cum sa faci bani la aparate

Cum să faci bani la aparate acum?

Azi vorbim, ca de obicei, despre cum să faci bani la aparate. Până acum am discutat intens despre bonusurile de care poți profita la pariuri sportive pentru a învăța cum faci bani ușor. În cele ce urmează o să citești câteva sfaturi despre cum facem bani rapid și inteligent! În timp ce joaca la slot machines poate fi adesea o experiență distractivă și atractivă, uneori jucătorii le părăsesc ușor supărați pe pierderile lor. Știind cum să-ți maximizezi câștigurile te poate ajuta să nu fii unul dintre acești oameni. Luați în considerare aceste sfaturi pentru a vă ajuta să învățați cum să spionați mașinile cu plată mare și să creșteți șansele de câștig.

Cum să faci bani la aparate – etape și pași

Etapa 1 – Jucați în mod responsabil! Regula numărul unu pentru a face bani, la mașinile de slot este să fii înțelept cu privire la cât de mult joci. În timp ce strategiile potrivite vă pot oferi un avantaj față de jucătorul mediu, este foarte probabil să puteți menține un fel de venit constant din jocurile de slot machines.

Etapa 2 – Stabiliți așteptări realiste pentru dvs. în așa fel încât să nu depui prea multe eforturi. Setați limite pentru dvs. înainte de a începe să jucați. Determinați cât de mult sunteți dispuși să pariați și să nu depășiți această sumă. Bucurați-vă de câștigurile dvs. și jucați numai din banii originali. Unii jucători au stabilit limite pentru cât de mult vor să colecteze în câștiguri, în fiecare noapte. Dacă constatați că ați câștigat mai mulți bani decât media, păstrați câștigurile și faceți o pauză. Cum să faci bani la aparate este foarte simplu dacă știi când să ieși din joc sau dacă vreți să continuați să jucați.  În timp ce luarea jackpot-ului este rară, câștigurile mici se pot adăuga rapid.

 Etapa 3 – Alăturați-vă clubului de recompense al cazinoului. Cele mai multe cazinouri oferă un tip de card de loialitate, în care membrii primesc bani sau alte recompense suplimentare (camere de hotel reduse, mese gratuite, băuturi gratuite etc.). În timp ce banii reali pe care aceste carduri le plătesc sunt rareori demni de remarcat, aderarea este gratuită și vă va aduce alte reduceri valoroase care vă vor ajuta să economisiți bani în timp ce pariați. Cum poți face bani pe internet este simplu și rapid!

Etapa 4 – Renunțați la convingerea că mașinile sunt „datorate” să îți acorde un câștig în curând. Toate sloturile sunt operate de un generator de numere aleatoare (RNG), care selectează în mod constant combinații de numere aleatoriu în fiecare fracțiune de secundă. Când apeși pe start, acesta alege numărul actual al RNG ca combinație câștigătoare. Deoarece selecția numărului este la întâmplare, mașinile au aceleași șanse de a câștiga cu fiecare rotire. Cum să facem bani este simplu și ușor, dar ține și de noroc..

Etapa 5 – Învățați să identificați zonele în care sunt posibile mașini cu plata înaltă sau „pierdeți”. Ca orice altă afacere, cazinourile fac cel mai mult bani atunci când atrag un număr mare de clienți. Din acest motiv, cazinourile plasează adesea mașini libere în zone în care oamenii vor vedea probabil că alți jucători câștigă serios. Căutați aceste mașini în apropierea mașinilor de schimbare, pe platformele înalte, lângă bar și în alte locuri care atrag atenția. Mașinile libere sunt mai puțin susceptibile de a fi amplasate la intrare și în zonele în care se joacă alte jocuri. Cu toate acestea, rețineți că aceste locații sunt doar linii directoare. Cazinourile își rearanjează frecvent mașinile și niciun loc nu garantează că conțin o mașină liberă.

Etapa 6 –  Jucați numărul maxim de monede, disponibile, la aceeași mașină, fără a depăși bugetul dvs. Este mai bine să pariezi maximul pe o mașină care necesită monede mai mici, decât să pariezi aceeași sumă pe o mașină care are fise mai scumpe. Mașinile cu sloturi plătesc mai mult pentru mai multe linii câștigătoare într-un singur rând decât pentru oricare dintre aceste linii, în mod individual. Deci, o mașină mai puțin costisitoare poate plăti mai mult pentru același pariu.

Etapa 7 – Utilizați mașini cu numai trei sau patru rotițe la prima pornire. În timp ce aceste mașini au jackpot-uri mai mici, au și cote mai bune de câștig și vă vor ajuta să obțineți simțul folosirii unui slot machine.

Câteva exemple concrete de cum să faci bani la aparate

  1. Nu este nimic mai plăcut decât o versiune nouă a unui clasic, cum ar fi  Book of Ra. Dacă vă plac sloturile video clasice și doriți să vedeți cum este posibil să luați ceva ce toată lumea știe și să o transforme în ceva nou și interesant, încercați toate variantele disponibile, ale acestui joc. Împachetați-vă bagajul și mergeți la piramidele misterioase egiptene pentru a găsi unele dintre cele mai uimitoare comori pe care omenirea le-a adunat vreodată!
  2. Îndreaptă-te spre Pădurea Trollilor pentru a descoperi o lume încântătoare făcută din simboluri retro, animații uimitoare și o coloană sonoră grozavă. Asigurați-vă că aveți suficient timp să îl întâlniți pe Electro Sam și pefamilia sa, pentru că păzesc toate comorile pe care ați vrea să le aduceți acasă!

  3. Holmes și Stolen Stones sunt niște sloturi video noi, pe care mulți le consideră deja cel mai bun slot machine din 2018. Dezvoltat de Yggdrasil, aceste noi sloturi 3D vă trimit înapoi în timp, când cei mai buni detectivi erau personaje excentrice precum Sherlock Holmes și mâna sa dreaptă Dr. Watson. Rezolvați misterul pietrelor furate, ajutați-l pe Sir Arthur Conan Doyle să-și dovedească abilitatea de a trece chiar și peste cele mai complicate situații și pregătiți-vă să fiți recompensați cu premii incredibile.

  4. Toată lumea, întâlniți-l pe Finn: singurul gnom pe care veți dori să îl cunoașteți vreodată! Finn și Swirly Spin este un slot super-distractiv care a devenit rapid favoritul tuturor, de la lansarea sa. Nu numai jocul vine cu o grafică superbă și o coloană sonoră plăcută, dar este, de asemenea, unul dintre cele mai inovatoare jocuri cu sloturi pe care le-am văzut de ani de zile. Acest joc nu este nimic cu care te obișnuiești: premiile sunt mari și bobinele sunt … plecate! 

Concluzii despre cum să facem bani

Poate te-ai întrebat de multe ori cum să faci bani la aparate. În articolul acesta ți-am arătat câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să vezi cum faci bani ușor la sloturi. Nu mai sta pe gânduri! Intră acum și profită de bonusuri exclusive și dă drumul la joc!

Articole relevante