiliza prețurile prin stimularea titularilor de monede. Pentru cryptocoin, Germania și, de asemenea, Țările de Jos, care aplică aceleași reguli, făceau paradisuri fiscale. Unele țări ar putea avea reguli similare. Cu îndoială, consilierul dvs. financiar vă poate ajuta.

crypto investment

Ce mai trebuie să știu despre crypto investment?

O problemă pe care o ridică regula de un an este că trebuie să dovediți că țineți cripta pentru acest interval de timp. De obicei, schimburile vă pot ajuta cu amprentele istoriei dvs. comerciale. De asemenea, puteți folosi blockchain-ul public ca dovadă a stocării. În cele mai multe cazuri, acesta este transparent, atunci când monedele sunt primite și cheltuite de o anumită adresă. Dar nu în toate.

De exemplu, Monero utilizează semnăturile de tip Ring și Tranzacțiile Confidențiale, care sunt instrumente excelente pentru menținerea anonimatului. Dar dezavantajul este că ei fac mai mult sau mai puțin imposibil să dovedească că dețineți monede mai mult de un an. Poate luați acest lucru în considerare atunci când selectați monedele pentru portofoliul dvs.

Acordați mai multă atenție la crypto investment acestor factori:

Dacă utilizați un schimb bun și țineți evidența tranzacțiilor dvs., taxarea Bitcoin este posibilă, dar devine și o mare corvoadă. Trebuie să calculați fiecare profit, nu doar din tranzacționare, ci și din utilizarea Bitcoins pentru a plăti pentru lucruri.

Dar acesta este doar începutul. Lucrurile devin într-adevăr un coșmar complicat dacă vine vorba de alte monede virtuale. Pentru autoritatile fiscale, Altcoin conteaza ca Bitcoin. În majoritatea țărilor, aceasta înseamnă că nu este un produs financiar, ci o proprietate. Dacă le cumpărați cu Bitcoin și le vindeți pentru Bitcoin, trebuie să impozitați diferența, dar nu în Bitcoin, ci în dolari sau pe banii naționali de hârtie. Aceasta înseamnă că, nu numai că trebuie să țineți evidența tuturor tranzacțiilor dvs. Altcoin, dar trebuie să țineți cont și de prețul Bitcoin atunci când cumpărați și vindeți.

Evident, acest lucru face lucrurile extrem de complicate. Poți avea un schimb rău, ceea ce înseamnă că vei obține mai puțin Bitcoin decât ai investit, dar teoretic vei fi răspunzător de taxe, atunci când prețul Bitcoin a crescut între tranzacțiile tale. Așa că ați pierdut bani în tranzacționare, dar trebuie să plătiți impozite pentru aceasta.

În acest moment ar trebui să acceptați faptul că criptocuritățile sunt ceva nou și că nu sunteți experți în relațiile cu autoritățile financiare. Mergeți pentru un consultant fiscal, educați-l pe el sau el despre criptocurrencies și așteaptă cu nerăbdare să vorbească cu oficiali confidențiate autorități financiare.

Acestea fiind spuse, pe parcursul ultimelor articole am discutat pe larg tot ce presupune crypto investment. În articolele viitoare, vom prezenta câteva noi monede virtuale, de care trebuie să profiți!

Nu mai sta pe gânduri prea mult. Pe blogul nostru ai informații și videoclipuri care te vor lămuri. Important este să o iei de la un capăt și să parcurgi atent toate materialele, asfel încât să nu ratezi vreo informație esențială.

Domeniul acesta este foarte nou încă. Și, tocmai de aceea, este imperios necesar să te informezi atent despre tot ce dorești să știi despre cryptocurrencies.

Știm ce înseamnă să mizezi pe banii tăi și, tocmai de aceea, trebuie să fii tot mai pregătit de orice te așteaptă. Din fericire, apar tot mai multe articole pe itnernet. Așa ca mereu informația este actualizata. Tot ce trebuie este un pic de curiozitate. Nu te descuraja! Nu uita că tu esti cel care decide pentru el insusi. Sunt banii tai și este esențial să știi ce faci cu ei și cum sa ii investesti mai bine.

Noi ramanem la dispoziția ta pentru cât mai multe informații! Nu ezita să ne contactezi prin email, pentru mai mutle detalii despre cum să faci bani online cu crypto investment!

Articole relevante