Aparent, jocurile de tip casino sunt simple modalități de distracție, în care plasăm o sumă, iar calculatorul sau aparatul de joc de împarte aleatoriu cărțile de joc sau simbolurile la jocuri slot. Imaginea nu este departe de realitate, câtă vreme acestea sunt numite jocuri de noroc, bazându-se exact pe sistemul aleatoriu de oferire a câștigurilor, fixat prin intermediul unor algoritmi folosiți la conceperea jocurilor. Sunt însă unele tehnici de pariere care, îți vine să crezi sau nu, îți pot maximiza modul cum să faci banii pe cazinourile online. Nu spune nimeni că acestea sunt infailibile. Există însă suficiente exemple de jucători care le-au testat pe propria piele cu succes, astfel încât o încercare din partea ta, măcar pentru a verifica dacă acestea sunt viabile sau nu, nu strică. În rândurile ce urmează, îți vom prezenta cele mai uzuale sisteme de pariere și strategii pe care le-ai putea urma ca să testezi cum poți face bani pe net la jocuri de noroc.

Cum să faci banii la ruletă

Supranumită și regina cazinourilor, putem spune că ruleta deține supremația și în ceea ce privește posibilitățile de pariere și a modurilor cum să faci banii. Astfel, dacă la jocurile de tip slot nu avem prea multe de ales, în afară, poate, de fixarea mizei la momentul oportun, pentru câștigarea unui jackpot uriaș pus la bătaie, jocul de ruletă se diferențiază prin predictibilitatea câștigurilor, mai ales dacă ai stabilit și o strategie de joc. Aici vom întâlni și cele mai multe tipuri de pariuri, judecând după cele 36 de căsuțe avute pe masa de joc, corespunzătoare numerelor inscripționate de pe roata ruletei. Prin urmare, primul tip de pariu pe care îl vom întâlni la ruletă este pariul direct. Denumit și pariul straight, din limba engleză, acesta vizează parierea pe un singur număr, caz în care cazinoul îți va plăti suma multiplicată de 35 de ori. Alte tipuri de pariuri sunt pariul split – prin care putem plasa o miză pe două numere alăturate, indiferent că sunt pe orizontală sau pe verticală. În acest caz, jetonul de joc este amplasat pe linia care desparte cele două numere, de aici venind și denumirea de pariu split (divizare). Mai apoi, avem pariul street bet, prin care periem pe trei numere consecutive, iar metodele noastre pot fi încercate pe parierea pe 5,6, sau opt numere, după preferință. Mai există pariul în linie, pentru o linie de 12 numere, sau pariul pe duzină, caz în care vom paria pe unul dintre cele trei sectoare transversale care împart tabla de joc la ruletă.

Cel mai simplu mod în care poți vedea cum să faci banii îl reprezintă pariul pe culoare, pe numere pare sau impare, ori pe numerele mici sau mari (de la 1 la 18 și de la 19 la 36). Acesta se numește pariul Even, prin care alegem jumătate din numerele de pe tablă, suma plătită de cazinou fiind dublul celei mizate de noi. E foarte util să înveți aceste lucruri ca să vezi cum faci bani online ușor.

Strategiile de ruletă

Dincolo de tipurile de pariuri, la jocul de ruletă și nu numai ai și alte posibilități menite să îți arate cum să faci banii. Este vorba de strategiile consacrate de pariere, precum Martingale sau Fibonacci, în fond, niște algoritmi matematici după care trebuie să îți plasezi mizele.

Cea mai cunoscută dintre strategii este Martingale. Aceasta te va ajuta cum să faci banii prin parierea succesivă pe același număr ori combinație de numere, dublând miza la fiecare rundă de joc. De menționat că aceasta este una dintre puținele strategii pe care le poți aplica și la alte jocuri, precum Black Jack sau chiar loterii internaționale. Același lucru poate fi aplicat și la jocul de ruletă online, unde Martingale te va ajuta cum să faci banii făcând același pariu, dar la mize diferite, până ce vei obține rezultatul scontat. În acest caz, este bine ca pariul să se facă pe o combinație care oferă cota minimă de câștig, aceasta însemnând că și probabilitatea de a ieși numărul câștigător este maximă. Un astfel de mod cum să faci banii la Martingale îl reprezintă parierea pe roșu, pe negru, pe numerele pare/impare sau pe cele mici/mari.

Cum să faci banii cu schema Biartitz

O altă modalitate de a-ți încerca norocul la bani de acasă ruletă este sistemul Biarritz, unde se are în vedere parierea pe un singur număr, până la indicarea corectă a acestuia. Sistemul este de proveniență rusească și presupune repetarea procedurii de 35 de ori (până la completarea numerelor de pe ruletă), după care, în cazul în care toate aceste runde au fost cu ghinion, se trece la dublarea mizei. Și în acest caz, ca și la Martingale, jucătorul are nevoie de multă răbdare, de parierea în mod constant, dar și de un fond de rulaj consistent, care să-i permită rămânerea în joc. În principiu, toate aceste scheme de joc au la bază principii matematice și calcule probabilistice complexe. Acestea nu vor înlocui însă niciodată intuiția și flerul, care pot bate orice șir de numere.