cum să faci bani

Cum să faci bani la sloturi inspirate de Hollywood

Întrebarea care stă pe buzele oricărui jucător este: cum să faci bani la cutare joc de noroc? Astăzi vom vorbi despre cum să faci bani la jocurile de sloturi bazate pe filme celebre, actori celebri sau pur și simplu inspirate din fascinanta lume a Hollywood-ului. Invevitabil, o să descoperi într-un casino online că este o gamă variată de jocuri tematice, în special cele de sloturi online. Iar cum jocurile de păcănele sunt printre cele mai populare și căutate jocuri de noroc online, ne-am gândit că ar fi o idee bună să vorbim despre cum faci bani la acestea. Mai mult, de ce să nu alegem o tematică interesantă, despre care fiecare jucător a auzit. Și probabil că deja ai și văzut o parte din filmele despre care vom vorbi în articol, mai ales că multe dintre acestea fac parte din Epoca de Aur a Hollywood-ului.

Învârte rolele în slotul Star Appeal și dublează-ți câștigurile din joc

Unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele bazate pe filme celebre este Star Appeal, care are în prim plan statutul de celebrități al starurilor de la Hollywood. O să descoperi un fundal sclipitor, pe care rolele se învârt, iar simbolul cu starleta din jocul Star Appeal acționează pe post de simbol Wild și te răsplătește cu un Jackpot în valoare de 5 000 de fise. Descoperă cum faci bani mulți învârtind rolele din slotul Star Appeal. Alte simboluri tematice, care îți pot aduce câștiguri mari, sunt impresarul, fotograful, câinele și Oscarul — toate specifice lumii Hollywood-ului. Jocul bonus Star este declanșat atunci când 3 sau mai multe simboluri Star apar oriunde pe role; în cadrul jocului bonus vei fi premiat cu 10 rotiri gratis, plus câștiguri duble! Vrei să faci mai mulți bani învârtind rolele? Urmărește în continuare simbolurile Star și câștigă rotiri gratis, puncte bonus și ocazia să îți dublezi câștigurile din cadrul jocului online.

Explorează lumea Hollywood-ului și câștigă Jackpotul progresiv în Cinerama

Un alt joc de sloturi popular este Cinerama. Până și numele te duce cu gândul o sală de cinema. Simbolurile din jocul Cinerama sunt inspirate din Epoca de Aur a Hollywood-ului, astfel o să descoperi pe role diverse megafoane, scenarii cu filme sau staruri celebre. Camera video este un simbol Wild. Vrei să afli cum faci bani cu jocul online Cinerama? Folosește-te de simbolul Wild pentru a câștiga Jackpotul progresiv. În general, Jackpotul progresiv din slotul Cinerama poate fi câștigat o dată la fiecare 3 săptămâni și valoarea totală a acestuia este, în medie, de 40 000 de dolari americani. O groază de bani, nu? Mai mult, poți face și mai mulți bani datorită jocurilor bonus din Cinerama. Primul este o excursie la cinema, unde poți alege ce film dorești să vezi și astfel poți câștiga o groază de bani. Iar al doilea joc bonus îți oferă posibilitatea să joci rolul unui regizor de film. Va trebui să alegi actorul principal și actrița principală pentru a juca în filmul tău. În funcție de cât de bine a fost cotat filmul tău la ceremonia de premiere, poți face și mai mulți bani la slotul Cinerama.

Descoperă cum să faci bani mulți la sloturi cu jocurile online Star Appeal și Cinerama. Te bucuri de câștiguri duble, Jackpoturi progresive — ambele jocuri te răsplătesc cu un Jackpot mare — și faci o călătorie în fascinanta lume a Hollywood-ului.

Pe site-ul nostru înveți cum să faci bani simplu!

Articole relevante