UberEATS

Cum să faci bani cu UberEATS?

Uber a intrat și pe partea de livrare a mâncărurilor cu serviciul UberEATS, o aplicație care permite utilizatorilor Uber să comande alimente de la restaurantele locale. Pentru șoferii este un alt loc de muncă flexibil, care îi plătește pentru numărul de curse făcute, pick-up și livrare.  

Cerințele nu sunt restricte pentru acest serviciu, astfel încât șoferii cu autovehicule mai vechi, care nu se califică pentru serviciul clasic de car sharing, pot livra liniștiți. Dacă sunteți interesat să conduceți pentru UberEATS, acest articol vă va spune cum este treaba, cam câți bani puteți face, precum și cum vă înscrieți.  

Ce este UberEATS?

Este un serviciu care oferă livrări de mâncare la cerere, de la restaurantele locale. Clienții aleg ce doresc din meniul unui restaurant, urmând ca șoferii Uber să ridice mâncarea de la restaurant și să o livreze la adresa clientului.  

faci bani cu uber eats

Cerințe șoferi:

 • ridică și livrează alimente clienților. 
 • nu se ocupă de plată, ci doar de livrări
 • vârsta de 19 ani sau mai mult
 • mașinile pot fi 1998 sau mai noi. 
 • se poate livra pe bicicletă sau scuter. Partenerii de livrare cu bicicleta pot avea vârsta de 18 ani sau mai mult
 • puteți alege să faceți doar livrări de mâncare în timp ce lucrați sau, dacă mașina dvs. se califică, puteți face și  Uber normal
 • veți primi indicații care vă vor spune unde să ridicați și să  plasați comanda
 • aplicația vă va spune dacă oprirea este „curbeside” sau dacă trebuie să mergeți la ușa clientului
 • vi se plătește o taxă de ridicare, o taxă de livrare și o taxă pentru kilometraj de la preluare la client. Compania revendică 250% din sumă
 • clienții pot lăsa bacșiș în interiorul aplicației Uber; bacșisul se păstrează 100%
Cum pot conduce?

Puteți aplica pentru UberEATS pe site-ul https://www.uber.com/ro/ro  , fără a deveni șofer UberX, mai întâi.  Dacă sunteți deja un șofer Uber, puteți opta pentru primirea cererii EATS. În primele zile ale EATS, numai șoferii activi UberX au putut conduce pentru EATS, iar ulterior a fost extins serviciul și această condiție a fost înlocuită.  

Condiții:

 • Trebuie să aveți vârsta de 19 ani sau mai mult (21 de ani în Canada)
 • Trebuie să aveți permis de conducere, asigurare și dovada înregistrării vehiculului
 • 1 an de experiență de conducere
 • Capacitate să ridicați până la 30kg
 • Cerințe privind vehiculul: 1998 sau mai noi pentru profiluri de tip Eats. În caz contrar, cerințele vehiculului sunt identice cu cele pentru UberX
 • Furnizarea de biciclete și scutere este disponibilă în unele orașe mai mari
 • Partenerii de biciclete trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult

Dacă sunteți deja un conducător auto Uber, puteți opta pentru livrările de mâncare la secțiunea Parteneri și veți ajunge la o pagină care conține un buton de înscriere. Apoi vi se va spune să așteptați un e-mail de activare. Din experiența mea, activarea a durat o zi. E-mailul de activare va avea un subiect de tipul „Bine ați venit la Uber EATS” și va conține un videoclip de antrenament și alte sfaturi de bază care vă vor ajuta să înțelegeți cum să faceți livrările.

Cum să activați sau să dezactivați solicitările de livrare în aplicația driver Uber?

Este posibil să activați și să dezactivați livrările EATS în aplicație. În interiorul aplicației „driver”, atingeți partea de jos a ecranului pentru a accesa meniul „Trip Planner”. Atingeți pictograma din colțul din dreapta jos pentru a afișa preferințele dvs. de conducere. Atingeți pe „livrări” pentru a activa sau dezactiva, apoi apăsați Salvare pentru a salva setările. Dacă activați atât cererile de livrare, cât și cele obișnuite, puteți obține ambele cereri de transport și de livrare în același timp.

ubereats-baniCât costă cursele de livrare UberEATS?

La nivel mondial, cei care livrează cu UberEATS se pot aștepta să facă în jur de $ 8 – $ 12 pe oră, după facturare. Plata poate varia destul de mult, de la o zi la alta, de  la oră la oră. Veniturile din livrari sunt mai mici decât plățile normale de la Uber, care sunt mai aproape de 11 – 16 $/h, după ce au fost contabilizate cheltuielile.

Cum se plătesc șoferii UberEats pentru livrări?

Clienții UberEATS plătesc pentru comenzi prin aplicația Uber, astfel încât șoferii EATS nu trebuie să încaseze alte plăți. Conducătorii auto sunt plătiți pentru fiecare livrare pe baza unei ecuații care conține o taxă de ridicare, o taxă de livrare și o taxă de kilometraj, care acoperă distanța de la ridicarea mâncării la livrarea acesteia la client. Șoferul plătește pentru o livrare UberEATS: taxa de ridicare + distanța parcursă de la preluare până la scăderea taxei de expediere și reducere. Uber iși ia 25% din fiecare comenzi. 

UberEATS oferă, de asemenea, câștiguri Surge și Boost: multiplicatori care măresc salariul

În anumite momente ale zilei, Uber creează zone geografice „Boost” care oferă un multiplicator al câștigurilor pentru livrările care încep în zona Boost. Este un stimulent pentru a conduce vehiculele în zone cu cerere ridicată. În aplicația driver Uber, zonele Boost vor fi marcate, precum și multiplicatorul câștigurilor și timpii în care acesta este disponibil. Multiplicatorul Boost este adăugat la tariful tău net, după ce taxa celor de la Uber este scăzută și nu include bacșiș. Previzionarea prețurilor, un alt multiplicator de câștiguri declanșat în perioade de cerere ridicată, este de asemenea disponibil pentru UberEATS și este aplicat câștigului net, la livrare. Este posibil să câștigați atât un Surge, cât și un Boost pentru o singură comandă, dar prețurile la Surge sunt mai puțin previzibile decât Boost pay.

Acestea fiind spuse, iată o nouă metodă prin care poți face rapid și distractiv bani! Nu uita că, în timp ce aștepți o comandă, poți da o tură pe la casino online, aici! Combină utilul cu plăcutul și câștigă niște bani extra, cu opțiunile de car sharing de care am discutat în ultima perioadă. Urmărește atent Blogul nostru și fii la curent cu cele mai noi informații din domeniu!

 

 

Articole relevante