Articolul urmator
»
faci bani usor si sigur

Cum faci bani ușor și sigur din pariuri online

Cine spune că pariurile sportive sunt doar o chestiune de noroc, ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face această afirmație. Pariurile online necesită multă pregătire, antrenamente și zile întregi de strategie. Deși nu există metode patentate de câștig imediat, astăzi îți arătăm cum să faci bani ușor și sigur din jocul și variația cotelor online. Dacă te trezești în fiecare dimineață optimist și îți spui vreau să fac bani din pariuri sportive, atunci aici e locul potrivit pentru tine. Fă-te comod în fotoliu și îți vom dezvălui cum să-ți iei licența în acest domeniu! Nu există doar o variantă câștigătoare, ai mai multe modalități prin care poți ajunge la potul cel mare.

Faci bani ușor și sigur cu strategia X-ului norocos

Această abordare se mai numește și Martingale și este datată prima dată în Franța secolului al XVIII-lea. Strategia este aceea de a merge pe o miză inițială pe care o dublăm de fiecare dată la următorul pas. Vei paria pe X-uri la finalul disputelor, meciuri egale care de obicei sunt cotate de marii bookmakeri la 3-3.3 (în cazul meciurilor cu echipe de valori apropiate). Ligi foarte bune pentru această abordare sunt Liga 1 din România, Ligue 1 din Franța sau Serie A italiană. Campionatul românesc este o alegere inspirată datorită faptului că are meciurile programate la ore diferite. Este bine să menținem un tempo de doar un meci o singură dată. Iar Liga 1 ne oferă acest confort chiar în cadrul unei etape. Jocurile încep de cele mai multe ori vinerea și durează cel puțin până luni seara. NU se dispută niciodată mai mult de două meciuri simultan.

Poți să faci bani ușor și sigur mergând pe următoarea structură de nouă mize și partide: 10 lei, 10 lei, 20 lei, 40 lei, 80 de lei, 160 lei, 320 lei, 640 lei, 1280 lei. Dacă câștigul apare până la meciul al șaselea din serie, te încurajăm să nu te oprești. Dacă miza a fost de măcar 160 de lei și biletul a fost câștigător te sfătuim să reiei procesul de la miza inițială stabilită de comun acord la 10 lei. Cu metoda meciurilor de tip X sau Martingale vreau să fac bani din pariuri sportive devine mai mult decât un simplu slogan pe care îl auzi la televizor sau îl citești pe net. Noi chiar am testat și funcționează!

E bine să alegi să joci această metodă pe o perioadă de măcar 6 săptămâni sau două luni și cu precădere după primele etape ale sezonului. Lunile octombrie și noiembrie par foarte inspirate pentru Liga 1, iar pentru campionatele care nu au pauze prea lungi iarna (Anglia nu are pauză de iarnă, Spania, Italia și Germania au pauze foarte scurte) metoda funcționează și în a doua parte a sezonului. Dar asta nu e tot în materie de câștiguri în pariuri online. Tot în continuarea acestui material, îți demonstrăm cum se fac bani pe internet rapid și cum e posibil să faci bani ușor și sigur.

Martingale aplicat pentru tenis

Poți să faci bani ușor și sigur și din alte sporturi decât din fotbal. Un exemplu excelent în acest sens îl reprezintă turneele importante de tenis de peste an. Strategia se numește Profit pe jucătorii nefavoriți, și are la bază același bătrân și francez sistem Martingale. Se mizează tot pe puterile lui doi (1, 2, 4, 8, 16, 32, 64 etc.), dar de data asta vom utiliza un handicap pozitiv de game-uri pentru jucătorul considerat outsider. E nevoie să ținem cotele cuprinse între 2 și 3 pentru ca sistemul să poată funcționa.

Dacă ai fi mers pe acest sistem la Wimbledon 2018 în meciul Roger Federer (Elveția) contra Kevin Anderson (Africa de Sud) ai fi reportat un succes extrem de important. La turneele unde se joacă 2/3 (toate mai puțin Grand Slamuri și Cupa Davis) se întâmplă constant ca jucătorul considerat nefavorit să câștige primul set sau să piardă ambele seturi la scoruri de tipul 7-5, 7-6. În cazul acesta, pariul de tip Outsider +3.5 pe totalul game-urilor din meci este o alegere inspirată. Ca să faci bani ușor și sigur trebuie să ții cont de câteva aspect foarte importante. Ai nevoie de un buget/investiție inițială care să poată duce sistemul timp de 6 sau 8 partide consecutive.

Știm că vrei să faci bani din pariuri sportive, dar pentru asta e nevoie să te uiți puțin peste istoricul întâlnirilor directe între doi combatanți (H2H), la ultimele meciuri jucate de fiecare pe suprafața de joc (acum spre exemplu ne apropiem de sezonul de hard din America de Nord), dar și peste surprizele cele mai recente din cele mai importante turnee de tenis. Nu uita de cota care trebuie să fie cuprinsă între 2 și 3 pentru ca sistemul Martingale să dea rezultatele scontate.

Profită acum de cele mai tari bonusuri cu cote speciale la pariuri online!

O metodă foarte bună pentru cei care preferă jocul în live

Pariurile online au un ingredient pe care cele din agenția stradală nu le posedă. Poți lua pulsul echipelor și jucătorilor, mizând exact în momentele-cheie ale spectacolului cotelor în continuă schimbare. E vorba de jocul în live. Am ales pentru tine tot o strategie  pe tenis. Aici este vorba de munca altui matematician. Cine nu a auzit de șirul lui Fibonacci? Avem nevoie de cote de peste 3, iar șirul lui Fibonacci se prezintă în felul următor: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55.  Această variantă necesită a urmări atent începutul unui meci de tenis masculin. Te uiți atent la rezultatele primelor cinci game-uri și, în cazul în care nu a existat niciun rezultat de tip victorie la 30 (W-30), vei începe să pariezi pe acest scor. Vom merge pe acest scor și pentru unul și pentru celălalt jucător. Mizăm în game-uri consecutive.

E nevoie de o ajustare a șirului lui Fibonacci după cota pe care o primim de la casa de pariuri. Te încurajăm să joci pe acest tip de market până la primul câștig. La fete, din experiența de jucători profesioniști în zona pariurilor live, este recomandat doar scorul de 40-40 și numai după game-ul patru al primului set. Ți-am promis că o să faci bani ușor și sigur? Ne-am ținut de cuvânt prezentându-ți aceste variante de top pentru ca tu să alegi ce e mai bun pentru tine în strategiile viitoare. Tu pe ce cote vei juca în continuare?

faci bani usor si sigur

Te distrezi, îți susții echipa favorită pe tot parcursul campionatului, iar la sfârșit te trezești și câștigător! Distracția începe chiar acum pe FaciBaniOnline.ro!

Articole relevante