Dacă te gândești cum poți face bani pe net la jocurile de masă, atunci cu siguranță că una dintre cele mai la îndemână modalități o reprezintă jocul de ruletă. Unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou din câte există, ruleta și-a păstrat farmecul de sute de ani, de când a fost inventată, fiind considerată pe drept cuvânt „regina cazinourilor” din toată lumea. Același lucru se poate spune și despre cazinourile online, unde întrebarea „cum poți face bani pe net” te duce imediat cu gândul la o rundă rapidă la ruletă, pentru un pariu pe roșu sau negru. Astfel, pe cazinourile virtuale ai la dispoziție mai multe versiuni ale acestui joc, începând de la ruleta europeană, la cea americană sau cea franceză. De asemenea, ca o combinație între toate acestea și jocurile mecanice, avem astăzi Ruleta Pinball, care îți oferă distracție ca la aparate și câștiguri asemănătoare marilor cazinouri.

Principii despre cum poți face bani pe net 

Deși este un joc înființat în urmă cu peste trei secole, ruleta și-a păstrat în mare parte regulile de bază, cu mici variațiuni, în funcție de cei care l-au adoptat. Cu siguranță, putem afirma că singurul care nu s-a schimbat absolut deloc este principiul de funcționare al acesteia, prin care jucătorul trebuie să ghicească numărul pe care se va opri bila pe roata numerotată a ruletei. În mod obișnuit, aceasta este plasată pe mantinela ruletei de către dealerul cazinoului, însă, în cazul cazinourilor virtuale, aceasta este plasată automat de un calculator. De asemenea, pe calculator putem seta viteza de rotire a bilei și a roții ruletei, după care, tot ce ne rămâne este anunțarea numărului câștigător, care îți va indica automat și cum poți face bani. Dacă acesta coincide cu cel plasat de noi pe masa de joc, atunci înseamnă că am avut o rundă câștigătoare. În caz contrar, trebuie să te pregătești de o nouă miză. Intră în link și exersează cu un joc gratis de European Roulette ca să vezi cum să faci bani mulți!

Ce trebuie să știm despre masa de joc

Dincolo de roata ruletei, care este numerotată de la 1 la 36, cu o căsuță de 0 sau două, după caz, celălalt element de bază, esențial pentru cum poți face bani pe net, îl reprezintă masa de joc. Aceasta își are corespondent în numerele de pe ruletă, cu diferența că sunt plasate pe orizontală, pe un perimetru de formă dreptunghiulară, marcat cu tot atâtea căsuțe. De obicei masa este verde, dar în anumite versiuni ale jocului de ruletă online, aceasta poate fi și albastră sau chiar roșie. Aceasta este împărțită în căsuțe cu cele 36 de numere dar și în linii, coloane și sectoare. De asemenea, cifra 0 este plasată în capul chenarului cu celelalte numere. Pentru o experiență aparte poți încerca și un joc de ruletă la casino live. Revendică-ți un bonus exclusiv ca să joci mai mult și profită de una din cele mai bune metode de a face bani!

Ce tipuri de tip de pariuri există la ruletă

În ceea ce privește pariurile la jocul de ruletă, acestea pot fi simple sau combinate. Un pariu simplu poate fi considerat plasarea unui jeton pe un singur număr, caz în care vom beneficia de o cotă de 35 la 1 în caz de câștig. Dată fiind însă probabilitatea mică pentru a ieși un singur număr, ruleta îți oferă și alte posibilități de cum poți face bani pe net. Astfel poți plasa un pariu pe un grup de două numere, caz în care plasezi un jeton pe linia mediană dintre acestea. De asemenea, poți paria pe trei, patru sau chiar 6 sau 8 numere, după preferință. Nu în ultimul rând, poți paria pe un sector sau pe o coloană de 12 numere, caz în care vei primi triplul banilor depuși. Cele mai uzuale pariuri sunt însă cele pe culoarea roșie sau neagră, care se regăsesc alternativ și pe căsuțele numerotate de pe ruletă. Un alt pariu uzual este cel pe numerele mici, din jumătatea inferioară (de la 1 la 18), sau din jumătatea superioară (de la 19 la 36). În acest caz, cum poți face bani pe net se traduce în plata la dublu a sumei  depuse. Online ai în plus jackpoturi uriașe la jocuri ca la cazino de ruletă.

Strategii verificate la jocul de ruletă

O altă modalitate de cum poți face bani pe net este aceea de folosire a strategiilor de joc la ruletă. Unele dintre acestea sunt vechi și verificate de-a lungul anilor, în vreme ce altele pot fi folosite și la alte jocuri. Astfel, dacă ne referim la Martingale, spre exemplu, aceasta se bazează pe plasarea succesivă de pariuri la cotă dublă, până când numărul sau combinația plasată de tine va ieși. Pentru aceasta se alege pariul cel mai simplul cu cota de 2 la 1, precum parierea pe culoare, pe numerele mici sau cele mari. În acest caz poți afla mai rapid cum poți face bani pe net, fără a trebui să pariezi la nesfârșit. Alte strategii la ruletă sunt La Bouchere, D`Alembert sau Fibonacci, bazate pe formule și algoritmi matematici bine studiate. Toate presupun un fond de rulaj consistent, care te va ajuta la rândul său cum poți face bani pe net.