Free bet Betano

Învârte Roata Norocoasă la EURO 2020 și câștigă cu free bet Betano

Free bet Betano este cea mai nouă metodă prin care poți câștiga bani de pe urma mult așteptatului EURO 2020. Ai șanse uriașe cu Roata Norocoasă cât timp ține campionatul European, pentru că Betano îți oferă zillnic 20 de max rotiri sau 25 de lei la un pariu gratuit. Iar veștile bune nu se termină aici! Citește textul de mai jos și prinde oferta Betano România.

Accesează oferta free bet Betano aici.

Afis rotiri gratuite si free bet Betano cu fundal portocaliu, text scris cu auriu

Betano pariuri îți aduce bani frumoși, dacă te informezi! Iată oferta!

Oferta free bet Betano este foarte simplă: dacă învârți Roata Norocoasă Betano (Lucky Rounds), primești zilnic, unul dintre aceste bonusuri Betano:

  • 20 de rotiri.
  • 25 de lei pentru a juca la pariuri, oriunde în secțiunea Sport.
  • 5 jetoane de aur în valoare de 5 lei.

Află mai multe despre casa de pariuri Betano, citind informații utile despre cum îți deschizi cont în platform, dar și ce alte super oferte mai pune la dispoziție.

Atenție! Aceasta este o campanie limitată, valabilă în perioada 7 iunie – 11 iulie. Însă nu degeaba I se spune Roata norocoasă, pentru că, cei mai ghinioniști pot să învârtă și să nu primească niciunul dintre aceste premii.

Cum primești free bet Betano și rotiri gratuite?

Pașii prin care poți accesa oferta free bet Betano și rotiri gratuite sunt foarte simpli.

  1. Dă click pe linkul din oferta noastră free bet Betano.
  2. Înregistrează-te dacă nu ai deja un cont, dacă ai cont, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul Conectare din pagina de ofertă.

Important de ținut minte este faptul că nu ai voie să învârși Roata Norocoasă decât o singură dată într-o zi. Însă îți poți încerca norocul zilnic, până pe 11 iulie, iar dacă alegi să pui la pariuri, poți miza cote frumoase pe meciurile de la Euro 2020.

Free bet Betano: alte detalii

Așa cum spuneam mai sus, una dintre surprizele acestei oferte este aceea că free bet Betano este disponibil oriunde în secțiunea de pariuri, inclusiv la cele virtuale. Pariul este valabil 24 de ore din momentul în care ai acceptat oferta Betano, iar valoarea maximă a unui free bet este de 25 de ron. Iar cu Euro 2020 în plină desfășurare, poți paria pe meciurile sau echipele favorite și poți câștiga.

Rotiri gratuite Betano

Dacă ai norocul să câștigi cele 20 de free spins Betano, trebuie să știi că acestea se ”vor” jucate în exlcusivitate la următoarele sloturi Reactoonz 2, Book of Dead și Fire Joker. Rotirile gratuite Betano sunt disponibile timp de 24 de ore în cont, din momentul în care ai primit bonusul. Un participant nu poate primi mai mult de 20 de rotiri gratis într-o zi, ceea ce, credem noi, sunt suficiente pentru a încasa bani frumoși din această ofertă.

Iată și valoarea unei rotiri, în funcție de jocul la care alegi să învârți:

  • 0,25 ron pentru jocul Fire Joker.
  • 0,50 ron pentru jocul Book of Dead
  • 1 ron pentru jocul Reactoonz 2

Cum folosești jetoanele de aur Betano

Un alt câștig pe care oferta Betano ți-l pune la dispoziție constă în ”jetoane de aur”. Acestea au valoarea de 5 lei și sunt disponibile exclusiv pentru secțiunea Cazino live, la jocurile Betano Cashback Blackjack și Ruletă exclusivă Betano.  Un participant la joc nu poate primi mai mult de 5 jetoane într-o zi.

Condiții de rulaj free bet Betano

Ca și în cazul rotirilor, jetoanelor și free bet Betano este un bonus care nu este supus niciunei condiții de rulaj. Așadar, ai toate șansele să retragi exact atât cât câștigi, fără alte depuneri sau investiții.

Fă-ți cont sau conectează-te în platform pentru a pune mâna pe free bet Betano, rotiri gratuite și jetoanele de aur. Distrează-te pariind la meciurile Euro 2020 și câștigă cu Betano!

Articole relevante