Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți de noroc, fiind întâlnit în toate cazinourile din lume. Regulile acestuia s-au păstrat dintotdeauna, poate și din cauza faptului că sunt extrem de simple, putând fi învățate de absolut oricine. Nu este de mirare că, odată cu mutarea pe internet, a devenit una dintre cele mai uzuale exemple de cum faci bani online, dintre toate jocurile cu cărți de pe cazinourile virtuale. Deși și-a păstrat structura de bază, jocul de blackjack are însă disponibile unele versiuni adaptate pentru modul online, care nu face decât să-i sporească atractivitatea. Cum faci bani online este astfel mai mult decât simplu, câtă vreme îți poți dubla valoarea banilor investiți după doar câteva secunde, cât durează în mod normal o partidă de blackjack.

Cum faci bani online la blackjack în câteva secunde

În general, jocul de blackjack online nu durează mai mult de câteva secunde. Calculatorul împarte succesiv cărțile jucătorului, după care le împarte și dealerului virtual. Scopul jocului este să aduni 21 de puncte sau un scor cât mai apropiat de acesta, cu condiția ca punctajul tău să fie mai mare decât al dealerului. Am putea spune că este cel mai simplu exemplu de cum faci bani online în doar câțiva pași, având în vedere că jocul durează foarte puțin. Poți face Blackjack din doar două cărți trase, atunci când primești un As și un 10, spre exemplu. În acest caz, dealerul nici nu mai primește cărți, jucătorul fiind declarat câștigător, iar cota de plată în acest caz este de 3 la 2. Cum să faci bani online reprezintă practic scopul suprem la acest joc, unde fiecare carte în plus îți poate aduce succesul sau eșecul. Joacă gratis un joc de blackjack în link și află cum faci bani de acasă!

Principii de bază

Regula de bază la jocul de blackjack este întoarcerea cărților primite de la dealer, astfel încât valoarea lor să nu depășească 21 de puncte. Acesta este și motivul pentru care acest joc mai este cunoscut în mod popular și ca „21”. Diferențele între jocul în cazinourile clasice și cel online nu sunt multe. Practic, am putea spune că ambele versiuni sunt identice, cu diferența că, în cazul cazinourilor virtuale, cum faci bani online reprezintă practic o simulare pe calculator, fără a fi nevoie să te deplasezi la sala de joc. Astfel, mizele le poți plasa cu ajutorul unui click de mouse, iar cărțile îți vor fi împărțite de către un dealer virtual. De asemenea, pe cazinoul online poți seta viteza de împărțire a cărților și frecvența acestora, precum și eventuale efecte speciale. Pentru ca jocul să fie cât mai realist, în față vei avea chiar jetoanele de pariere, astfel că, în funcție de valoarea acestora, vor fi operate și modificările în contul tău de jucător, având în permanență controlul asupra modului cum faci bani online. Încearcă jocul Jacks or Better în link și vezi cum să faci bani pe net!

Ce semnificație au cărțile la Blackjack

În ceea ce privește valoarea cărților, acestea au valoarea înscrisă pe ele, în cazul celor de la 2 la 10. De asemenea, figurile valorează 10 puncte, în vreme ce Asul poate avea valoarea de 1, 10 sau 11 puncte, în funcție de situația cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, nu este greu cum să faci bani online atunci când prima carte este un As, spre exemplu, iar în combinație cu un 10 sau cu una dintre figurile din pachetul de joc, puteți obține o victorie la blackjack din doar două cărți. Poți obține însă 21 de puncte și din mai multe cărți, acest lucru ținând până la urmă de intuiția ta. Există însă și reversul medaliei, în sensul că, atunci când tragi prea multe cărți din pachet, poți depăși 21 de puncte, iar în acel moment ai pierdut runda. În cazul în care te gândești cum faci bani online cu doar 16 sau 17 puncte, poți comanda dealerului să se oprească din împărțitul cărților, prin opțiunea „rămâneți”. Se poate câștiga și în acest caz, însă opțiunea este una la limită, orice rezultat fiind deschis, din acest punct de vedere. La jocuri online ai multe metode de a face bani!

Asigurarea la Blackjack

Cum să faci bani online la jocul de blackjack poate avea și unele elemente surpriză. Astfel, la unele versiuni, precum Atlantic City Blackjack, poți beneficia de o „asigurare” în timpul jocului. Aceasta îi este oferită de obicei jucătorului atunci când vedem că dealerul are deja prima carte un As, iar probabilitatea de a face un blackjack este destul de mare. În acest caz, jucătorul poate primi înapoi jumătate din suma pariată, dacă optează pentru asigurarea oferită de programatorii jocului. Este una dintre regulile care conferă un oarecare avantaj jucătorului și care îl scutește un eșec usturător în fața băncii. De asemenea, la alte versiuni există posibilitatea de a dubla miza, atunci când crezi că ai un avantaj în fața dealerului virtual. În acest caz, nu ai decât să bifezi această ocazie și să îți testezi intuiția. La Blackjack însă, modul cum faci bani online este deschis oricărui rezultat.