cum să faci bani online

Cum să faci bani online din bonusuri fără de depunere?

Da, este posibil să câștigi bani accesând bonusurile exclusive oferite de diverse cazinouri. Șansele tale de a câștiga, cel puțin o dată, dacă joci la 50 de cazinouri sunt foarte ridicate, iar media este undeva în jurul unui câștig la fiecare 15 bonusuri fără depozit revendicate. Citește, mai jos, câteva sfaturi despre cum să faci bani online.

Strategii

Există varii strategii prin care se explică momentul optim în care să te retragi. Un exemplu negativ este să pariezi cu o sumă minimă pe un joc slot, de exemplu 1 cent. Dacă depui o sumă atât de mică, va lua o eternitate pană să completezi parierea. De asemenea, vei retrage mai puțin pentru că ai nevoie de o mare victorie pentru a avea o șansă de a câștiga.

Află, mai jos, cum să faci bani online!

Sfatul nostru cel mai bun, despre cum să faci bani online, este să te asiguri că mărimea pariului mediu este de aproximativ 5$ (sau euro sau ron), deoarece obiectivul tău este simplu – fie pierzi rapid și revendici următorul bonus, fie câștigi bani mulți și te retragi. Dacă pariezi cu sume de 5$ sau mai mari și câștigurile vor fi mai mari, astfel încât te vei putea califica la câștiguri de 500$ sau chiar mai mari. Evident, sproape la orice cazinou, există o sumă maximă a bonusului ce poate fi retrasă. Deci, dacă ți-ai atins obiectivul, verifică pagina de termieni și condiții înainte de a retrage câștigul. De asemenea, atunci când joci sloturi, asigură-te că pariezi linii întregi, indiferent dacă este vorba despre un slot cu multe linii, cum ar fi cu 10, 20 sau mai multe linii de câștig. Dacă nu pariezi setul complet de linii, s-ar putea să pierzi un jackpot mai mare sau, chiar, șansa de a câștiga o victorie.

Nu în ultimul rând, dacă câștigi și vrei să te retragi, cum spuneam, mai sus, asigură-te că ai citit și înțeles bine cerințele de pariere și de retragere. Dacă, pur și simplu, te retragi și nu ai îndeplinit condițiile de pariere, cazinoul va anula automat câștigul tău și nu va plăti nimic, citând faptul că termenii și condițiile nu au fost întrunite. Dacă nu știți cât de mult ați pariat deja sau cât mai trebuie de pariat, cereți ajutorul prin chat-ul disponibil live sau trimiteți un e-mail la serviciul de asistență pentru clienți pentru a verifica.

 Un ultim sfat este dacă ai reușit să câștigi și vrei să te retragi, ți se va cere să faci un depozit înainte de retragere; acest depozit „obligatoriu” face parte din termenii și condițiile tuturor cazinourilor, pentru a se asigura că ești un jucător real. Așa că, verifică dacă ți-ai făcut un cont real și nu oferi informații false, deoarece dacă vrei să îți retragi câștigul și ai oferit informații greșite, cazinourile se vor folosi de acest aspect și-l vor transforma în scuză ca să nu plătească.

Nu uita de rotiri gratuite

În afară de bonusul fără depozit, rotirile gratuite sunt următorul bonus care merită încercat! Reține că unele cazinouri, chiar dacă pun la dispozitie bonusuri exclusive gratis, cer un depozit inițial, care activează rotirile gratuite.

Învață cum să faci bani online și accesează acum bonusurile speciale de pe pagina Top Case Pariuri!

Articole relevante