Jocurile de tip slot sunt primele care te întâmpină de obicei pe site-urile cazinourilor online. Acestea constituie o bună oportunitate de a face bani acasă, direct din faţa calculatorului, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la sala de jocuri de cartier şi să pierzi timpul pe la ghişee. Pur şi simplu, te instalezi în faţa calculatorului, selectezi jocul şi începi distracţia. Poţi face acest lucru total gratis, jucând variantele demonstrative, sau pe bani reali, caz în care şi câştigurile vor fi contabilizate în contul tău de jucător. Nu întotdeauna încercarea de a face bani acasă cu un joc slot reprezintă o misiune uşoară şi, mai ales, nu toate sunt la fel. Aceasta prin prisma faptului că există mai mulţi producători, dar şi o mulţime de tipuri de jocuri slot, care te pot duce în derută.

Reguli de urmat la sloturi pe bani acasă

În ceea ce priveşte regulile de joc la slot, acestea nu diferă de cele pe care le urmai de obicei la aparatele în fizic. Astfel, cele mai multe dintre sloturi au buton de fixare a mizei, de fixare a unităţii de plată – monede sau fracţiuni din aceasta, buton de start şi eventuale funcţii speciale. Practic, scopul principal este să prinzi cât mai multe combinaţii posibile, în funcţiile de valoarea simbolurilor, pe care o vei avea afişată pe ecran.

De preferat este ca, dacă vrei să faci bani acasă, înainte de a accesa un joc slot să studiezi puţin regulile jocului, pentru a nu irosi banii din cont încercând la nesfârşit metode de pariere. De asemenea, cel mai bun sfat pentru a te familiariza cu jocurile slot, înainte de a face bani acasă pe mize reale, este de a încerca variantele demonstrative. De obicei, cam fiecare cazinou online pune la dispoziţia jucătorilor variante demo ale jocurilor, acestea fiind accesibile chiar fără a avea nevoie de înregistrare pe site.

com joci sloturi

Pur şi simplu, este de ajuns să intri pe secţiunea dedicată sloturilor, să selectezi jocul şi opţiunea „demo”, iar jocul se va încărca în câteva secunde. Pentru aceasta nu ai nevoie decât de o conexiune bună la internet şi o serie de dotări minime, pe care le vei găsi afişate la fiecare joc în parte. Astfel, este posibil ca la jocurile care necesită o grafică mai avansată, să deţii un calculator mai performant atât la nivel de hard, cât şi de software. Nu în ultimul rând, jocurile demonstrative pot fi descărcate pe calculatorul personal sau accesate direct pe site. Ia-ți un bonus cu 50 de rotiri gratuite și află cum să faci bani repede!

Ce tipuri de sloturi există

Dacă totuşi te-ai decis că vrei să faci bani acasă, trebuie să ştii că jocurile slot sunt împărţite în două mari categorii: jocuri clasice şi jocuri moderne. Cele clasice sunt de tipul celor cu fructe sau cu 777, acestea ducând mai departe o tradiţie de câteva zeci de ani, preluată de la cazinourile clasice şi de la sălile de cartier. Acestea sunt caracterizate în special printr-o grafică simplă, apropiată de cea întâlnită la aparatele de joc în fizic, spre deosebire de jocurile moderne care abundă de efecte speciale şi grafică elaborată. De asemenea, la sloturile moderne poţi face bani acasă bucurându-te de personaje celebre din filme sau de teme alese din legendele nordului sau ale Greciei antice. Nu în ultimul rând, poţi beneficia de coloane sonore de excepţie, cu ajutorul sloturilor pe teme muzicale.

Sloturi cu 77777

Unele dintre cele mai atractive tipuri de sloturi cu ajutorul cărora poţi face bani acasă sunt cele de tip 77777. Acestea sunt urmaşele vechilor sloturi de tip 777, cu diferenţa că aici avem cinci tamburi în loc de trei. După cum probabil aţi intuit, simbolul principal este cifra 7, considerat din cele mai vechi timpuri un simbol al norocului. Alte simboluri importante la jocurile de tip 77777 sunt cele de tip BAR, acestea completând seria fructelor norocoase precum cireşele, pepenii, lămâile sau strugurii. Online lumea câștigă bani de acasă simplu, la jocurile preferate.

castiga bani jucand jocuri

Sloturi 3D

Pentru amatorii efectelor speciale, aceştia pot face bani acasă beneficiind de ultimele tehnologii în domeniul graficii pe calculator. Astfel dacă majoritatea jocurilor oferite sunt bidimensionale, în ultima perioadă au apărut şi jocuri slot 3D. Pentru acestea veţi avea însă nevoie de dotări ceva mai speciale, precum monitor sau televizor care să suporte acest format al imaginii. 

Câştiguri pe liniile de plată

În ceea ce priveşte câştigurile, acestea diferă de la joc la joc, prin combinaţiile obţinute pe liniile de plată. Acestea reprezintă un adevărat indicator al profitabilităţii unui joc slot. Prin urmare, cu cât un joc slot are mai multe linii de plată, cu atât poţi spune că faci bani acasă mai uşor. Astfel, există jocuri slot care oferă 15-20 de linii de plată, dar există şi jocuri moderne, cu 6 role, spre exemplu, sau cu un sistem de role dispuse piramidal, ce pot oferi şi peste 100 de linii de plată. Nu în ultimul rând, trebuie să urmăreşti în permanenţă simbolurile Wild şi Scatter, care îţi pot aduce multiplicarea câştigurilor. Testează-ți norocul în jocul gratis de sloturi Cloud Quest ca să te convingi cât de ușor faci bani pe net!