cum să faci banii online

Cum să faci banii online la pariuri de pe NetBet?

În articolul trecut am discutat despre cum să faci banii online la Winmasters pariuri. Astăzi ne vom concentra pe alte metode de a face bani la NetBet. Această platformă a devenit una dintre cele mai importante embleme din industria de pariuri sportive, aflată în tot mai mare creștere. De la lansarea sa inițială în 2001, s-a străduit să ofere membrilor săi o bogată și diversă experiență de pariuri sportive online, punând accentul în mod deliberat pe alegerea și varietatea excepțională. Acest lucru este mai evident decât oricând astăzi, deoarece platforma permite acum jucătorilor să se bucure de acces imediat la mai mult de 25 de piețe de pariuri sportive, multe dintre ele prin intermediul platformelor de jocuri de noroc și de pariere mobilă. Prin urmare, cum faci bani ușor devine o activitate plăcută și foarte ușor de înfăptuit.

Software-ul

Site-ul elegant și rapid al NetBet este alimentat de software-ul iSoftBet (ISB), o adăugare relativ recentă pe piața de pariuri online. Cu toate că a rămas necunoscută pentru unii, această platformă este rapidă și fiabilă, oferind o alternativă interesantă la opțiunile software „standard” văzute atât de omniprezent în altă parte. Cu o grafică remarcabilă, o execuție puternică și o selecție de opțiuni diferite de redare (instant, descărcare sau mobil), toate acestea fiind standard, majoritatea vizitatorilor site-ului își dau seama că se află într-un loc special încă din primele momente. Oferta mobilă a NetBet a lansat, de asemenea, o platformă de pariuri. Acest lucru înseamnă că membrii înregistrați cu telefoane mobile și / sau tablete potrivite se pot bucura de un pariu oriunde, ori de câte ori aleg.

Cum să faci banii online?

Câștigul real al NetBet constă în faptul că oferă o gamă imensă de piețe sportive și o mulțime de tipuri de pariuri, astfel încât jucătorii cu interese sportive deosebit de diverse pot fi siguri că vor găsi ceea ce caută. Câștigurile includ pariuri combinate, scoruri exacte, MT / FT, precum și pariuri tradiționale. 

În funcție de preferințele lor, pariorii pot alege între trei formate diferite de pariere: Fracțional (Marea Britanie), Zecimal (UE) și American (SUA). În prezent, miza minimă pentru pariurile live este de 0,07 € și de 0,13 € pentru pariurile live (sau echivalentul valutar). Nu există o miză maximă stabilită. Dacă jucătorilor li se refuză un pariu pentru orice motiv, li se va oferi o sumă alternativă. Câștigurile maxime se ridică la 20.000 € pe pariu și 50.000 € pe săptămână. După cum s-a menționat anterior, acoperirea sportivă este considerabilă. În prezent, există cel puțin 28 de piețe sportive separate disponibile pentru cei mai buni la probă. 

Piețele mai mari, cum ar fi fotbalul național și european, oferă o diversitate profundă. Într-adevăr, un meci din Premier League, de exemplu, de multe ori are mai mult de 28 de selecții variate de pariere disponibile. Selecțiile sportive și tenisul american oferă, de asemenea, multe posibilități de pariere, pariurile fiind luate pe toate variantele posibile de jocuri, precum și handicapuri și elemente de recuzită.

Cum să faci banii online la următoarele sporturi?

-Baschet
-Box
-Crichet
-Fotbal
-Golf
-Curse de cai
-Jocurile Olimpice
-Rugby League / Union
-eSports
-Sporturi virtuale

Aceasta a fost una dintre primele companii online de jocuri de noroc care a văzut potențialul de pariere în joc și, ca atare, oferă acum unele dintre cele mai cuprinzătoare și mai interesante opțiuni de pariere in-play disponibile oriunde. Desigur, există puține alte case de pariuri online care pot spune că au până la 400 de piețe în joc la un moment dat sau oferă 10 000 de jocuri live pe lună. 

Dacă vrei să găsești alte metode de a face bani la pariuri de fotbal, vei fi mulțumit de marja de pariere scăzută a sportului pe care rulează casele de pariuri, care este cu puțin peste 4%. Există și curse de cai, care nu sunt oferite de toate casele de pariuri noi. Dacă te uiți la un anumit eveniment, vei găsi o mulțime de piețe pentru un anumit joc. Puteți să vă aruncați într-un meci și să găsiți mai mult de 50 de piețe în desfășurare, astfel încât aveți de ales, ceea ce este frumos.

De asemenea, poți să filtrezi sportul în pariuri live. Ce este cu adevărat frumos în ceea ce privește serviciul In-play este că au un avantaj important în ceea ce privește pariurile cu handicap asiatic. Este chiar acolo în partea de sus a piețelor de pariuri (atunci când sunt disponibile) într-o fereastră separată.

Puteți să urmăriți întreaga vizualizare în direct pe ecranul asiatic, pentru o acoperire cu handicap. Acesta adaugă o valoare adăugată pentru pariurile dvs. de fotbal și oferă un plus  de confort pentru cei cu experiență în sistemul de pariuri. De asemenea, ai infografice special create pentru a descrie ceea ce se întâmplă în joc și pentru a afișa statistici live. Este un produs foarte bine finisat, deoarece este rapid și poți paria rapid pe ceea ce căutați.

Bonusuri sau cum faci bani ușor la pariuri sportive

În prezent ai următorul bonus pentru pariuri sportive – un bonus 100% până la 1500 RON.

Asistența pentru clienți este eficientă și activă, cu linii telefonice / fax,  e-mail disponibile  24/7 și o opțiune live chat care rulează între orele 8:00 și 12:00. Jucătorii pot folosi VISA, MasterCard, Skrill și paysafecard pentru a face depozite și retrageri. Bineînțeles, site-ul utilizează tehnologia de criptare de ultimă oră pentru a asigura că toate transferurile financiare rămân sigure și securizate.

În acest moment, jucătorii care locuiesc în Belgia, Bulgaria, Franța, Malta, Filipine, Portugalia, Puerto Rico, Singapore, Spania și SUA nu sunt autorizați să joace la această platformă. 

Câteva avantaje și dezavantaje

Avantaje – unul dintre liderii în industria de pariuri sportive, platformă  mobile disponibilă, grafică excepțională, varietate mare de sporturi pe care poți paria.

Dezavantaje – se concentrează puternic pe piețele din Marea Britanie (în special).

Concluzii – cum să faci banii online

Suntem siguri că te-ai gândit de multe ori la metode de a face bani rapid și distractiv. Pariurile sportive îți acordă această șansă mai simplu decât crezi. Aici găsești combinația optimă între adrenalină și câștiguri! Așa că, nu mai sta pe gânduri! Ia un bonus, din pagina special creată, la noi pe site! Joacă-l și vezi cum să faci banii online acum! 

 

Articole relevante