fa bani ușor

Fă bani ușor la Sportingbet pariuri sportive!

Probabil soția sau soțul ți-a zis de mai multe ori – „ Fă bani ușor, fără stres! Azi îți arătam cum să faci bani repede la Sportingbet cu multitudinea de pariuri sportive pe care le poți plasa oricând pe această paltformă!

Câteva detalii despre platforma online

Sportingbet este o casă de pariuri britanică deținută de GVC Holdings, având o experiență bogată în pariurile online ținând cont că ea a fost înființată în 1997. Aceasta este cunoscută în toată lumea, având peste 2,5 milioane de clienți din peste 200 de țări. În România, compania a sponsorizat, de-a lungul timpului, câteva echipe de fotbal, printre care și Steaua București între 2009 și 2011. În momentul de față ea este sponsorul oficial al echipei de fotbal PAOK FC, cu care are contract până în 2018. Conform D.ONJN 1558/25.08.2016 casa de pariuri are o licență valabilă pe 10 ani (2026) atât pentru pariuri sportive, cât și pentru jocuri cazino. 

Fă bani ușor cu un bonus pentru prima depunere

Clienții noi beneficiază acum de un bonus pentru prima depunere de 100% în limita 200 RON, precum și Freebet Zilnic în valoare de 25 RON. Fă bani ușor urmărind ofertele exclusive negociate pentru tine de la Faci Bani Online. Din 2014 casa de pariuri a început să ofere bonusuri și promoții atractive clienților din țara noastră, iar acestea au crescut din ce în ce mai mult, pe măsură ce compania a crescut. Acest operator a ajuns în scurt timp în topul preferințelor pariorilor români datorită promoțiilor atractive, și nu numai, pentru că și serviciile oferite au suferit schimbări importante și de calitate de-a lungul timpului.

Site-ul este foarte prietenos cu jucătorii începători. În mod obișnuit, pe unele site-uri poate fi destul de dificil să găsești ceea ce cauți, chiar de la început  dar aici nu este cazul, site-ul fiind foarte intuitiv și ușor de folosit. Chiar dacă intri pentru prima dată aici, te vei descurca fără nici o problemă, și vei vedea că poți accesa orice secțiune sau meci din maxim 3 click-uri. Acesta este unul din motivele pentru care această agenție este recomandată călduros  începătorilor.

Asistență pentru clienți

Platforma îți oferă posibilitatea de a conversa prin live chat zilnic direct în limba română. Mai mult decât atât, staff-ul poate fi contactat și prin apel telefonic în intervalul orar 10:00 – 23:00, în limba română. 

Oferta acoperă destul de multe sporturi. Se poate paria pe ciclism, snooker, cricket și multe altele. Găsim inclusiv curse multe și diversificate de câini și cai, ceea ce fără îndoială reprezintă un plus. Nu lipsește opțiunea de pariere „Starting Price”, ceea ce contează mult, deoarece aceasta garantează cumva cele mai bune cote indiferent de momentul în care se pariază.

Când vine vorba despre sportul rege, trebuie să știi că sunt acoperite foarte multe competiții din toată lumea, inclusiv liga de tineret din Emiratele Arabe, Cupa Bahrainului sau prima ligă din Kuweit. De fapt aceasta este una din puținele case de pariuri unde se poate paria pe orice etapă de fotbal – Romania sau pe primele tururi din cupele străine; tururi în care joacă echipe, care în condiții normale nu ar apărea vreodată în oferta de pariere al vreunui alt operator. Chiar și la alte sporturi precum handbal, volei sau baschet vom putea paria pe meciuri din ligi românești.

Este important de precizat că în zilele cele mai aglomerate, unele competiții, precum liga a treia din România (sau chiar liga a doua), pot să nu apară în oferta pre-meci. Mai mult, de cele mai multe ori aceste meciuri sunt adăugate la oferta de pariuri live, pe care o poți găsi ușor pe website. Acesta este unul din aspectele preferate de pariori, la această casă de pariuri – faptul că se poate paria live pe ligile inferioare din România. Și nu este vorba doar că pot paria, dar sunt oferite aproape la fel de multe opțiuni ca și la competițiile importante, deci oferta este una variată. Sportingbet are transmisiuni-video-live performante, la calitate HD, prin intermediul cărora oferă zilnic zeci de transmisiuni din fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi, transmisiuni ce sunt accesibile atât de pe PC cât și de pe mobil.

Fă bani ușor cu bonusuri exclusive

Amatorii de bonusuri și promoții vor iubi Sportingbet, deoarece aici înveți cum să faci bani bani repede. Una din cele mai apreciate oferte este „Meciul zilei”, promoție prin care primești zlnic șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino dacă pariezi pe partida aleasă pentru ziua respectivă. Partea bună este că oferta este valabilă chiar dacă pariezi doar 2RON. Mai iese în evidență și concursul „Predictorul fotbalului”, acolo unde participarea este gratuită, dar poți câștiga până la 45,000 RON dacă nimerești rezultatul (1×2) la 12 meciuri de fotbal. Mai mult decât atât, Sportingbet vine și cu alte promoții / concursuri foarte atractive atunci când au loc evenimente sportive majore. Chiar și la jocuri de cazino vei găsi multe oferte pe care nu trebuie să le ratezi. Aenție, unele din promoțiile enumerate ar putea să nu mai fie valabile în momentul în care citești aceste rânduri.

Concluzie

Sportingbet a progresat foarte mult în ultimii ani, iar dacă luăm în considerare toate aspectele, se poate spune că este fără îndoială una din cele mai bune case de pariuri la care pariorii români se pot juca în momentul de față. Este de asemenea și agenția pe care o recomandăm în mod special celor care pariază pentru prima dată în mediul online, și asta datorită ușurinței de navigare pe site și a promoțiilor foarte atractive de care poți beneficia chiar dacă ai un buget redus. Fă bani ușor sau învață cum să faci bani mulți și adevărați la pariuri sportive! Distracția începe acum și durează nelimitat la această casă de pariuri. Așa că, nu mai sta pe gânduri și hai să îți susții echipa favorită, în timp ce faci bani frumoși!

Articole relevante