bani pe net

Cum să faci mai mulți bani pe net cu jocul de blackjack

Una dintre cele mai tari activități este să faci bani pe net jucându-te la jocuri de noroc online. Unul dintre aceste jocuri este cel de blackjack, un popular și îndrăgit joc de masă. Te joci, te distrezi și faci bani jucându-te blackjack — live sau online. Blackjack este, printre altele, și un joc de strategie. Mai ales dacă te joci la nivel profesionist. Însă, înainte de toate, jocul de black este un joc de noroc, care te va distra în fiecare moment. Ești pregătit să trăiești o viață plină de suspans și de acțiune? Dar, mai ales, să faci mulți bani? Pentru a îți mări șansele de câștig la blackjack, ne-am gândit la o serie de sfaturi care îți vor îmbunătăți considerabil experiența de joc și șansele de câștig. Indiferent că te joci online sau live, ai o ocazie unică să te bucuri din plin de jocul de noroc și să faci bani pe internet. Citește mai departe despre cum să faci bani online la blackjack.

  1. Învață care sunt cărțile de joc tari și care sunt cărțile de joc slabe

În primul rând, pentru jocurile de blackjack este important să înveți care sunt cărțile de joc puternice și care sunt cărțile de joc slabe. Este esențial dacă urmărești să faci bani online. Așa că hai se vedem care sunt acestea. Cărțile de joc slabe sunt cele de la 6 în jos — de exemplu, dacă ai în mână un 2 și 6, acestea sunt cărți slabe și sunt puține șanse să câștigi jocul de blackjack cu ele. Același lucru este valabil și pentru situația în care dealerul are astfel de cărți în mână. Poți fi sigur/ă că va pierde cu o astfel de mână. Mai mult, dacă suma cărților de joc din mâna ta este 12, va trebuie să joci ceva mai conservativ și să fii mereu atent la ce cărți de joc are dealerul în mână. Însă, dacă cărțile acestuia sunt slabe, te poți juca ceva mai agresiv. Doar vrei să faci (mai mulți) bani, nu? Profită de fiecare ocazie pe care jocul ți-o oferă!

  1. Joacă-te responsabil și fii atent la joc dacă ai cărți bune în mână

Care sunt cărțile de joc tari? În principiu, cele de la 6 în sus. Sunt mai multe șanse să faci 21 cu ele — însă și să depășești suma de 21. Așa că fii atent/ă la joc. Când ai în mână cărți bune de joc, este important să acorzi ceva mai multă atenție jocului online sau live de blackjack. Astfel, noi îți recomandăm să joci ceva mai agresiv și să îți asumi mai multe riscuri în cadrul jocului de blackjack. Trebuie să fii puțin mai competitiv, mai ales dacă ai de-a face cu jucători online care au și ei cărție bune sau cărți de joc tari în mână. Însă și dacă te joci online doar împotriva dealerului. Este important întotdeauna să acorzi atenție cărțile de joc pe care le ai în mână — și să profiți de cărțile de la 6 în sus. În plus, aceasta este o mână de cărți pe care nu trebuie să o ratezi dacă vrei să faci bani pe net. Uneori s-ar putea să pierzi, în ciuda faptului că ai o mână bani, dar aceasta se întâmplă rar — și este firesc, mai ales dacă te gândești că jocul de blackjack este un joc de noroc. Chiar și așa, șansele ca tu să câștigi o mulțime de bani pe net la blackjack sunt destul de mari.

Revendică-ți aici un bonus exclusiv la casino, ideal pentru bani pe net la blackjack!

Articole relevante