cât este ethereum preț

Ce este Ethereum și cum să cumperi Ethereum

4.6/5 - (15 votes)

Criptomonedele câștigă din ce în ce mai multă popularitate și nu este de mirare că tot mai mulți oameni investesc în valuta virtuală. Descoperă aici ce este Ethereum, cum să cumperi Ethereum pe diverse platforme, dar, mai ales, cât de sigur este să investești în această monedă!

Ce este Ethereum?

Pe scurt, la întrebarea ce este Ethereum, putem spune că este o tehnologie cu care poți trimite criptomonede oricui și oriunde. Se bazează pe tehnologia blockchain, care te ajută să cumperi, să stochezi și să tranzacționezi criptomonede. De fapt, despre se spune că este „blockchain-ul programabil al lumii”. Acest lucru înseamnă că este de fapt o piață cu aplicații, jocuri și servicii unde datele tale personale sunt în siguranță.

De Reținut!
Este așadar aproximativ ca o bancă, diferența fiind că este o platformă software descentralizată ce are ca monede de schimb criptomonedele. Moneda acestei tehnologii se mai numește și ETH sau Ether, deci o vei vedea și sub aceste nume. Mai mult decât atât, pe platformă poți tranzacționa mai multe tipuri de criptomonede, chiar și Bitcoin.

Proiectul a fost început de Vitalik Buterin, plecând tocmai de la ideea de a crea o platformă mai simplă, care să fie utilizată de mai mulți oameni. Ethereum data lansării inițiale a fost 24 iulie 2014. Astfel, schimbul între monede este mai simplu, mai rapid și mai direct, cu ajutorul Contractelor Inteligente (Smart Contracts).

Cu acestea, poți procesa diferite tranzacții profitabile pentru tine bazându-te pe Ethereum preț, care au loc în EVM (Ethereum Virtual Machine). Dar pentru a face respectivele tranzacții ai nevoie de o sumă pe care să o investești. Dacă nu dispui încă de această sumă, învață cum să economisești bani și apoi, pregătește-te să investești economiile tale!

Cumpără Ethereum în mod simplu cu aceste instrumente puse la dispoziție de platformă!

Ce este un contract „smart”?

Contractul inteligent este doar o frază folosită pentru a descrie un cod de computer care poate facilita schimbul de bani, conținut, proprietate, acțiuni sau orice altceva de valoare. Când rulează pe blockchain, un contract smart devine ca un program de calculator care funcționează automat și care se execută automat, atunci când sunt îndeplinite anumite condiții. Deoarece contractele inteligente se execută pe blockchain, funcționează exact așa cum este programat, fără nici o posibilitate de cenzură, nefuncționare, fraudă sau interferențe cu terțe părți.

Deși toate blockchain-urile au capacitatea de a procesa codul, cele mai multe sunt foarte limitate. Ethereum este diferit. În loc să ofere un set de operațiuni limitate, Ethereum le permite dezvoltatorilor să creeze orice operațiune doresc. Aceasta înseamnă că dezvoltatorii pot construi mii de aplicații diferite, care depășesc tot ceea ce am văzut înainte.

De Reținut!
Ethereum are câteva capabilități extraordinare. Unul dintre ele este că puteți construi contracte inteligente. Este fix ceea ce îți imaginezi că reprezintă. Este un contract care se execută de sinestătător, iar contractul se ocupă de implementare, gestionare, executare și plată.

Ce aplicații sunt în curs de dezvoltare pe Ethereum?

Platforma Ethereum este utilizată pentru a crea aplicații într-o gamă largă de servicii și industrii. Dezvoltatorii sunt încă pe un teritoriu necunoscut, deci este greu să știm ce aplicații vor reuși și care vor eșua. Iată câteva proiecte interesante.

  • Weifund oferă o platformă deschisă pentru campaniile de publicitate care utilizează contracte inteligente. Aceasta permite ca contribuțiile să fie transformate în active digitale cu contract, care pot fi utilizate, tranzacționate sau vândute în cadrul ecosistemului Ethereum.
  • Uport oferă utilizatorilor o modalitate sigură și convenabilă de a-și controla complet identitatea și informațiile personale. În loc să se bazeze pe instituțiile guvernamentale și să renunțe la identitatea lor unor terțe părți, utilizatorii îi controlează pe cei care își pot accesa și utiliza datele și informațiile personale.
  • BlockApps încearcă să ofere cea mai ușoară cale pentru ca întreprinderile să construiască, să gestioneze și să implementeze aplicații de tip blockchain. De la dovada conceptului până la sistemele complete de producție și integrarea cu sistemele moștenite, Blockapps oferă toate instrumentele necesare pentru a crea aplicații blockchain private, semi-private și publice.
  • Provenienta foloseste Ethereum pentru a face mai transparente lanțurile de aprovizionare opace. Urmărind originile și istoricul produselor, proiectul vizează construirea unui cadru deschis și accesibil de informații, astfel încât consumatorii să poată lua decizii în cunoștință de cauză atunci când cumpără produse.
  • Augur este o platformă de piață open-source de previziune și prognoză, care permite oricui să prevadă evenimente și să fie recompensat pentru că le-a prezis corect. Predicțiile privind viitoarele evenimente din lumea reală, cum ar fi cine va câștiga următoarele alegeri americane, se vor desfășura prin tranzacționarea acțiunilor virtuale. Dacă o persoană cumpără acțiuni într-o predicție câștigătoare, primesc recompense monetare.

Ethereum vs Bitcoin: asemenănări și deosebiri

Poate știi deja foarte bine că se găsesc deja foarte multe criptomonede pe piață, iar cea mai multă atenție din partea investitorilor o câștigă Bitcoin. Cu o criptomonedă atât de populară deja lansată pe piață, probabil te întrebi de ce mai era nevoie de încă una și care sunt diferențele între Bitcoin vs Ethereum.

Moneda Ethereum are unele caracteristici ce o fac să iasă în evidență, cum ar fi, de exemplu, timpul foarte mic de tranzacționare. Confirmarea tranzacției durează doar 10 secunde, comparativ cu cele 10 minute cât durează o tranzacție cu Bitcoin.

De Reținut!
De asemenea, când vorbim despre Ether vs Bitcoin, trebuie să menționăm că Ethereum poate gestiona mai mult tranzacții pe secundă, mai exact 16, în comparație cu Bitcoin care poate gestiona până la 7 tranzacții pe secundă.

Tot la capitolul tranzacții, trebuie să știi că tranzacțiile cu Ethereum vs Bitcoin sunt mai ieftine, ceea ce ar putea favoriza efectuarea plăților transfrontaliere de către instituțiile financiare.

La fel ca Bitcoin, Ethereum este o rețea publică blockchain care utilizează sistemul Proof-of-Work pentru facilitarea tranzacțiilor. Deși există diferențe tehnice semnificative între cele două, distincția cea mai importantă pe care trebuie să o remarcăm este că Bitcoin și Ethereum diferă substanțial în scopul utilizării și capacității. Bitcoin oferă o singură aplicație specială a tehnologiei de tip blockchain, și anume un sistem electronic de generare de numerar peer-to-peer, care permite plățile online Bitcoin.

De Reținut!
În timp ce Bitcoin blockchain este folosit pentru a urmări proprietatea monedei digitale (bitcoins), blockchain-ul Ethereum se concentrează pe rularea codului de programare a oricărei aplicații descentralizate.

Mai mult decât atât, tehnologia permite mai multe acțiuni și nu doar folosirea monedei ETH ca schimb pentru Ethereum tranzacții. Astfel, platforma poate fi folosită inclusiv drept contract, spre exemplu în cazul tranzacțiilor imobiliare, devenind astfel mai avantajoasă pentru companiile mari.

Există beneficii și în ceea ce privește procesul de minare Ethereum. Vei fi recompensat pe baza unui algoritm ”proof-of-work” (dovada muncii) numit Ethash. Vom discuta mai multe despre minare Ethereum într-o secțiune specială, unde vei învăța și cum să profiți de Ethereum preț.

În blockchain-ul Ethereum, în loc de minerit pentru Bitcoin, minerii lucrează pentru a câștiga Ether, un tip de cripto-token care alimentează rețeaua. Dincolo de o criptocurrency comercializabilă, Ether-ul este, de asemenea, utilizat de dezvoltatorii de aplicații pentru a plăti taxele și serviciile de tranzacționare pe rețeaua Ethereum.

De Reținut!
Există un al doilea tip de jeton, care este folosit pentru a plăti taxele minerilor pentru inclusiv tranzacții în blocul lor, acesta este numit „gaz”, iar fiecare execuție a contractului smart necesită o anumită cantitate de gaz, pentru a atrage mineri să-l pună în blocul de blocuri.

În ceea ce privește conducerea, atât Bitcoin, cât și Ethereum sunt monede descentralizate, ceea ce înseamnă că nu se află sub conducerea niciunei persoane sau autorități. Totuși, Ethereum vs Bitcoin se află sub conducerea Fundației Ethereum și a laboratoarelor Ethereum, ceea ce oferă investitorilor mai multă încredere în moneda Ethereum prin faptul că există o persoană responsabilă în spatele tranzacțiilor, și anume Vitalik Buterin, fondatorul criptomonedei.

Referitor la comparația Bitcoin vs Ethereum, Dr. Gavin Wood, co-fondator Ethereum, spune că „Bitcoin este în primul rând o monedă; aceasta este o aplicație particulară a blockchain-ului. Cu toate acestea, este departe de singura aplicație. Pentru a lua un exemplu trecut de o situație similară, e-mailul este o utilizare particulară a internetului și cu siguranță a ajutat la popularizarea acestuia, dar sunt multe altele „.

Află și cum faci bani cu Bitcoin!

Ethereum preț: cât poate costa un Ethereum?

Prețurile criptomonedelor variază foarte mult, iar cu Ethereum preț lucrurile nu stau diferit. Monedele digitale sunt foarte volatile și destul de imprevizibile, dar cu puțină cunoaștere, poți profita de pe urma acestor caracteristici.

De Reținut!
Un curs Ethereum poate fi variabil, deci este esențial să înțelegi riscurile în tranzacționarea lor. De asemenea, se pare că această volatilitate de Ethereum preț nu va înceta în viitorul apropiat, mai ales din cauza (sau datorită) cererii în creștere la nivel mondial.

Preț Ethereum minim pe 2020 a fost 482 RON, iar în 2021, a existat o evoluție Ethereum de până la 16.000 RON. După cum poți vedea, cât costă un Ethereum variază foarte mult pentru că prețul fluctuează, deci trebuie să fii foarte atent la Ethereum preț atunci când decizi să tranzacționezi cu această monedă. De fapt, trebuie să ai în vedere orice altă monedă digitală, întrucât variațiile sunt mari la toate.

În prezent, adică în mijlocul lunii iunie 2021, prețul este de 10.398 RON. Valoarea maximă a acestui an, cea menționată puțin mai sus, a fost atinsă undeva la mijlocul lunii mai. Deci în doar o lună de zile, valoare monedă Ethereum a scăzut cu circa 6.000 RON. A fost și mai jos decât este acum în decursul acestei luni și este posibil să mai crească din nou pe viitor.

Tocmai pentru că diferă foarte mult cât costă un Ethereum de la o zi la alta, și chiar de la o oră la alta, prețul modificându-se și pe parcursul unei zile, trebuie să studiezi foarte bine piața valutară, să analizezi fluctuațiile de preț și să iei decizia potrivită de a vinde și cumpăra Ethereum pentru a obține profit.

De Reținut!
După cum ai văzut, fluctuațiile Ethereum preț sunt considerabile, chiar dacă este considerată o criptomonedă stabilă. De la 500 RON la 16.000 RON într-un an, diferența este masivă. În același timp, acestea sunt extremele. Nu vei vedea fluctuații Ethereum preț atât de mari de la o zi sau de la o săptămână la alta.

Publicitatea este un alt factor care influențează fluctuația Ethereum preț. Este de la sine înțeles că felul în care privesc oamenii o anumită criptomonedă are o influență asupra comportamentului acestora. Un exemplu marcant în acest sens este reprezentat de declarațiile lui Elon Musk despre Dogecoin, o altă monedă digitală.

Cumpără Ethereum când prețul este redus și vinde atunci când crește și vei obține profit!

Cererea pentru Ethereum, în continuă creștere

Așa cum se întâmplă în orice situație din orice piață, nici aici cererea nu coincide cu disponibilitatea criptomonedei. Modificările la preț Ethereum sunt în funcție de această cerere, iar fluctuațiile de preț urmează același principiu ca la piețele tradiționale. Cu când cererea este mai crescută (comparativ cu alte criptomonede), cu atât prețul va crește. Dacă interesul pentru această criptomonedă va scădea, atunci și Ethereum preț va deveni mai mic.

Desigur, mai sunt și alți factori care influențează cât costă un Ethereum, iar unul dintre cei mai importanți este chiar aplicabilitatea în viața reală. Cu cât are mai multe funcții reale/practice, cu atât prețul ei va crește. De asemenea, poate crește și stabilitatea acesteia, iar spre deosebire de alte monede virtuale, situația este destul de bună în cazul acesta.

Cum să cumperi Ethereum: 5 platforme de unde poți cumpăra

Metoda de tranzacționare a acestei criptomonede este simplă. Există multe site-uri care îți arată cum cumperi Ethereum rapid și sgur. Pe aceste site-uri poți urmări și cursul Ethereum preț și multe alte informații care te vor ajuta în toate procesele de care ai nevoie.

Iată mai jos cele mai sigure platforme de unde pot cumpăra Ethereum investitorii începători sau experimentați și cum să cumperi Ethereum de pe fiecare platformă!

#1. Tradesilvania

Un bun exemplu de unde pot cumpăra Ethereum investitorii este Tradesilvania. Este simplu de folosit și cu multe funcționalități care te vor ajuta să profiți de un preț Ethereum cât mai bun. Ai la dispoziție un portofel virtual, un exchange unde tranzacționezi Bitcoin și alte monede virtuale, iar ca metode de plată ai de ales între card și transfer bancar.

Cu această platformă tranzacționezi fără niciun comision, inclusiv de pe telefonul mobil, și ai acces la istoricul tranzacțiilor. Te poți autentifica foarte repede, design-ul este foarte intuitiv pentru a face tranzacțiile rapid, iar tranzacțiile sunt procesate în timp real.

De Reținut!
Este o platformă simplă și intuitivă, ideală pentru cei care nu au experiență în tranzacțiile cu criptomonede. De asemenea, are multe tutoriale care îți vor răspunde în detaliu la întrebarea „cum cumpăr Ethereum?”.

Iată cum să cumperi Ethereum:

1

Creează-ți un cont pe Tradesilvania și verifică-ți contul!

2

Alimentează-ți contul alegând metoda de plată dorită: card bancar sau transfer bancar.

3

Accesează pagina de Schimb Valutar și cumpără Ethereum la prețul din momentul respectiv!

#2. Kriptomat

O altă platformă unde poți învăța ușor cum să cumperi Ethereum este Kriptomat. Platforma oferă mai multe metode de plată din care poți alege, și anume transferul bancar, cardul de credit sau debit și unul dintre portofelele electronice Skrill sau Neteller.

Utilizând această platformă poți nu doar să cumperi și să vinzi, dar și să păstrezi monedele virtuale pentru a face profit în viitor, când acestea vor crește. De asemenea, poți schimba moneda Ethereum cu o altă monedă și poți face tranzacții oricând, fiind disponibilă 24h / 7.

Cum cumpăr Ethereum România prin Kriptomad? Urmează pașii de mai jos:

1

Creează un cont gratuit pe Kriptomat!

2

Verifică-ți contul prin trimiterea buletinului sau pașaportului, astfel încât platforma să-ți verifice identitatea!

3

Accesează secțiunea Cumpărați și Vindeți din contul tocmai creat, alega moneda ETH și introdu suma pe care vrei să o cumperi, fie în euro, fie în cripto!

4

Apasă butonul albastru Examinare tranzacție și vei vedea detaliile tranzacției. Apoi, confirmă tranzacția ireversibilă prin apăsarea butonului Cumpărare ETH!

Vezi și cum să faci bani pe Forex din criptomonede și alte instrumente financiare!

#3. Binance

O altă platformă sigură de unde pot cumpăra Ethereum investitori de pretutindeni este Binance, o platformă intuitivă care te va ajuta să finalizezi rapid tranzacțiile și care suportă până la la 1.400.000 de comenzi / secundă. Siguranța este garantată printr-un sistem pe mai multe niveluri și multi-cluster, dar și de fondul de asigurare SAFU.

Platforma se bucură de milioane de utilizatori, pune la dispoziția investitorilor cele mai populare criptomonede, precum ETH și BTC, dar și criptovalute noi.

Cumpără Ethereum România urmând pașii de mai jos:

1

Crează-ți un cont gratuit fie pe site, fie direct din aplicația mobilă!

2

În partea stânga vei găsi butonul Cumpărați Cripto pe care îl vei apăsa pentru a alege metoda de plată (card / transfer bancar / peer to peer – cumperi direct de la alți utilizatori).

3

Introdu suma pe care vrei să o cumperi în RON, selectează moneda ETH și apasă butonul Cumpărați ETH!

4

Urmează instrucțiunile metodei de plată aleasă (de exemplu, în cazul cardului de credit, vei introduce datele cardului) și confirmă tranzacția la prețul din momentul respectiv!

#4. XTB

Dacă te întrebi cum cumpăr Ethereum, o altă platformă este XTB, unde poți deschide un cont foarte rapid și care te învață tot ce trebuie să știi despre tranzacțiile online cu toate aceste criptomonede. Îți va arăta și tot ce este nevoie să cunoști despre fluctuațiile Ethereum preț.

De Reținut!
Pe XTP poți cumpăra Ethereum prin CFD, dar și alte monede virtuale și poți investi în peste 5000 instrumente financiare de oriunde ai fi, tranzacțiile fiind făcute rapid datorită design-ului intuitiv.

#5: eToro

Dacă ești intereset în a cumpăra Ethereum prin CFD pentru a nu mai avea nevoie de portofele pe diverse platforme, o opțiune bună este și eToro. Platforma eToro oferă posibilitatea de a cumpăra 7 criptovalute, printre care moneda virtuală Ethereum, și ai la dispoziție diverse metode de plată, printre care și Paypal, Skrill și Neteller.

Exact ca în cazul platformelor anterioare, procesul de cum cumperi Ethereum constă în câțiva pași: îți vei deschide un cont gratuit, vei selecta metoda de plată și criptomoneda dorită și vei confirma tranzacția.

Află mai multe despre cum să faci bani pe eToro!

Cum se fac tranzacții cu Ethereum acasă?

După cum ai văzut, tranzacțiile cu această criptomonedă sunt foarte simple și pot fi făcute de oriunde: poți câștiga bani online de acasă, din metrou sau chiar în pauza de la serviciu. Așa cum am menționat mai sus, există mai multe platforme prin care poți să tranzacționezi această monedă digitală pentru a profita de valoare monedă Ethereum, precum Tradesilvania și XTB ( mai exact pe platforma xStation). Ambele au și aplicații mobile, disponibile atât pe Android cât și pe iOS.

Metodele pot diferi puțin de la caz la caz, în funcție de interfață. Principiile sunt însă aceleași și ai două opțiuni mari de tranzacționare care țin în principal de Ethereum preț.

  • Achiziționare și vânzare: achiziționezi criptomoneda la actuala valoare Ethereum la o platformă de schimb. Apoi, aștepți să crească prețul pentru a vinde. Aceasta este o metodă simplă de a genera profit și de a câștiga bani reali.
  • Poți folosi și CFD (contracte pentru diferență). Se bazează tot pe diferența de Ethereum preț, dar sub forma unui contract financiar care are loc între un investitor și un broker. Este o metodă mai complicată, dar mai avantajoasă, având în vedere că ai mai multă flexibilitate.

Cumpără Ethereum România în siguranță

Comparativ cu alte monede, aceasta este stabilă. Deși fluctuația este destul de mare, și Ethereum preț poate varia foarte mult. Acest curs Ethereum instabil este normal, dar datorită tehnologiei blockchain, lucrurile pot fi ținute cât de cât sub control.

Așa cum am spus și la începutul articolului, este mai mult decât o monedă virtuală unde trebuie să urmărești valoare monedă Ethereum. Este o modalitate prin care poți crea o afacere. Reduce costurile de coordonare între mai multe părți, este eficientă și are o rețea securizată.

De Reținut!
Așadar, poți investi atunci când cunoști suficient de multe aspecte pentru a te descurca cât mai bine și pentru a evita pierderile mari. Există și anumite platforme de tranzacționare care te pot ajuta în acest sens.

Câștigă bani din minare Ethereum

Așa cum se întâmplă și în cazul altor monede virtuale, poți câștiga bani nu doar prin a cumpăra Ethereum România, dar și prin a minare Ethereum. Procesul de minare Ethereum este diferit față de cel de tranzacționare, unde trebuie doar să speculezi fluctuația de Ethereum preț. Acesta presupune crearea unui bloc de tranzacții. Acesta trebuie adăugat la rândul lui în blockchain-ul Ethereum.

În esență, este nevoie de un calculator performant care să își folosească capacitatea de procesare pentru generarea acestor blocuri.

De Reținut!
Vei mai vedea și termenii de mineri Ethereum. Un miner este un Ethereum calculator care rezolvă „puzzle-uri” pentru producerea blocurilor. Acestea servesc și ca modalitate eficientă de a proteja rețeaua de atacuri cibernetice.

Pentru a mina, ai nevoie de un computer specializat și de mult curent electric. Astfel de activități consumă destul de mult din cauza capacității mari de procesare. Echipamentul trebuie rulat continuu și trebuie să fie performant. Așadar, se va folosi indiferent de variația de Ethereum preț.

Cerințele au crescut destul de mult, astfel că un calculator obișnuit nu mai poate mina eficient. De aceea, există 2 tipuri de hardware speciale pentru minare Ethereum: GPU (unitate de procesare grafică) și ASIG (circuit integrat). Procesoarele obișnuite de calculator (CPU) nu mai sunt rentabile pentru că nu mai sunt suficient de puternice pentru a fi Ethereum calculator. Acestea se mai numesc și ”rig”.

De Reținut!
Sunt echipamente speciale pentru minare Ethereum, care au o capacitate ridicată de procesare. Din nou, ne vedem nevoiți să te atenționăm cu privire la sursa de curent electric. Nu doar că va consuma foarte mult, dar este posibil ca instalația electrică din casa ta (dacă decizi că asta e locația) să nu reziste.

În afară de aceste echipamente, mai ai nevoie de curent și pentru alte aparate care consumă mult (mașină de spălat și aspirator).

Cât despre rig Ethereum preț, acesta poate ajunge și la 20.000 RON. Așadar, este destul de scump, deci necesită o investiție majoră din partea ta pentru un Ethereum calculator. Este nevoie să te informezi foarte bine înainte de a face alegerea.

Apoi, mai ai nevoie și de un software special care să ruleze mineritul. Este un client care se va conecta la rețea. Desigur, ai nevoie de o conexiune stabilă la internet. O metodă des folosită de utilizatori este să se asocieze în „bazine miniere”. Puterea de calcul se însumează, iar câștigurile în criptomonede se împart la fiecare în funcție de contribuție, atunci când un Ethereum preț este convenabil.

Află mai multe idei despre cum să faci bani din criptomonede!

Beneficiile unei platforme descentralizate Etherium

Deoarece aplicațiile descentralizate funcționează pe blockchain, acestea beneficiază de toate proprietățile, pe care le menționăm, mai jos:

  • Imuabilitate – O terță parte nu poate modifica datele.
  • Imposibilitatea copruperii sau fraudării – Aplicațiile se bazează pe o rețea formată în jurul principiului consensului, făcând imposibilă cenzura.
  • Siguranță – fără un punct central și securizat prin criptografie, aplicațiile sunt bine protejate împotriva atacurilor de tip hacking și a activităților frauduloase.
  • Funcționare permanentă – Aplicațiile nu pot fi date jos și nu pot fi niciodată oprite.

Dezavantajul aplicațiilor descentralizate Ethereum

În ciuda faptului că aduc mai multe beneficii, aplicațiile descentralizate nu sunt lipsite de importanță. Deoarece codul de contract inteligent este scris de oameni, contractele inteligente sunt la fel de bune ca și cei care le scriu.

Erori de cod sau omisiuni pot duce la acțiuni adverse neprevăzute. Dacă o eroare în cod devine exploatată, nu există un mod eficient în care un atac sau o exploatare pot fi oprite, altul decât obținerea unui consens de rețea și rescrierea codului de bază. Acest lucru contravine esenței blockchain-ului care este menit să fie imuabil.

De Reținut!
De asemenea, orice acțiune întreprinsă de o parte centrală ridică întrebări serioase cu privire la natura descentralizată a unei cereri.

Descoperă mai multe tipuri de investiții!

Ethereum păreri

Referitor la Ethereum păreri, pe forumuri de investiții am putut identifica diverse opinii despre profitabilitatea acestei monede ca investiție. Unii investitori sunt de părere că merită să investești în Ethereum, în timp ce alții consideră că este o pierdere de timp și bani, bineînțeles fiecare formându-și despre Ethereum păreri în funcție de experiența directă cu această criptomonedă.

Adevărul este că într-adevăr, poți obține un profit mare cu ETH, dar în același timp poți pierde suma investită din cauza fluctuațiilor prețului și nu numai. De aceea, așa cum afirmă multe păreri Ethereum, cea mai bună variantă este să investești o sumă de bani pe care ți-ai permite să o pierzi. Rezultatul poate fi unul pozitiv sau unul negativ.

Fiecare investiție vine cu anumite riscuri, iar moneda virtuală Ethereum nu reprezintă o excepție. Trebuie să fii conștient de riscuri, să ți le asumi și să încerci să le diminuezi pe cât posibil cu ajutorul cunoștințelor financiare pe care le poți dobândi ușor, din numeroasele resurse gratuite disponibile online sau chiar din cărți pentru educație financiară.

Vorbind despre păreri Ethereum de la persoane atestate, Bernardo Schucman, analist financiar CleanSpark, este de părere că în 2022 „Ethereum va urca la prețul de 20.000 de dolari datorită numărului mare de proiecte DeFi care există în prezent și care vor fi tot mai multe pe piața crypto de specialitate”.

De Reținut!
Pentru a afla despre Ethereum păreri cât mai sigure, nu te lăsa influențat doar de ceea ce găsești pe forumurile de investiție, ci încearcă să urmărești predicțiile analiștilor financiari!

Concluzii

Investiția în criptomonede nu trebuie să se facă „după ureche”. Informându-te, vei înțelege cât mai bine tot procesul de minare Ethereum, tranzacțiile bazate pe fluctuația de Ethereum preț și cum cumperi Ethereum pe fiecare platformă de tranzacționare.

Diferențele mari de valoare Ethereum sunt foarte importante și trebuie luate în considerare de fiecare dată când realizezi Ethereum tranzacții. Sunt foarte mulți termeni cu care trebuie să te familiarizezi pentru a avea succes în tranzacțiile tale și pentru a face bani.

După cum ai văzut, este o investiție în timp și în bani (dacă dorești minare Ethereum, trebuie să investești într-un calculator de ultimă generație). Dacă vei prinde un preț Ethereum bun, vei putea scoate investiția foarte rapid și poți câștiga astfel mulți bani pe internet. Așadar, investește în această criptomonedă acasă pentru un venit sporit!

Cum Să Faci Bani de Acasă ca Voice Actor?

În ziua de astăzi, poți să auzi vocile actorilor în cărți audio,…
Mara Ivan - iulie 19, 2024
TopPay Cazinouri 2024

TopPay

Dacă vrei să-ți alimentezi contul de casino simplu, sigur și rapid, atunci…
Laura Paraschiv - iulie 16, 2024
Google Pay Cazinouri 2024

Google Pay

Această metodă este soluția modernă pentru plăți rapide și sigure. Dacă te-ai…
Laura Paraschiv - iulie 15, 2024

Autor